eTasku

Ohjelmiston kuvaus

eTasku on käytössä yli 20 000 yrityksessä koosta tai toimialasta riippumatta. Yli 50 % Suomen tilitoimistoista vastaanottaa materiaalia asiakkailtaan sen avulla.

eTaskun mobiilisovelluksen avulla yritykset voivat toimittaa sähköisesti kirjanpitäjälleen kirjanpidon materiaalinsa kuiteista, matkalaskuihin ja dokumentteihin. Aineistoa on mahdollista lisätä myös web-käyttöliittymän ja sähköpostin välityksellä.

Kirjanpitäjien web-käyttöliittymässä aineisto on helposti tarkasteltavissa ja käsiteltävissä ennen siirtoa Procountoriin. Auditrail säilyy ja aineisto arkistoidaan sekä varmuuskopioidaan eTaskussa kirjanpitolain edellyttämän ajan.

Tärkeimmät ominaisuudet

 • Kuittien kuvaaminen (sis. automaattinen kuvantunnistus)
 • Matkalaskujen koostaminen mobiilissa ja webissä
 • Dokumenttien lisääminen ja arkistointi
 • Hyväksymiskierto ja oletusdimensiot
 • eKuittien vastaanotto
 • Kirjanpitäjien web-sovelluksessa aineiston tarkastelu, käsittely ja siirto kirjanpidon ohjelmistoon
 • Raporttien koostaminen PDF, CSV ja ZIP -muodossa

Loppukäyttäjät voivat kokeilla eTaskua maksutta 30 päivää -ilman sitoumuksia. Tilitoimistoille eTasku on maksuton palvelu.

Integraation kuvaus

eTaskun ja Procountorin välillä tiedot siirtyvät automaattisesti API-integraation avulla. Integraation käyttöönottoon löytyy ohje täältä. Voit käyttöönottovaiheessa noutaa integraation avulla tilit, verokannat ja dimensiot Procountorista eTaskuun. Kun aineisto on käsitelty eTaskussa, aineisto siirtyy napin painalluksella Procountoriin.

Kirjanpitäjä voi siirtää tositteiden ja matkalaskujen tiliöinnit eTaskusta Procountoriin vaihtoehtoisesti myös CSV-siirtotiedoston avulla.

eTasku Solutions Oy on osa Accountor-konsernia. Procountorin ja eTaskun välisen API-integraation käyttö on veloituksetonta.

Integraation käyttöönotto

API:

 1. Jätä yhteydenottopyyntö tämän sivun ”Jätä yhteydenottopyyntö” -panikkeesta tai ota yhteyttä eTasku kumppaniin
 2. Salli Procountorissa API-rajapinnan käyttö (Hallinta > Yrityksen asetukset > Käyttöasetukset, lisää valinta kohtaan Salli laskutettavien rajapintojen käyttö).
 3. Valitse tai luo Procountorin käyttäjätunnus (API-käyttäjä) , johon integraatio liitetään.
 4. Varmista, että käyttäjälle on Procountorissa asetettu integraatiossa tarvittavat käyttöoikeudet.
 5. Ota integraatio käyttöön kumppanin puolella. Käyttöönotto edellyttää tunnistautumista rajapinnassa. Tunnistautuminen tapahtuu Procountoriin luodulla käyttäjätunnuksella ja salasanaa käyttäen tai API-avaimella. API-avain luodaan joko itse Procountorin käyttöliittymässä tai toisen ohjelmiston API-kirjautumissivulla, jonka jälkeen integraattori voi noutaa API-avaimen rajapinnan kautta.

CSV:

Aineiston sisäänlukun -toiminnon avulla Procountoriin voidaan tuoda aineistoa, joka on peräisin muista järjestelmistä, tai joka on luotu manuaalisesti esimerkiksi Excel-taulukkoon. Palkka-aineiston sisäänluvulla tarkoitetaan tilannetta, jossa esimerkiksi työajanseurantajärjestelmästä tai toiminnanohjausjärjestelmästä siirretään palkkatietoja Procountoriin. Lisätietoja palkka-aineistojen sisäänlukemisesta löytyy täältä

Laskuaineiston siirtotiedoston avulla Procountoriin voidaan tuoda laskuja toisesta järjestelmästä. Lisätietoja Laskuaineiston sisäänlukemisesta löytyy täältä

Videot

partner

Integraatiot ja hinnat:

APICSV


Kumppanin hintaa integraatiolle voi tiedustella suoraan kumppanilta.

Toimittaja:
eTasku

Toimiala:
Toimialariippumaton

Ratkaisualue:
Ostojen käsittely

Kumppanin tuki:
02 480 841 76 / asiakaspalvelu@etasku.fi / Verkkosivut

eTasku