Cromsoft ERP

Ohjelmiston kuvaus

Cromsoft ERP ohjelmisto mukautetaan kunkin asiakkaan tarpeiden mukaiseksi. Cromsoft ERP voidaan räätälöidä vaativaankin tarpeeseen ja ohjelmistoon on mahdollista saada ominaisuuksia, joita monista toiminnanohjausjärjestelmistä tai kassajärjestelmistä ei löydy.

Cromsoft ERP toimii tehokkaimmin yli 50 käyttäjän yrityksissä, mutta myös pienemmissä yrityksissä sen avulla voidaan saavuttaa huomattavaa kustannussäästöä. Ohjelmisto on vikasietoinen, skaalautuva ja toimintavarma.

Ohjelmiston ominaisuuksia

  • Tuotannon- ja toiminnanohjaus
  • Monipuolinen kassajärjestelmä (mukana Nets maksupääteintegraatio)
  • Varastonhallinta, tuoterekisterit, asiakkaat
  • Data-analytiikka (toiminnanohjausjärjestelmän dataa voi analysoida esim. Power BI tai Wazuh -työkaluilla)
  • Tekoälypohjainen dokumenttien käsittely

 

Järjestelmän muutos on monimutkainen prosessi, mutta Cromsoftin avulla saimme ratkaisut kaikkiin ongelmiimme. Prosessit ovat parantuneet huomattavasti, joka on tuonut säästöjä jokapäiväiseen toimintaan. Koko kassajärjestelmän uusiminen on saanut kiitosta asiakkailta ja voimme todeta, että päätös siirtyä Cromsoftin ohjelmistoihin oli erittäin hyvä päätös.

Ville Koskelainen, Talouspäällikkö, Pirilän Kukkatalo Oy

Integraation kuvaus

Cromsoft ERP:n ja Procountorin välille on toteutettu kahdensuuntainen API-integraatio, jonka avulla myyntilaskut, koontilaskutus, ostolaskut ja asiakastiedot liikkuvat ohjelmistojen välillä automaattisesti.

Cromsoft Oy avustaa integraation käyttöönotossa.

Kysy lisää tietoa!

050 303 5609

markku.vesala@cromsoft.com

Yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä ohjelmistokumppaniin

Toivon yhteydenottoa *: