05.10.2021

Suosittele Procountoria kaverille!

Kaverillekans Accountor Finago

Olemme saaneet palautetta nykyisiltä asiakkailta siitä, että etukampanjamme kohdistuvat ainoastaan uusille asiakkaille. Nyt vastaamme palautteeseen lanseeraamalla loppuvuoden ajaksi Kaverille kans -edun.

Suosittele Procountoria kaverillesi ja sinä saat 2kk ajan kuukausimaksut -50%. Kaverisi saa Procountorin loppuvuodeksi käyttöönsä ilman kuukausimaksua!

Kuinka voin hyödyntää edun?

1. Suosittele Procountoria kaverillesi

Kerro Procountorista kaverillesi. Vinkkaa myös hintaedusta, jonka kaverisi saa! Tarjoamme nimittäin vuoden loppuun kaikille uusille asiakkaillemme Procountor Taloushallinnon kuukausimaksut veloituksetta.

2. Kaverisi on meihin yhteydessä

Kun kaverisi tilaa Procountor Taloushallinnon, hänen tulee tilauslomaketta täyttäessään lisätä yrityksesi Y-tunnus tilauksen kampanjakoodi-kenttään, jotta tiedämme huomioida suosittelijaedun laskutuksessasi.

3. Etusi näkyy laskulla kaverin käytön alettua

Kun kaverisi on tehnyt tilauksen ja ohjelma siirtyy käyttöön, hyvitämme puolet kuukausimaksustasi* kyseiseltä ja sitä seuraavalta kuulta. Alennus näkyy laskullasi. Saat edun jokaisesta uudesta asiakkaasta, joka ottaa Procountorin käyttöön suosituksestasi. 

Tarkemmat ohjeet ja kampanjaehdot löydät Kaverille kans -sivulta!