Accountor Finago / 08.01.2020

Kesätöissä Accountor Finagolla

Nelli Harjula, Artturi Härkönen, Aleksi Kotola ja Atte Sallinen olivat kesätöissä Accountor Finagolla sovellusneuvojina

Nelli Harjula, Artturi Härkönen, Aleksi Kotola ja Atte Sallinen työskentelivät Accountor Finagolla sovellusneuvojina viime kesänä. Kaikki heistä ovat jatkaneet töitä myös syksyllä ja talvella osa-aikaisina työntekijöinä opintojen ohessa.

Koko nelikko on kiitollinen hyvästä ja kattavasta perehdytyksestä, johon jokainen osallistui heti töiden alkaessa. Esiin nousee myös luottamuksen ja vastuun lisääntyminen, kun taidot ja osaaminen karttuivat kesän edetessä.

– Työssä on koko ajan uutta opittavaa, minkä vuoksi aika käy harvoin tylsäksi. Oma-aloitteinen aktiivisuus jatkuvassa oppimisessa on myös tärkeää, Atte kertoo.

– Jokainen päivä on erilainen, aina pääsee tekemään jotain uutta, Aleksi jatkaa.

Työ on nelikon mielestä hyvin palkitsevaa, sillä hyvää asiakaskokemusta saadaan luoda itse joka päivä.

– Kun asiakkaan kysymyksiin löydetään vastaus ja asiakas on siitä kiitollinen, tulee tästä väkisinkin hyvä fiilis myös itselle, Artturi kertoo.

Nellin, Artturin, Aleksin ja Aten mielestä työssä sai paljon apua ja tukea sekä omilta esimiehiltä että koko Accountor Finagon laajalta työyhteisöltä.

– Täällä on huikea työporukka, johon kaikki otetaan mukaan. Ilmapiiri on kannustava ja mukava! Nelli sanoo. Etenkin kesän alkuvaiheessa uusien asioiden sisäistäminen oli suuressa roolissa, mutta työyhteisö tuki tässä asiassa jokaista loistavasti.

– Työkavereilta on helppo saada apua kaikissa mieltä askarruttavissa tilanteissa, Aleksi sanoo.

Nelikon mielestä työskentely Accountor Finagolla on ollut mielenkiintoista myös sen vuoksi, että Accountor Group, johon Accountor Finago kuuluu, on suuri konserni.

– Täällä on paljon erilaisia tapahtumia ja menoja kesänkin aikana, Atte toteaa.

– Suuressa yrityksessä pääsee näkemään erilaisten yksiköiden toimintaa ja osallistumaan mielenkiintoisiin palavereihin, Artturi kertoo.

Kesätyöläiset ovat kiitollisia myös työn joustavuudesta ja mahdollisuudesta suunnitella omaa työtä. 

Etätyömahdollisuus on iso plussa! Nelli kertoo.

Nellin, Artturin, Aleksin ja Aten mielestä työskentely Accountor Finagolla tarjoaa mielenkiintoisia mahdollisuuksia myös tulevaisuutta ajatellen.

– Täällä on mahdollista kartuttaa osaamista esimerkiksi ohjelmistojen kehitysvaiheen testauksesta tai tuotekehityksestä, mikä voi poikia tulevaisuudessa mahdollisuuksia osallistua mielenkiintoisiin projekteihin talon sisällä, Artturi sanoo.

Myös työn myötä karttuvalla Procountor-ohjelmiston osaamisella on käyttöä tulevaisuudessa.

– Procountorin tunteminen on hyödyllistä sellaisille henkilöille, jotka haluavat työskennellä tulevaisuudessa esimerkiksi tilintarkastajina, Atte kertoo.

Lue aiheesta lisää blogissamme:

Accountor Finago