Procountor asiakastarina: Tilitoimisto EMU Oy

Tilitoimisto EMU tarjoaa sähköisen taloushallinnon palveluita laajalla kattauksella. Tilitoimisto on erikoistunut erityisesti kasvu- ja startup-yritysten palvelemiseen. He tarjoavat kattavan tuen yrityksen erilaisiin tilanteisiin ja elinkaaren vaiheisiin lakisääteisten kirjanpito- ja raportointivelvollisuuksien hoitamisesta aina talouskonsultointi- ja lakipalveluihin saakka.

”Procountorin parhaimpia ominaisuuksia ovat mielestäni sen helppokäyttöisyys ja monipuolisuus. Ei tarvitse olla ohjelmistoguru osatakseen käyttää Procountoria ja sillä voi tehdä koko yrityksen taloushallinnon reskontrasta tilinpäätökseen ja palkanlaskennasta talouden suunnitteluun. Procountorin avulla yrittäjällä ja kirjanpitäjällä on aina ajantasainen taloustieto saatavillaan.” toimitusjohtaja Samuli Saviala Tilitoimisto EMU Oy:stä kuvailee.

”Meillä on ollut Procountor käytössä toimintamme alusta alkaen, emmekä osaisi kuvitella toimintaamme ilman tämän työkalun olemassaoloa. Uusien asiakkuuksien siirto Procountoriin onnistuu aina helposti, sillä käytettävissä olevat siirtotyökalut tukevat hyvin historiatietojen siirtoa.” Saviala paljastaa.

”Yhteistyö Procountorin kanssa on ollut erittäin hedelmällistä alusta alkaen. Olemme oppineet todella paljon sähköisestä taloushallinnosta Procountorin käytön ja siellä työskentelevien ihmisten myötä. Tämä on yhteistyötä parhaimmillaan.” Saviala iloitsee.

Tilitoimisto, mikäli harkitsette Procountorin käyttöönottoa, voitte ottaa yhteyttä referenssin antajaan kuullaksenne lisää heidän kokemuksistaan Procountorin käytössä:

Samuli Saviala
Tilitoimisto EMU Oy
www.emu.fi

Kokeile itse!

Tutustu Procountor-ohjelmistoon ja tilaa ilmaiset tutustumistunnukset esittely-ympäristöön

Kokeile MAKSUTTA