Junno Roine CEO, PURO Finance ja Juho Sotamaa, Accountor Finago Oy / 27.11.2020

Kassaturva – sähköiseen taloushallintoon mukautuva laskurahoitus

Jokaisella yrityksellä, jolla on myyntilaskutusta, on myös tuloutumatonta saatavaa, johon yrityksen kassa on sitoutuneena. Kaikilla toimialoilla yleistyvät pitkät maksuajat ovat lisänneet tuloutumattoman saatavan määrää yrityksissä entisestään. Koska yrityksen tehokas kassankierto on edellytys sille, että yritys pystyy kasvamaan ja jatkamaan elinvoimaisena myös poikkeusaikojen yli, laskurahoituksen käyttö onkin Suomessa yleistymässä kovaa vauhtia.

Laskurahoitus rakennettuna Procountorin sisälle

Procountorin yhteyteen tuotiin keväällä 2020 laskujen rahoituspalvelu, Kassaturva, joka mukautuu saumattomasti taloushallinnon sähköisiin prosesseihin ja on täysin automatisoitu kirjanpidon kanssa.

Laskurahoituspalvelun käyttö on helppoa ja ei vaadi käyttäjältä juuri muuta, kuin valinnan siitä mitkä laskut halutaan rahoittaa. Kaikki muu toimii automaattisesti taustalla. Laskutus tai liikekumppaneiden lisääminen hoidetaan kuten ennenkin; ainoastaan valituille myyntilaskuille lisätään Kassaturva. Valitut laskut siirtyvät automaattisesti rahoitukseen ja yrityksen tilille tuloutuu rahoitusasteen mukainen summa, viimeistään seuraavana pankkipäivänä. Näin saat rahat myyntilaskuista viipymättä tilillesi hankintojen, palkkojen, verojen ja muiden kulujen hoitamiseen.

Rahoitetut laskut etenevät reskontrasta kirjanpitoon samalla vaivattomuudella kuin kaikki muutkin tapahtumat. Tämä tarkoittaa, että yrityksen työaikaa säästyy aidosti liiketoiminnan hoitamiseen – entistä parannetulla taloudellisella kapasiteetilla. Kassaturva kiihdyttää täten yrityksen kassan kiertoa, mahdollistaa kasvun ja kehityksen sekä luo ennustettavuutta.

Kassaturva kokemukset

Kassaturva on jo kerännyt kiitosta sekä tyytyväisiltä yrityskäyttäjiltä että taloushallinnon ammattilaisilta. Sen lisäksi, että palvelu on tehokas keino vahvistaa maksuvalmiutta, on se myös edistyksellisin ratkaisu sen myötä, että se on integroitu sekä ohjelmistoon että kirjanpitoon.

Kassaturva – laskurahoituksen hyödyt

1. Yksi hinta – selkeä maksuehtoon perustuva hinnoittelu
2. Täysin digitaalinen prosessi, saumaton yhteiskäyttö sähköisen taloushallinnon ohjelmiston kanssa
3. Ei rajoituksia yrityksen kokoon, ikään tai toimialaan liittyen

Kassaturva on ketterä palvelu, jonka avulla rahoitat kaiken kokoiset yritysten väliset myyntisaatavasi. Palvelu on toteutettu yhteistyössä kumppanimme PURO Finance Oy:n kanssa. Lue lisää täältä.   

Aiheesta muualla:

Yrityksen elintärkeä maksuvalmius
Kassaturva -esittelyvideo (sivun keskellä)
Laskurahoitus apuna yrityksen kassanhallinnassa

Junno Roine CEO, PURO Finance ja Juho Sotamaa, Accountor Finago Oy