Deltabit Gatekeeper

Ohjelmiston kuvaus

Deltabitin työajanseurantajärjestelmä laskee kirjauksista työehtosopimusten mukaiset työtunnit, liukumat, lisät, ylityöt, lomat ja muut poissaolot. Järjestelmässä onnistuu myös projektituntien laskenta ja lisäksi järjestelmästä löytyy työaikapankki.

Deltabit Idis -työaikapääte tuo helpon sormenjälkitunnistuksen työajan seurantaan. Tunnistuksen voi tehdä halutessaan myös RFID-avaimenperätunnisteella tai numerokoodilla. Leimauksen valinta tapahtuu kosketusnäytöllä asiakaskohtaisesti määritettävien kirjausnappien avulla.

Deltabit Gatekeeper tarjoaa myös mahdollisuuden kirjata tunnit internet-selaimen kautta mobiilisti. Tämä ominaisuus on käytännöllinen erityisesti tilanteissa, joissa yrityksellä on työntekijöitä töissä työpaikan ulkopuolella.

Työaikaraporteista saa aina ajantasaisen tiedon kunkin työntekijän tekemistä tunneista. Raporteista näkee tapahtumat, kokonaistyöajan, työaikasaldon, ylityöt ja lisät tai vaikka projekteihin käytetyn ajan.

Työaikakirjausten tarkistus ja hyväksyntä on helppoa. Tapahtumat ja niistä lasketut työtunnit näkyvät yhdessä näkymässä.

Ohjelma näyttää, jos leimauksia puuttuu tai niissä on virheitä. Työntekijä pääsee korjaamaan virheet ja lisäämään unohtuneet kirjaukset saman tien. Vaihtoehtoisesti esimies voi tehdä muutokset. Kun tiedot ovat oikein, hyväksyntä hoituu yhdellä klikkauksella. Tämän jälkeen tiedot voi siirtää Procountoriin.

Integraation kuvaus

Deltabitin työaikatiedot saa siirrettyä helposti Procountoriin palkanlaskentaa varten siirtotiedoston avulla. Deltabitin järjestelmän käyttöönotossa määritetään siirrettävät palkkalajit ja työntekijätiedot. Tämän jälkeen työaikaraportin saa tallennettua suoraan siirtotiedostoksi, joka on sellaisenaan ilman muokkauksia siirrettävissä Procountoriin.

Ratkaisualue

Työajanhallinta

Integraatiot

CSV

Kysy lisää tietoa!

010 8358 500

info@deltabit.fi

Yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä ohjelmistokumppaniin

Toivon yhteydenottoa *: