19.04.2021

Muutoksia Procountorin tuoteperheeseen

Procountor-tuoteperheeseen kuuluu pienille ja keskisuurille yrityksille sopiva Procountor sekä yksinyrittäjille suunnattu Procountor Solo

Procountor Solon uusi hinnoittelumalli ja Procountor Taloushallinnon uusi tuotepaketti Alku mahdollistavat siirtymisen kannattavasti sähköiseen entistäkin laajemmalle asiakaskunnalle 1.5.2021 alkaen. Jatkossa Procountor Solon ja Procountor Taloushallinnon voi saada käyttöön jopa täysin ilman kiinteää kuukausimaksua.

Yksinyrittäjien, pienten osakeyhtiöiden sekä vähäisen määrän tositteita omaavien yritysten kirjanpidon tuottaminen koetaan usein kannattamattomana. Ei-sähköiset prosessit sisältävät manuaalisia työvaiheita, eikä perinteiseltä paperien pyörittelyltä vältytä.  

Mielestämme tämä asia pitää korjata ja mahdollistaa kaikille yrityksille ja niitä palveleville tilitoimistoille parhaat mahdolliset työkalut taloushallinnon pyörittämiseen. Tähän tarpeeseen teemme kaksi kysyttyä muutosta: Muutamme Solon hinnoittelumallia ja tuomme Taloushallinto perheeseen uuden tuotepaketin.  

Procountor Solon uusi hinnoittelumalli tukee yksinyrittäjän liiketoimintaa

Procountor Solo on parin viime vuoden aikana muuttanut tapaa, miten yksinyrittäjiä sekä pieniä yrityksiä palvellaan tehokkaasti ja kannattavasti hyvin strukturoitujen prosessien sekä uudenlaisten liiketoimintakonseptien avulla.  

Procountor Solon uusi hinnoittelumalli tuo käyttöön edullisempia hintaportaita pienille toimijoille ja nykyinen, kiitosta saanut kattohinta 29 € pysyy voimassa. Jatkossa Procountor Solo palvelee pienimpiäkin toimijoita ja sen voi saada käyttöön jopa ilman kiinteää kuukausimaksua.

Liikevaihtoon perustuva hinnoittelu tarjoaa riskittömän ohjelmiston käytön aloituksen. Jos liiketoiminta ei kehity ja liikevaihtoa ei kerry, ei tule myöskään kiinteitä kuukausikuluja ohjelmiston osalta. ​​

Kuukausimaksun määrittävä laskenta perustuu tuloista muodostuvaan kumulatiiviseen 12 kk liikevaihtoon, joka on käsitelty Solon käyttöliittymän kautta ja raportoitu kirjanpitoon Solosta. ​

Aloitushinta on aina 0 € / kk, kun Solo otetaan käyttöön, riippumatta aiemmasta liikevaihdosta. ​​

Uutta hinnoittelumallia käytetään kaikkien nykyisten asiakkaiden kuukausimaksun laskentaan 31.5.2021 alkaen. Siitä eteenpäin kuukausimaksun määrittää edellisen 12 kk kumulatiivinen, Solossa käsitelty ja kirjanpitoon raportoitu liikevaihto. ​​Muutos ei vaadi toimia asiakkaalta tai tilitoimistolta, se tehdään automaattisesti.

Procountor Solon hinnoittelumalli perustuu yrityksen liikevaihtoon. Kuukausimaksun määrittävä liikevaihto lasketaan Solossa käsiteltyjen pankkitilin tilitapahtumien ja ilmoitettujen muiden myyntien perusteella kumulatiivisesti edellisen 12 kk ajalta. 0-15 000€ kuukausimaksu on 0 €/kk. 15 000-50 000€ kuukausimaksu on 9 €/kk. 50 000-100 000€ kuukausimaksu on 19 €/kk. 100 000-500 000€ kuukausimaksu on 29 €/kk. Hintoihin lisätään ALV 24 %.

Kannattavaa, sähköistä palvelua yhä laajemmalle Procountor Taloushallinto asiakaskunnalle

Procountor Taloushallinnon tuotepakettivalikoima laajenee Procountor Taloushallinto Alku –tuotepakettiin, jossa ei ole kiinteää kuukausimaksua.  Muutoksen avulla palvelemme entistä paremmin myös yrityksiä ja yhdistyksiä, joiden tositemäärät ovat pienet (mm. yhdistykset, holding-yhtiöt, kiinteistö-osakeyhtiöt).

Procountor Solon uusi hinnoittelumalli ja Procountor Taloushallinto Alku –paketti astuvat voimaan 1.5.2021 alkaen, mutta tilauksen voi tehdä jo nyt. Mikäli haluat Procountor Taloushallinnon käyttöön huhtikuun 2021 aikana, onnistuu tilaus muilla tuotepaketeilla. Procountor Taloushallinnon nykyisten asiakkaiden palvelu ja hinnoittelu jatkuvat entisellään.