Calqulate

Ohjelmiston kuvaus

Calqulate on ainutlaatuinen raportointiohjelmisto kasvuyrityksille. Erityisen hyvin Calqulate sopii kasvuyrityksille, jotka toimivat ohjelmistoalalla. Calqulatessa yhdistyvät kasvuyritysten toiminnan mittarit, talousraportointi ja kassavirtaennustaminen.

Calqulaten SaaS-metriikka eli SaaS-yrityksen toiminnan mittarit pitävät sisällään muun muassa seuraavat kasvuyrityksille tärkeät tunnusluvut

  • CAC = Customer Acquisition Cost, asiakashankinnan kustannus
  • LTV = Lifetime Value, asiakkaan elinkaaren arvo
  • MRR = Monthly Recurring Revenue, kuukausittain toistuva liikevaihto

Calqulate automatisoi Procountorin datasta kasvumetriikan rakentamisen ja tekee CFO:n ja controllerin työstä automaattisempaa.

Integraation kuvaus

Calqulaten ja Procountorin välillä on plug-and-play integraatio ja integraation käyttöönotto vie ainoastaan 2 minuuttia.

Integraatio hakee Procountorista asiakas-, myyntilasku- ja maksutiedot ja niiden pohjalta lasketaan automaattisesti MRR-liikevaihto, SaaS-metriikka ja kassaennusteet. Q1 / 2021 aikana integraatiota laajennetaan automaattiseen kuluhallintaan, CAC-laskentaan ja tuloslaskelman ennustamiseen.

Integraation käyttöönotto

API:

  1. Jätä yhteydenottopyyntö tämän sivun ”Jätä yhteydenottopyyntö” -panikkeesta tai ota yhteyttä Calqulate kumppaniin
  2. Salli Procountorissa API-rajapinnan käyttö (Hallinta > Yrityksen asetukset > Käyttöasetukset, lisää valinta kohtaan Salli laskutettavien rajapintojen käyttö).
  3. Valitse tai luo Procountorin käyttäjätunnus (API-käyttäjä) , johon integraatio liitetään.
  4. Varmista, että käyttäjälle on Procountorissa asetettu integraatiossa tarvittavat käyttöoikeudet.
  5. Ota integraatio käyttöön kumppanin puolella. Käyttöönotto edellyttää tunnistautumista rajapinnassa. Tunnistautuminen tapahtuu Procountoriin luodulla käyttäjätunnuksella ja salasanaa käyttäen tai API-avaimella. API-avain luodaan joko itse Procountorin käyttöliittymässä tai toisen ohjelmiston API-kirjautumissivulla, jonka jälkeen integraattori voi noutaa API-avaimen rajapinnan kautta.

member

Integraatiot ja hinnat:

API


Kumppanin hintaa integraatiolle voi tiedustella suoraan kumppanilta.

Toimittaja:
Calqulate

Toimiala:
Ohjelmistot

Ratkaisualue:
Raportointi

Kumppanin tuki:
+358 50 341 4552 / niko.laine@calqulate.io / Verkkosivut

Calqulate