30.07.2021

Onnittelut uusi Kulta-partnerimme, Agrotaloushallinto Oy!

Procountor Kulta-partneri: Agrotaloushallinto Oy

Partneriohjelmamme sai jälleen uuden tilitoimistokumppanin, kun Agrotaloushallinto Oy nousi Kulta-tasolle. Lämpimät onnittelut!

Kulta-partnerit ovat Accountor Finagon aktiivisia yhteistyökumppaneita, joille liiketoiminnassa sähköisen taloushallinnon palveluiden tarjoamisella on keskeinen osa.


Mitä Accountor Finagon partneriohjelma ja Kulta-tasolle nouseminen merkitsevät teidän yrityksellenne?

”Agrotaloushallinto Oy on kasvanut määrätietoisesti, jotta voimme palvella yrittäjiä entistä paremmin. Tiimimme on kasvanut ja yhteistyö Accountor Finagon kanssa on mahdollistanut tämän kasvun. Procountor Taloushallinto-, sekä Solo-ohjelmistot ovat sekä yrittäjälle, että meille tilitoimistossa erinomaisia työvälineitä. Voimme palvella asiakkaita entistä paremmin sähköisen taloushallinnon avulla.

Jatkamme yrityksen kehittämistä edelleen ja palvelemme asiakkaitamme mahdollisimman laajasti eri taloushallinnon osa-alueilla. Palveluihimme kuuluu myös verotuksen optimointia, yrittäjien koulutusta taloushallintoon sekä erityisesti investointien taloushallinnon palvelut. Iloitsemme paljon kulta-partneritasolle noususta! ”, kommentoi Noora Piili Agrotaloushallinto Oy:stä.

Onnittelut hienosta saavutuksesta!