Deltabit Gatekeeper

Ohjelmiston kuvaus

Deltabitin työajanseurantajärjestelmä laskee kirjauksista työehtosopimusten mukaiset työtunnit, liukumat, lisät, ylityöt, lomat ja muut poissaolot. Järjestelmässä onnistuu myös projektituntien laskenta ja lisäksi järjestelmästä löytyy työaikapankki.

Deltabit Idis -työaikapääte tuo helpon sormenjälkitunnistuksen työajan seurantaan. Tunnistuksen voi tehdä halutessaan myös RFID-avaimenperätunnisteella tai numerokoodilla. Leimauksen valinta tapahtuu kosketusnäytöllä asiakaskohtaisesti määritettävien kirjausnappien avulla.

Deltabit Gatekeeper tarjoaa myös mahdollisuuden kirjata tunnit internet-selaimen kautta mobiilisti. Tämä ominaisuus on käytännöllinen erityisesti tilanteissa, joissa yrityksellä on työntekijöitä töissä työpaikan ulkopuolella.

Työaikaraporteista saa aina ajantasaisen tiedon kunkin työntekijän tekemistä tunneista. Raporteista näkee tapahtumat, kokonaistyöajan, työaikasaldon, ylityöt ja lisät tai vaikka projekteihin käytetyn ajan.

Työaikakirjausten tarkistus ja hyväksyntä on helppoa. Tapahtumat ja niistä lasketut työtunnit näkyvät yhdessä näkymässä.

Ohjelma näyttää, jos leimauksia puuttuu tai niissä on virheitä. Työntekijä pääsee korjaamaan virheet ja lisäämään unohtuneet kirjaukset saman tien. Vaihtoehtoisesti esimies voi tehdä muutokset. Kun tiedot ovat oikein, hyväksyntä hoituu yhdellä klikkauksella. Tämän jälkeen tiedot voi siirtää Procountoriin.

Integraation kuvaus

Deltabitin työaikatiedot saa siirrettyä helposti Procountoriin palkanlaskentaa varten siirtotiedoston avulla. Deltabitin järjestelmän käyttöönotossa määritetään siirrettävät palkkalajit ja työntekijätiedot. Tämän jälkeen työaikaraportin saa tallennettua suoraan siirtotiedostoksi, joka on sellaisenaan ilman muokkauksia siirrettävissä Procountoriin.

Integraation käyttöönotto

CSV:

Aineiston sisäänlukun -toiminnon avulla Procountoriin voidaan tuoda aineistoa, joka on peräisin muista järjestelmistä, tai joka on luotu manuaalisesti esimerkiksi Excel-taulukkoon. Palkka-aineiston sisäänluvulla tarkoitetaan tilannetta, jossa esimerkiksi työajanseurantajärjestelmästä tai toiminnanohjausjärjestelmästä siirretään palkkatietoja Procountoriin. Lisätietoja palkka-aineistojen sisäänlukemisesta löytyy täältä

Laskuaineiston siirtotiedoston avulla Procountoriin voidaan tuoda laskuja toisesta järjestelmästä. Lisätietoja Laskuaineiston sisäänlukemisesta löytyy täältä

member

Integraatiot ja hinnat:

CSV


Kumppanin hintaa integraatiolle voi tiedustella suoraan kumppanilta.

Toimittaja:
Deltabit Gatekeeper

Toimiala:
Toimialariippumaton

Ratkaisualue:
Työajanhallinta

Kumppanin tuki:
010 8358 500 / info@deltabit.fi / Verkkosivut

Deltabit Gatekeeper