Procountorin design-tiimi / 26.06.2017

Mobiilitarjonta laajentaa Procountorin käyttömahdollisuuksia

Procountor Mini

”Tarve yrityksen talousasioiden hoitamiselle ei aina katso aikaa ja paikkaa, kun esimerkiksi laskuihin täytyy välillä päästä kiinni tien päältä.”

Tämän kaltaisten palautteiden pohjalta, asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaisesti, olemme kehittämässä Procountorin laajempia käyttömahdollisuuksia mobiililaitteille.

Esimerkiksi laskun hyväksyminen sujuisi kätevästi tarkastamalla laskun tiedot puhelinsovelluksessa ja hyväksymällä lasku suoraan puhelimella riippumatta siitä, istuuko työpisteen ja tietokoneen äärellä. Toisaalta samalla on hyvä huomioida, ettei kaikkia taloushallinnon tehtäviä ole järkevää hoitaa puhelimen tai tabletin pieneltä kosketusnäytöltä.

Laskun hyväksymiskierron toiminnot on todettu palautteiden perusteella kaikkein tärkeimmiksi kehityskohteiksi, kun ajatellaan mobiilikäyttöä. Koska haluamme tehdä sovelluksista helppokäyttöisiä ja pitää toiminnot yksinkertaisina, toteutamme mobiiliominaisuuksia harkiten valikoituihin käyttötilanteisiin ja suunnittelemme käyttöliittymää ensisijaisesti mobiililaitteille.

Mini helpottaa yrittäjän arkea

Procountorilla on kehitystyön alla uusi, yrityskäyttäjille ja yrittäjille suunnattu mobiilikäyttöliittymä, Procountor Mini, jonka ensimmäinen versio pyritään saamaan asiakaskäyttöön syksyn aikana. Procountor Minin käytön helppous ja yksinkertaisuus ovat kehitystyössä etusijalla niin, että kaikkein tärkeimmät, yrityskäyttäjän reagointia vaativat tehtävät saa tehtyä nopeasti matkapuhelimella tai tabletilla. Procountor Mini tulee toimimaan myös selaimen kautta, joten perustehtävät saa tehtyä sen avulla nykyistä helpommin esimerkiksi pienellä läppärin näytöllä.

Mobiiitarjonnan uusi kokonaisuus

Mobile offering_0.5 Suomi-01.jpg

Procountorin mobiilitarjonta sisältää jatkossa Procountor Minin lisäksi Procountor Avaimen ja Procountor Kuitit -sovelluksen. Procountor Avain tarjoaa helpon tavan kirjautua Procountoriin turvallisesti. Procountor Kuitit -sovelluksen avulla kuittien tallentaminen ja hallinta on tehokasta, ja palvelu mahdollistaa kuittien suoran jakamisen esimerkiksi kirjanpitäjälle käsiteltäväksi Procountorissa.

Mobilesta Procountor Kuitit

Procountor Mobilesta tulee Procountor Kuitit 26.6. Mobilen käyttäjille tarjotaan sovelluksesta normaali applikaatiopäivitys, jonka lataamalla Mobile muuttuu Kuitit-sovellukseksi. Nimen ja kuvakkeen lisäksi käyttömukavuus paranee, mutta perusominaisuudet säilyvät entisellään.

Myös Procountor Miniä kehitetään kovaa vauhtia, ja se saadaan testikäyttöön juhannuksen jälkeen.

Ajankohtaisia kuulumisia

Mitä muuta ajankohtaista Procountorilla on käynnissä? Kuulumisia löydät Pilvi-asiakaslehdestämme.

Procountorin design-tiimi