C9000

C9000 on valmistavan teollisuuden toiminnanohjausjärjestelmä, joka on integroitavissa Procountoriin. C9000 soveltuu tilausohjautuvan, omia tuotteita valmistavan ja alihankintaa harjoittavan yrityksen tarpeisiin esimerkiksi metalli-, muovi- ja suunnitteluteollisuuden toimialoille.

Ohjelmiston kuvaus

C9000 on valmistavan teollisuuden yrityksille suunnattu toiminnanohjausjärjestelmä. C900o on komponenttipohjainen kokonaisratkaisu, josta yritys voi valita tarvitsemansa ominaisuudet. Ratkaisua on toimitettu muun muassa metalli-, muovi-, kumi-, puu- ja suunnitteluteollisuuden toimialoille.

Ohjelmiston ominaisuuksia ovat mm.:

  • Tuotannonohjaus (esim. varastonvalvonta, ostotilaukset)
  • Materiaalihallinto (esim. tarjouslaskenta, myyntitilaukset, toimitus, laskutus, jälkilaskenta)
  • Tiedonkeruu (esim. tiedonkeruu viivakoodein eri rekistereihin)

Integraation kuvaus

C9000-ohjelmistossa on mahdollista muodostaa laskuaineistojen csv-tiedosto, joka on sellaisenaan sisäänluettavissa Procountoriin. Sekä myyntilaskut että ostolaskut voi siirtää Procountoriin käyttöliittymän kautta käyttäjän toimesta Aineiston sisäänluku -toiminnon kautta.

Integraation käyttöönotto

CSV:

Aineiston sisäänlukun -toiminnon avulla Procountoriin voidaan tuoda aineistoa, joka on peräisin muista järjestelmistä, tai joka on luotu manuaalisesti esimerkiksi Excel-taulukkoon. Palkka-aineiston sisäänluvulla tarkoitetaan tilannetta, jossa esimerkiksi työajanseurantajärjestelmästä tai toiminnanohjausjärjestelmästä siirretään palkkatietoja Procountoriin. Lisätietoja palkka-aineistojen sisäänlukemisesta löytyy täältä

Laskuaineiston siirtotiedoston avulla Procountoriin voidaan tuoda laskuja toisesta järjestelmästä. Lisätietoja Laskuaineiston sisäänlukemisesta löytyy täältä

integrator

Integraatiot ja hinnat:

CSV


Kumppanin hintaa integraatiolle voi tiedustella suoraan kumppanilta.

Toimittaja:
C9000

Toimiala:
Rakentaminen ja asennustyöt, Tuotteiden valmistus

Ratkaisualue:
Toiminnan- ja tuotannonohjaus

Kumppanin tuki:
010 302 7355 / Hallinta.c9000.fi@cgi.com / Verkkosivut

C9000