Sebastian Siegfried / 14.03.2022

Procountor Allekirjoitus, uusi sähköinen allekirjoituspalvelu ilman kuukausimaksua

""

Meillä on ilo ja kunnia kertoa, että uusi sähköisen allekirjoituksen palvelumme Procountor Allekirjoitus on täällä! Missionamme on aina ollut tuoda asiakkaidemme arkeen sujuvuutta sähköisten palveluiden muodossa, ja nyt haluamme olla avuksi myös sopimisen suoraviivaistamisessa reilulla ja selkeällä tavalla.

Sähköinen allekirjoitus korvaamassa kynän ja paperin vauhdilla

Sähköisen allekirjoittamisen suosio kasvaa yhteiskunnassamme kovaa vauhtia, eikä vähiten kohtaamamme maailmanlaajuisen pandemian seurauksena. Valtaosa meistä onkin jo päässyt sähköistä allekirjoituspalvelua kokeilemaan vähintään allekirjoittajan roolissa. Sähköisen allekirjoituksen hyödyt ovatkin selkeät: asiakirjat saa allekirjoitetuksi ajasta ja paikasta riippumatta – tyypillisesti laitteelta kuin laitteelta. Myös dokumenttien tallentuminen automaattisesti tietoturvalliseen arkistoon sekä allekirjoitusprosessin helppo seuranta ja hallittavuus puhuvat sähköisen allekirjoituksen käytön puolesta.

Tästä huolimatta monessa suomalaisyrityksessä turvaudutaan edelleen usein myös perinteiseen kynän ja paperin liittoon. Joissain yrityksissä laillisesti sitovia dokumentteja kuittaillaan myös sähköpostitse, mikä ei luonnollisestikaan ole liiketoiminnan riskien näkökulmasta kestävä ratkaisu. Vanhat tottumukset ovat tietysti tiukassa ja syitä on varmasti monia, mutta asiakkaamme osasivat kertoa meille ainakin yhden yhteisen nimittäjän, mikseivät ole sähköistä allekirjoitusta vielä omassa toiminnassaan käyttöönottaneet: satunnaisempaan allekirjoitustarpeeseen ei oikein ole sopivaa ratkaisua tarjolla.

Käytännössä markkinoilla tarjolla olevat sähköiset allekirjoitusratkaisut ovat lähtökohtaisesti kuukausimaksullisia palveluita, ja jos tarve on saada yksi sopimus allekirjoitettua silloin ja toinen tällöin, niin eihän sitä tahtoisi myöskään kuukaudesta toiseen pelkästä varallaolosta maksaa. Juuri tähän haluamme uudella Procountor Allekirjoitus -palvelullamme vastata, koska emme ole nimittäin halunneet sitoa asiakasta kuukausimaksuihin – asiakas maksaa vain silloin, kun palvelua dokumenttien allekirjoittamiseen käytetään.

Näin haluamme tuoda sähköisen allekirjoituksen helpotuksen ja laillisen turvan tuoman mielenrauhan kaikkien organisaatioiden saataville reilusti. Riippumatta organisaatiomuodosta tai allekirjoitustarpeista, asiakas voi lähettää Procountor Allekirjoitus –palvelulla minkä tahansa dokumentin allekirjoitukseen ja hallinnoida koko allekirjoitusprosessia turhaan kuukausimaksuun sitoutumatta.

Yhteistyössä Verified.eu:n kanssa

Procountor Allekirjoitus on toteutettu yhteistyössä ruotsalaisen Verified.eu:n kanssa, jolla on jo vuosikymmenen kokemus sähköisestä allekirjoittamisesta. Kokemuksensa ansiosta Verified.eu:n kehittämä teknologia ja palvelun pitkälle jalostetut toiminnallisuudet ovat antaneet vahvan pohjan, jonka päälle olemme voineet yhteistyössä suunnitella juuri asiakaskuntaamme tukevan ratkaisun. Luottamus ja tietoturva ovat luonnollisesti tämän tyyppisissä palveluissa kaiken lähtökohtana, kun käsitellään arkaluontoista sopimustietoa ja Verified.eu pohjoismaisena suuria pankki- ja vakuutusyhtiöitä palvelevana yrityksenä on meille luontainen kumppani myös tästä näkökulmasta asiaa tarkasteltuna.

Testaa vaikka heti

Kiinnostuitko tai haluatko tutustua palveluun tarkemmin? Palvelun saa nettisivujemme kautta käyttöön muutamassa minuutissa ja samasta osoitteesta löydät myös tarkempia tietoja palveluun liittyen.

Pääset siirtymään Procountor Allekirjoitus -palvelun sivuille tästä:

Sebastian Siegfried

Sebastian työskentelee Accountor Finagolla liiketoiminnan kehityspäällikkönä, vastuualueenaan lisäarvopalvelut. Sebastianin tavoitteena on tuoda sujuvuutta asiakkaiden jokapäiväiseen arkeen ratkaisuilla, jotka tekevät työnteosta helpompaa ja vapauttavat aikaa niihin asioihin, jotka ovat kullekin merkityksellisiä.