Boxhunt

Boxhunt on yhdessä elintarviketuottajien kanssa kehitetty järjestelmä, joka on erikoistunut elintarvikkeiden jäljitykseen, laadun varmistamiseen ja tuotannon tehostamiseen. Boxhunt on kevyt, ketterä ja helppokäyttöinen, uusinta tekniikkaa hyödyntävä pilvipohjainen järjestelmä.

Ohjelmiston kuvaus

Boxhunt sai alkunsa pientuottajien tarpeista ja pientuottaja ovat aina Boxhunt-kehityksen keskiössä. Käytännössä kaikki Boxhuntiin kehitettävät ominaisuudet tulevat suoraan elintarviketuottajien toiveista ja tarpeista. Boxhunt on hyvin paljon ”heidän näköisensä”.

Boxhunt kerää tietoa tuotteen matkalta aina raaka-aineista lopputuotteisiin asti, sitoen tiedot tiukasti yhteen, jolloin esim. jäljitettävyys parantuu merkittävästi. Boxhunt auttaa varmistamaan tuotteille paremman laadun, sekä helpottaa luomutuotantoa sekä erilaisten sertifikaattien vaatimuksia. Tilausten ja toimitusten osalta Boxhuntista löytyy rajapinnat kaupan keskusliikkeille. Laskun luonti Boxhuntin tilaukselta Procountoriin tapahtuu yhtä nappia painamalla.

Boxhuntin tärkeimmät ominaisuudet:

  • Jäljitettävyys
  • Laatu
  • Tehostaminen
  • Tilausliittymät
  • Laskutusliittymät

Integraation kuvaus

Boxhuntin ja Procountorin välinen integraatio mahdollistaa ohjelmistojen sujuvan yhteiskäytön. Integraation avulla säästyy työvaiheita, joita normaalisti tehtäisiin manuaalisesti (esimerkiksi laskun luonti kahteen kertaan tai asiakastietojen päivittäminen kahteen ohjelmistoon).

Boxhuntissa käsitellään myyntitilaukset, joiden pohjalta Boxhunt muodostaa myyntilaskut hyödyntäen Procountorista integraation avulla automaattisesti saatavia asiakas- ja tuotetietoja. Myyntilasku luodaan Boxhuntin tilauksen valmistuessa. Myyntilaskut siirtyvät integraation avulla automaattisesti Procountoriin, josta laskut lähetetään vastaanottajille. Procountorista Boxhuntiin siirtyy tieto siitä, että ovatko laskut lähetetty. Laskun tietoja on mahdollista tarkastella sekä Procountorissa että Boxhuntissa.

Asiakas- ja tuoterekisterejä ylläpidetään vain yhdessä järjestelmässä (Procountor) ja integraation avulla tarvittavat tiedot siirtyvät automaattisesti ohjelmistojen välillä.

 

”Boxhuntin ja Procountorin välinen integraatio helpottaa ja nopeuttaa merkittävästi laskutustyötä. Asiakkaat tulevat myös varmemmin laskutettua.”

Simo Larmo, yrittäjä ja elintarviketuottaja, Birkkalan tila

Integraation käyttöönotto

API:

  1. Jätä yhteydenottopyyntö tämän sivun ”Jätä yhteydenottopyyntö” -panikkeesta tai ota yhteyttä Boxhunt kumppaniin
  2. Salli Procountorissa API-rajapinnan käyttö (Hallinta > Yrityksen asetukset > Käyttöasetukset, lisää valinta kohtaan Salli laskutettavien rajapintojen käyttö).
  3. Valitse tai luo Procountorin käyttäjätunnus (API-käyttäjä) , johon integraatio liitetään.
  4. Varmista, että käyttäjälle on Procountorissa asetettu integraatiossa tarvittavat käyttöoikeudet.
  5. Ota integraatio käyttöön kumppanin puolella. Käyttöönotto edellyttää tunnistautumista rajapinnassa. Tunnistautuminen tapahtuu Procountoriin luodulla käyttäjätunnuksella ja salasanaa käyttäen tai API-avaimella. API-avain luodaan joko itse Procountorin käyttöliittymässä tai toisen ohjelmiston API-kirjautumissivulla, jonka jälkeen integraattori voi noutaa API-avaimen rajapinnan kautta.

integrator

Integraatiot ja hinnat:

API


Kumppanin hintaa integraatiolle voi tiedustella suoraan kumppanilta.

Toimittaja:
Boxhunt

Toimiala:
Maa-, metsä- ja kalatalous

Ratkaisualue:
Toiminnan- ja tuotannonohjaus

Kumppanin tuki:
+358504842634 / vesa.nohteri@rentoinnovations.fi / Verkkosivut

Boxhunt