Accuna

Ohjelmiston kuvaus

”Accuna ja Procountor tekevät yhdessä kokonaisvaltaisesta talouden ja liiketoiminnan hallinnasta merkittävästi helpompaa ja täysin sähköistä. Procountorilla hoituvat kätevästi perinteisemmät päivittäiset kirjanpidon ja talouden hallinnan askareet, jonka jatkoksi sisäiseen laskentaan ja suunnitteluun tarkoitettu Accuna BI tuo puolestaan edistykselliset työkalut liiketoiminnan kokonaisvaltaisempaan suunnitteluun, seurantaan ja ennustamiseen.”
Sirpa Hirvasniemi, KLT BA
Taloustulkki Oy

Accuna-ohjelmistot tekevät liiketoiminnan suunnittelusta, raportoinnista ja ennustamisesta ymmärrettävää, selkeää ja vaivatonta. Ohjelmisto hakee liiketoimintatietoja lähes 100:sta eri lähdejärjestelmästä ja jalostaa ne helposti käsiteltävään muotoon täysin automaattisesti.

Talouslukujen lisäksi ohjelmistossa voidaan käsitellä ja yhdistellä mitä tahansa liiketoimintatietoa sekä luku- että grafiikkamuodossa. Ohjelmisto sisältää edistykselliset ennustamisen ja simuloinnin työkalut liiketoiminnan ja sen kassavirtojen hallintaan. Kehittyneet automaatioratkaisut ja käyttäjähallinta helpottavat käyttäjien arkea samalla, kun ohjelmiston tuottama aineisto on jaettavissa automaattisesti esimerkiksi henkilö-, osasto-, tuote- ja toimipaikkatasolle, tai vaikkapa yritysten tärkeille sidosryhmille.

Accuna on monipuolinen ohjelmistokokonaisuus yritysten omaan tai erilaisten palvelutuottajien asiakaskäyttöön. Ohjelmistoa käyttää jo lähes 15.000 tyytyväistä yritystä pienistä organisaatioista aina suuriin pörssiyhtiöihin saakka, toimialoista ja yritysmuodoista riippumatta.

Talgraf Oy on vuonna 1992 perustettu suomalainen perheyhtiötaustainen ohjelmistotalo. Talgraf tuottaa modernit ohjelmistoratkaisut ja alustat talouden- ja liiketoiminnan kehittämisen tueksi organisaatioille koosta ja muodosta riippumatta. Accuna BI-ohjelmistoa hyödyntää liiketoiminnassaan jo n. 15 000 organisaatiota. Helppokäyttöisten ohjelmistojen ja valmiiden integraatiokantojen lisäksi Talgrafin etuja ovat mm. laaja verkosto, oma ohjelmistokehitys, koulutukset ja maksuton asiakastuki.

Integraation kuvaus

Accuna ja Procountor ovat yhteensopivia. Procountorin ja Accunan integraatio mahdollistaa kirjanpidon ja sisäisen laskennan tietojen siirron tositetasolla Accunaan. Siirrettäviä tietoja ovat esim. tilit, laskentakohteet, kirjaustasot ja tilikaudet.

Procountor-ohjekirjassa on kerrottu miten Procountorin ja Accunan välisen liittymän saa käyttöön.

Integraatio on toteutettu API:lla.

Integraation käyttöönotto

API:

  1. Jätä yhteydenottopyyntö tämän sivun ”Jätä yhteydenottopyyntö” -panikkeesta tai ota yhteyttä Accuna kumppaniin
  2. Salli Procountorissa API-rajapinnan käyttö (Hallinta > Yrityksen asetukset > Käyttöasetukset, lisää valinta kohtaan Salli laskutettavien rajapintojen käyttö).
  3. Valitse tai luo Procountorin käyttäjätunnus (API-käyttäjä) , johon integraatio liitetään.
  4. Varmista, että käyttäjälle on Procountorissa asetettu integraatiossa tarvittavat käyttöoikeudet.
  5. Ota integraatio käyttöön kumppanin puolella. Käyttöönotto edellyttää tunnistautumista rajapinnassa. Tunnistautuminen tapahtuu Procountoriin luodulla käyttäjätunnuksella ja salasanaa käyttäen tai API-avaimella. API-avain luodaan joko itse Procountorin käyttöliittymässä tai toisen ohjelmiston API-kirjautumissivulla, jonka jälkeen integraattori voi noutaa API-avaimen rajapinnan kautta.

CSV:

Aineiston sisäänlukun -toiminnon avulla Procountoriin voidaan tuoda aineistoa, joka on peräisin muista järjestelmistä, tai joka on luotu manuaalisesti esimerkiksi Excel-taulukkoon. Palkka-aineiston sisäänluvulla tarkoitetaan tilannetta, jossa esimerkiksi työajanseurantajärjestelmästä tai toiminnanohjausjärjestelmästä siirretään palkkatietoja Procountoriin. Lisätietoja palkka-aineistojen sisäänlukemisesta löytyy täältä

Laskuaineiston siirtotiedoston avulla Procountoriin voidaan tuoda laskuja toisesta järjestelmästä. Lisätietoja Laskuaineiston sisäänlukemisesta löytyy täältä

Videot


Muita vastaavia ohjelmistoja

partner


Finadeck

APICSV

partner


Finazilla

APICSV

partner


Fuusor

API

partner

Integraatiot ja hinnat:

APICSV


Kumppanin hintaa integraatiolle voi tiedustella suoraan kumppanilta.

Toimittaja:
Accuna

Toimiala:
Toimialariippumaton

Ratkaisualue:
Raportointi

Kumppanin tuki:
08 563 7500 / myynti@talgraf.fi / Verkkosivut


Muita vastaavia ohjelmistoja

partner


Finadeck

APICSV

partner


Finazilla

APICSV

partner


Fuusor

API

Accuna