EtusivuKoulutukset tilitoimistoilleProcountor Palkka -akatemia

Kehitä osaamistasi Procountor Palkka -akatemiassa

Procountor Palkka -akatemia on suunnattu palkanlaskijoille. Akatemiassa käydään läpi palkanlaskentaa Procountorilla, HR-asioita kuten työsuhteen elinkaari ja HR-palvelut tilitoimistossa. Koulutus soveltuu tietyin rajoittein Tili-instituuttisäätiön PHT-ylläpitokoulutukseksi. Läpäistyäsi kokeet, saat palkka-akatemian todistuksen.

Syksyn 2022 akatemia alkaa 6.10.2022. Ilmoittaudu nyt!

Mitä akatemia sisältää?

  • 9,5 tuntia veloituksetonta koulutusta
  • Procountor palkkojen sertifiointikokeen ja Procountor palkka-asiantuntija testin

Kenelle akatemia on?

Procountor Palkka -akatemia on suunnattu palkanlaskijoille.

Syksyn 2022 akatemian aikataulu

Torstai 6.10. Palkanlaskenta Procountorissa osa 1​

Torstai 13.10. Palkanlaskenta Procountorissa osa 2

Torstai 20.10. Lomalaskenta

Torstai 27.10. Palkkojen erikoistilanteet

Torstai 3.11. Työsuhteen elinkaari

Torstai 10.11. HR-palvelut tilitoimistossa

Torstai 17.11. Palkkojen sertifiointikoe​

Torstai 24.11. Palkka-akatemian testi

Näin Procountor Palkka -akatemiaan osallistuneet kertovat akatemiasta

”Oli hienoa, että suoraan ohjelmasta näytettiin miten se toimii, eikä käyty vain kalvosulkeisia.”

”Koulutuksen sisällöt ok. Tosi hyvä että koulutukset sai myös tallenteina jotta sai katsoa ne omaan tahtiin ja niihin pääsi palaamaan tarkistaakseen jotain tms.”

”Tykkäsin että koulutus oli hyvin järjestetty. Oli slaid-esitykset ja sen jälkeen hyvät, käytännölliset esimerkit ohjelman puolelta. Kiva, kun lähetitte tallenteet koulutuksista. Aina ei pysty työpäivän aikana katsomaan suoraan koulutusta.”

”Koulutus oli hyödyllinen, kouluttajat olit selvästi hyviä asiantuntija ja välittivät tiedot eteenpäin mielenkiintoisesti. Tärkeä on tietää, mitkä kaikki vaihtoehdot Procountor tarjoaa palkanlaskijalle. Näistä kaikista koulutuksista saatiin kaikki tarvittavaa. Lisäksi oli virkistävä kuunnella myös työsuhteen elinkaaresta ja HR-palveluista ja vuosiloman ansainnasta ja laskennasta.”

”Oli hienoa, että suoraan ohjelmasta näytettiin miten se toimii, eikä käyty vain kalvosulkeisia.”

”Koulutuksen sisällöt ok. Tosi hyvä että koulutukset sai myös tallenteina jotta sai katsoa ne omaan tahtiin ja niihin pääsi palaamaan tarkistaakseen jotain tms.”

”Koulutukset etenivät johdonmukaisesti ja ymmärrettävästi. Kalvot olivat selkeät ja hyvin laaditut, myös reaaliaikaisen Chatin käyttö rinnalla oli erittäin hyvä oivallus.”

”Akatemia-koulutuskokonaisuudet ovat tosi kivoja. Kouluttajat ovat asiantuntevia ja heitä on mukava kuunnella. Osallistuin aikaisemmin taloushallinnon akatemiaan ja nämä koulutukset ovat hyvin jäsenneltyjä, sopivan pituisia ja mielenkiintoisia . Materiaali on helposti katseltavissa ja ladattavissa vimeon kautta.”

Ilmoittaudu Procountor Palkka -akatemiaan