AREX Laskurahoitus

Ohjelmiston kuvaus

AREX tarjoaa Procountoriin yhteensopivan, innovatiivisen tavan myydä laskuja ja parhaimmillaan saat rahat tilillesi vuorokauden sisällä. Saamisten luottoriski siirtyy laskun myymisen myötä pois yritykseltäsi ja helpottaa pitkien maksuaikojen ja mahdollisten maksuviiveiden aiheuttamaa kassapainetta. Maksuviiveet usein lisääntyvät epävakaassa markkinatilanteessa ja laskujen myynti voi siten lisätä kassavirtasi ennustettavuutta.

AREX Laskurahoituksessa ei ole minimivaatimuksia tai sitoumuksia laskujen määrän tai koon osalta, vaan voit itse valita mitkä laskut rahoitat. Maksat ainoastaan niistä laskuista, jotka myyt, sillä palvelussa ei ole kuukausimaksuja tai muita kiinteitä kuluja. Palvelu on saatavilla kaiken kokoisille yrityksille ilman toimialarajoitteita.

AREXin helppokäyttöinen ja kustannustehokas palvelu mahdollistaa laskujen myynnin automatisaatiota hyödyntämällä. Reskontran ja kirjanpidon kirjaukset hoituvat automaattisesti, helpottaen sekä yrityksen että tilitoimiston työtä ja vapauttaen aikaa muille lisäarvoa tuoville toiminnoille.

AREX rahoittaa myös ulkomaille toimitetut euromääräiset laskut, kun ne on osoitettu Pohjoismaihin tai Viroon.

Integraation kuvaus

Laskujen myynti AREXin palvelun kautta on helppoa ja joustavaa. Voit valita haluamasi myyntilaskut ja siirtää ne suoraan Procountorista AREXin alustalle rahoitettavaksi API-rajapintojen kautta. Saamisten luottoriski siirtyy laskujen myymisen myötä pois yritykseltä ja parhaimmillaan saat rahat vuorokauden sisällä. Reskontra ja kirjanpidon aineistot muodostuvat automaattisesti integraation avulla, helpottaen yrityksen ja tilitoimiston työtä.

Voit ottaa palvelun käyttöön täyttämällä AREXin asiakastietolomakkeen ja allekirjoittamalla sopimuksen, jotta AREX-tilisi voidaan luoda. AREX-Procountor-integraation käyttöä varten Procountoriin tulee sen jälkeen lisätä erillinen ns. API-käyttäjä, jonka tunnuksilla integraation käyttöönotto ja käyttö suoritetaan. Voit valita palvelun tarvittavien oletusasetusten lisäämisen jälkeen Procountorin Rahoitussopimus-valikosta kohdasta AREX, minkä jälkeen voit siirtää yksittäiset laskut rahoitettaviksi suoraan laskupohjassa. Voit pyytää myös tilitoimistolta apua palvelun käyttöönotossa.

Ratkaisualue

Rahoitus

Integraatiot

API

Kysy lisää tietoa!

+358 44 9775 122

hello@arex.io

Yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä ohjelmistokumppaniin

Toivon yhteydenottoa *: