Johanna Tuominen / 10.03.2021

Procountor Mini – taloushallinto taskussasi

Procountor Minin kanssa hoidat taloushallinnon rutiinitehtävät mobiilisti. Minillä hoidat matkalaskujen luomisen sekä kuittien kuvauksen ja kirjanpitoon toimittamisen lisäksi jatkossa myös osto-, kulu- ja matkalaskujen maksamisen missä ja milloin vain!

”Voisiko tämänkin hoitaa helposti puhelinsovelluksella?” on yleinen lausahdus ja toive, kun hoidamme arjen askareita. Yrittäjillä ja esimerkiksi liikkuvaa työtä tekevillä asiantuntijoilla on tällaisia tehtäviä vaikka kuinka paljon: matkalaskuja, ostolaskujen maksamista, tietojen tarkistelua, ja tietojen talteen huolehtimista. Koska meidän mielestämme aika pitäisi voida käyttää tuottavaan työhön, olemme halunneet helpottaa pienten mutta tärkeiden asioiden hoitamista tuomalla ne Procountor-käyttäjien ulottuville myös mobiiliin.

Ratkaisumme tähän on Procountor Mini – taloushallinto taskussasi!

Mihin mobiili taipuu?

Eniten hyötyä sovelluksista on toistuvissa, nopeissa ja yksinkertaisissa tehtävissä, jotka on hoidettava ajallaan, mutta eivät vaadi monenlaisten tietojen yhdistelyä tai monimutkaisia toimenpiteitä. Tällaisia tehtäviä Procountor-käyttäjillä ovat mm. matkalaskujen luominen matkan aikana, kuittien kuvaaminen ja toimittaminen kirjanpitoon, sekä laskujen maksu. Jokainen näistä toimenpiteistä tehostaa rahan kiertoa ja edesauttaa taloushallinnon tilannekuvan ajantasaisena pysymistä – siis niitä ydinasioita, joista Procountorin muodostama arvo muodostuu.

Procountor Taloushallinnon kaveriksi kehitetty Procountor Mini -sovellus nivoo yrityskäyttäjän ja taloushallinnon asiantuntijan työt Procountorissa yhteen entistä tehokkaammin. Mini on integroitu Procountoriin, jolloin tiedot siirtyvät suoraan ohjelmaan, eikä erillisiä siirtoja, kirjautumisia tai käyttöliittymiä tarvita.

Tehoa ja mielekkyyttä ostolaskujen käsittelyyn

Ostolaskujen asiatarkastus, hyväksyntä sekä dimensiointi ovat Minin käytetyimpiä ominaisuuksia. Täydensimme Minin ostolaskujen käsittelyä myös odotetulla maksamisominaisuudella. Sen avulla ostolaskut hoituvat tarkastuskierrosta maksuun alusta loppuun mobiilisti! Näin kiireellisetkin laskut saadaan maksuun helposti ajasta ja paikasta riippumatta.

Mini ilmoittaa, kun olet vastaanottanut laskun, joka kaipaa huomiotasi, jolloin turhia tarkisteluja ei tarvita. Käyttäjä vahvistaa maksut helposti ja turvallisesti Procountoriin kirjautumiseenkin käytettävällä Procountor Avain -sovelluksella.

Kuvaa kuitit ja unohda paperiset matka- ja kululaskut

Kuittien kuvaaminen on Minin keskeinen ominaisuus, jonka avulla käyttäjät toimittavat kuitti- ja tositetietoja tehokkaasti kirjanpitoon. OCR -kuvantunnistusominaisuus lukee kuitilta tietoja jo valmiiksi, jolloin aikaa säästyy. Kuitit ja muut tositteet pysyvät tallessa, kun ne on siirretty suoraan Procountoriin kirjanpitäjän käyttöön.

Matkalaskut ja kululaskut voi hoitaa vaikka suoraan reissun päältä. Matkalaskutoiminto hyödyntää Google Mapsin karttateknologiaa, jolloin halutessasi myös kilometrejä voidaan seurata puolestasi. Laskulle on mahdollista kuvata ja liittää matkan aikana kertyneet matkaliput, kuitit ja muut tositteet suoraan, jolloin niitä ei tarvitse erikseen skannata kirjanpitäjälle jälkikäteen. Matka- ja kululaskut voidaan maksamisominaisuuden ansiosta maksaa suoraan Ministä.

Minin avulla löydät tiedon helposti

Tiesitkö, että Procountorin Mobiilipalkka-lähetyskanavan avulla palkkalaskelmat on mahdollista lähettää myös suoraan Miniin? Minin arkistosta on helppo tarkastella niin palkkalaskelmia, kuin aiempia matka- ja kululaskujakin.

Procountor Mini mahtuu siis taskuusi, mutta on todella tehokas arjen apuri. Lataa Procountor Mini oman puhelimesi sovelluskaupasta (Apple App Store tai Google Play), ja aloita käyttö jo tänään! Saat sovelluksen käyttöön ilman erillisiä sopimuksia suoraan puhelimellasi omilla Procountor-tunnuksillasi kirjautumalla.

Lue lisää Minin ominaisuuksista ja ota se käyttöösi!

Johanna Tuominen

Johanna työskentelee Accountor Finagolla kaupallisena tuotepäällikkönä, vastuullaan mm. Procountorin käyttäjäkokemus sekä mobiilisovellukset. Johannan tavoitteena on tehdä yritysten taloushallinnon rutiineista entistä sujuvampia.