eTasku

Ohjelmiston kuvaus

eTasku on käytössä yli 20 000 yrityksessä koosta tai toimialasta riippumatta. Yli 50 % Suomen tilitoimistoista vastaanottaa materiaalia asiakkailtaan sen avulla.

eTaskun mobiilisovelluksen avulla yritykset voivat toimittaa sähköisesti kirjanpitäjälleen kirjanpidon materiaalinsa kuiteista, matkalaskuihin ja dokumentteihin. Aineistoa on mahdollista lisätä myös web-käyttöliittymän ja sähköpostin välityksellä.

Kirjanpitäjien web-käyttöliittymässä aineisto on helposti tarkasteltavissa ja käsiteltävissä ennen siirtoa Procountoriin. Auditrail säilyy ja aineisto arkistoidaan sekä varmuuskopioidaan eTaskussa kirjanpitolain edellyttämän ajan.

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Kuittien kuvaaminen (sis. automaattinen kuvantunnistus)
  • Matkalaskujen koostaminen mobiilissa ja webissä
  • Dokumenttien lisääminen ja arkistointi
  • Hyväksymiskierto ja oletusdimensiot
  • eKuittien vastaanotto
  • Kirjanpitäjien web-sovelluksessa aineiston tarkastelu, käsittely ja siirto kirjanpidon ohjelmistoon
  • Raporttien koostaminen PDF, CSV ja ZIP -muodossa

Loppukäyttäjät voivat kokeilla eTaskua maksutta 30 päivää -ilman sitoumuksia. Tilitoimistoille eTasku on maksuton palvelu.

Integraation kuvaus

eTaskun ja Procountorin välillä tiedot siirtyvät automaattisesti API-integraation avulla. Integraation käyttöönottoon löytyy ohje täältä. Voit käyttöönottovaiheessa noutaa integraation avulla tilit, verokannat ja dimensiot Procountorista eTaskuun. Kun aineisto on käsitelty eTaskussa, aineisto siirtyy napin painalluksella Procountoriin.

Kirjanpitäjä voi siirtää tositteiden ja matkalaskujen tiliöinnit eTaskusta Procountoriin vaihtoehtoisesti myös CSV-siirtotiedoston avulla.

eTasku Solutions Oy on osa Accountor-konsernia. Procountorin ja eTaskun välisen API-integraation käyttö on veloituksetonta.

Ratkaisualue

Ostojen käsittely

Integraatiot

API CSV

Kysy lisää tietoa!

02 480 841 76

asiakaspalvelu@etasku.fi

Yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä ohjelmistokumppaniin

Toivon yhteydenottoa *: