Assetti

Ohjelmiston kuvaus

Assetti on kiinteistövarainhoidon ratkaisu, joka modernisoi perinteisen kiinteistötoimialan tiedonhallintaa tuomalla kiinteistövarainhoitoon tarvittavan tiedon yhdelle alustalle helposti tarkasteltavaksi ja tulkittavaksi kokonaisuudeksi. Kiinteistötoimialan haasteena on toimialalle tyypillinen tiedon siiloutuminen sekä laskentataulukkojen käyttö tiedonhallinnassa ja päätöksenteon tukena. Assetti tarjoaa tähän markkinaan kustannustehokkaan SaaS-ratkaisun, jolla kiinteistösijoittajat ja -varainhoitajat helpottavat ja tehostavat toimintaansa hallinnoiden helpommin ja tarkemmin kiinteistövarainhoitoon liittyvää tietoa ja kiinteistötietoa.

Assetin avulla voit kehittää kiinteistösalkkusi strategiaa, hallinnoida kiinteistöjen taloustietoja ja tehdä vuokrakassavirrasta vakaata yhdellä sovelluksella. Assetti tarjoaa mahdollisuuden 30 päivän kokeilujaksoon.

Integraation kuvaus

Assetti ja Procountor muodostavat yhdessä nykyaikaisen, skaalautuvan ja ketterän SaaS -ratkaisun kiinteistösijoitusyhtiöille. Ohjelmistot toimivat yhdessä API-integraation avulla. Ohjelmistojen välillä liikkuu automaattisesti seuraavanlaisia tietoja:

Tuloslaskelma ja tase

Procountorissa muodostuvan tuloslaskelman ja taseen saa siirtymään Assettiin halutulla syklillä automaattisesti. Tuloslaskelman ja taseen tiedot näkyvät ajantasaisesti Assetin Taloustiedot -välilehdellä, sekä mittaristossa. Taloustietojen automaattinen päivitys mahdollistaa kiinteistökohtaisen tulojen ja kulujen seurannan kuukausitasolla Assetista. Taloustiedot muodostuvat samalla integraatiolla myös salkkutasolle. Integraatio vaatii toimiakseen tilikartan, joka on ajantasainen ja päivitetty Assettiin. Tilikartan määrittelyillä voit myös päättää ja hallinnoida mitkä tilit ja näin ollen tulot ja kulut haluat Assetissa näkyvän ja millä tasolla.

Laskutustiedot

Integraation avulla vuokralaisten laskutus helpottuu ja tuplatyö vähenee. Vuokralaisten laskuttaminen onnistuu siis käytännössä suoraan Assetin vuokrasopimusten pohjalta. Sinun ei siis tarvitse kirjautua Procountoriin kirjoittamaan ja kopioimaan laskutusaineistoa Assetista, vaan luot laskut näppärästi suoraan Assetissa, josta integraatio siirtää laskut automaattisesti Procountoriin. Vuokralaskujen lähetys, myyntireskontra ja kirjanpito hoituvat Procountorissa.

Maksatustiedot

Usein on kiinnostavaa toki myös seurata asiakkaan laskunmaksua. Tämän vuoksi integraatio päivittääkin maksusuoritukset Assettiin Procountorista. Asiakkaan maksettua laskunsa, ja maksun saapuessa Procountoriin, lähettää integraatio automaattisesti tiedon maksusta, sen määrästä, ajankohdasta ja tilistä Assettiin. Maskut näkyvät tämän jälkeen Assetin ”Maksut” välilehdellä, ja ne kohdistuvat laskuihin ja näin ollen myös vuokralaiselle. Jälleen yksi tarve vähemmän kirjautua useampaan ohjelmistoon sekä manuaaliseen tiedon päivittämiseen.

KÄYTTÖÖNOTTO

Ota yhteys Assetti myyntiin sales@assetti.pro tai soittamalla 0400 240 968. Tämän jälkeen tarvitaankin vain muutama hetki ja rajapintatunnukset, ja integraatiot ovat tekemässä työpäivästäsi entistä tehokkaamman.

Integraation käyttöönotto

API:

  1. Jätä yhteydenottopyyntö tämän sivun ”Jätä yhteydenottopyyntö” -panikkeesta tai ota yhteyttä Assetti kumppaniin
  2. Salli Procountorissa API-rajapinnan käyttö (Hallinta > Yrityksen asetukset > Käyttöasetukset, lisää valinta kohtaan Salli laskutettavien rajapintojen käyttö).
  3. Valitse tai luo Procountorin käyttäjätunnus (API-käyttäjä) , johon integraatio liitetään.
  4. Varmista, että käyttäjälle on Procountorissa asetettu integraatiossa tarvittavat käyttöoikeudet.
  5. Ota integraatio käyttöön kumppanin puolella. Käyttöönotto edellyttää tunnistautumista rajapinnassa. Tunnistautuminen tapahtuu Procountoriin luodulla käyttäjätunnuksella ja salasanaa käyttäen tai API-avaimella. API-avain luodaan joko itse Procountorin käyttöliittymässä tai toisen ohjelmiston API-kirjautumissivulla, jonka jälkeen integraattori voi noutaa API-avaimen rajapinnan kautta.

member

Integraatiot ja hinnat:

API


Kumppanin hintaa integraatiolle voi tiedustella suoraan kumppanilta.

Toimittaja:
Assetti

Toimiala:
Kiinteistöala ja asunto-osakeyhtiöt

Ratkaisualue:
Raportointi

Kumppanin tuki:
0400 240 968 / sales@assetti.pro / Verkkosivut

Assetti