CRM-service

Ohjelmiston kuvaus

CRM-servicellä voi hallita kaikkia asiakkaan kontaktointipisteitä myyntiputken hallinnan, helpdesk-ominaisuuksien, laskutuksen, viestintätyökalujen sekä monien muiden ominaisuuksien avulla. Ohjelmistossa voi automatisoida tärkeimmät toimintamallit ja hahmottaa kokonaistilanteen monipuolisten raportointinäkymien avulla.

CRM-service on laajasti käytössä eri toimialoilla B2B- ja B2C-yrityksissä. Järjestöille ja liitoille CRM-service tuo työvälineitä niin jäsenrekisteriin kuin jäsenille tarjoittuihin palveluihin, kuten jäsenportaalin ja Contact Center-ratkaisut.

SaaS-malli (Software as a Service eli pilvipohjainen ohjelmisto) mahdollistaa palvelun nopean käyttöönoton ja CRM-service Oy:n ketterien projektimenetelmien ansiosta CRM:n käytön voi aloittaa välittömästi. Kaikki data säilytetään turvallisesti CRM-service Oy:n datakeskuksissa. Järjestelmä kasvaa asiakkaan tarpeiden mukaan.

Integraation kuvaus

CRM-service on yhteiskäyttöinen Procountorin kanssa rajapintojen avulla.

Laskutiedot saadaan siirrettyä automaattisesti CRM-servicestä Procountoriin API-rajapinnan avulla. Laskutietojen mukana siirtyvät kaikki tarvittavat asiakastiedot, tuotetiedot sekä muut halutut laskun yksityiskohdat: kirjanpitotilit sekä dimensiot esimerkiksi kustannuspaikkatieto. Siirrettäviä kenttiä voidaan räätälöidä järjestelmäkohtaisesti.

Laskun siirtyessä tulee selkeät paluusanomat, joista käy ilmi onko lasku siirretty innostuneesti vai onko laskulla puutteellisia tietoja, jotka täytyy täydentää. Näin ei kirjanpitoon päädy vääriä ja jälkikäteen korjattavia laskuja. Kun asiakas on maksanut laskut, tieto maksusta siirtyy CRM-serviceen (API rajapinta). Kirjaamalla laskut CRM:ssä pystyy pitämään kaiken asiakashallintaan liittyvän tiedyn yhdessä paikassa.

Kysy lisää tietoa!

09 4272 5000

info@crm-service.fi

Yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä ohjelmistokumppaniin

Toivon yhteydenottoa *: