Martina Ahtiainen / 02.09.2021

Tukea tarjolla Procountor-käyttäjille

Uusien ohjelmien sisäistäminen ja käyttöönotto vie usein paljon aikaa, ja kaiken informaation sisäistäminen voi ajoittain olla kuormittavaa. Uutta ohjelmaa opeteltaessa saattaakin herätä ajatus, että olisipa joku vieressä näyttämässä kädestä pitäen, mistä mikäkin painike tai toiminto löytyy.

Haluamme, että uudet Procountor-käyttäjämme pääsevät helposti alkuun ohjelman käytössä ja tässä meillä ovat apuna muun muassa ohjekirjamme, asiakaspalvelumme ja koulutuksemme. Toimme kesäkuun alussa Procountoriin myös uuden Käyttöapu-ominaisuuden, joka on lisänä auttamassa uusia käyttäjiä.

Käyttöapu on digitaalinen apuri, joka auttaa tutustumaan Procountorin toimintoihin ja neuvoo, mitä tehdä seuraavaksi. Käyttöapu on kaikkien uusien käyttäjien saatavilla noin puolen vuoden ajan. Se opastaa askel askeleelta, miten luodaan esimerkiksi uusi myynti- tai ostolasku tai miten asiakas perustetaan asiakasrekisteriin. Samalla käyttöapu antaa vinkkejä helpottamaan tietojen syöttämistä eri kenttiin.

Miten saada Käyttöapu käyttöön?

Kirjautuessa Procountoriin Käyttöapu-ikoni löytyy ohjelman yläpalkista hakukentän vierestä. Klikkaamalla ikonia avautuu valikko, josta käyttäjä voi valita haluamansa opastuksen.

Opastus tapahtuu puhekuplilla, jotka kertovat mistä painikkeesta tulee seuraavaksi painaa tai mitä tietoa eri kenttiin tulisi syöttää. Opastuksen voi käydä läpi niin monta kertaa kuin haluaa ja sen voi myös keskeyttää jos tuntuu siltä, että homma on jo hanskassa.

Tällä hetkellä Käyttöapu tarjoaa opastukset muistiotositteiden sekä myynti- ja ostolaskujen luomiseen sekä liikekumppanien perustamiseen. Käyttöapua kehitetään jatkuvasti, ja syksyn mittaan tulemme tarjoamaan lisää opastuksia eri toimintoihin.

TeamViewer-etätukiratkaisu auttaa haastavissa tilanteissa

Monesti asiakkaiden ongelmat ratkeavat nopeasti olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme niin puhelimitse, sähköpostitse kuin chatin kautta. Välillä erilaisten tilanteiden selvittäminen ohjelman käyttöön liittyen vaatii kuitenkin muita apukeinoja.

TeamViewer-etätukiratkaisu on tuotu asiakaspalveluumme tehostamaan Procountorin ongelmatilanteiden selvittämistä. TeamViewerin avulla asiakaspalvelumme muodostaa turvallisen etäyhteyden asiakkaan tietokoneeseen ja näkee, mitä asiakkaan ruudulla tapahtuu – aivan kuin asiakaspalvelija olisi paikan päällä asiakkaan luona.

Erilaisten ongelmatilanteiden selvittäminen on usein helpompaa, kun nähdään mitä käyttäjä on ohjelmassa tekemässä ja mikä toiminto tai näkymä aiheuttaa epäselvyyksiä. Asiakaspalvelussa TeamVieweriä käytetään tapauskohtaisesti ja siitä sovitaan aina erikseen asiakkaan kanssa ennen yhteyden muodostamista.

TeamVieweriä ei tarvitse erikseen asentaa omalle koneelle. Riittää, että käyttäjä käy lataamassa asiakasmoduulin, jolla saa tunnuksen ja salasanan etäyhteyden muodostamista varten. Tunnukset annetaan asiakaspalvelulle, kun etäyhteys omaan tietokoneeseen muodostetaan.

Teamviewerin asiakasmoduulin saa osoitteesta https://www.teamviewer.com/fi/lataa/ kohdasta Lataa QuickSupport.

Tutustu Käyttöapuun ohjekirjassamme

Lue lisää TeamVieweristä 

Martina Ahtiainen

Martina työskentelee Accountor Finagolla sisällöntuotannon ja asiakaspalvelun tehtävissä. Martinalle on tärkeää asioiden kertominen selkeästi ja helposti sisäistettävästi.