Fastroi Hilkka

Ohjelmiston kuvaus

Hilkka-järjestelmä on kehitetty yhdessä hoitotyön ammattilaisten kanssa ja Hilkkaa käyttää päivittäin yli 35.000 sosiaalialan ammattilaista. Hilkka on tutkitusti käyttäjäystävällisin järjestelmä yksityisellä sektorilla ja sosiaalihuollossa.

Hilkka™-toiminnanohjausjärjestelmän ja -mobiilin avulla hallitaan tehokkaasti ja reaaliaikaisesti mm. palveluja, kotikäyntejä kentällä tekeviä työntekijöitä, asiakastietoja sekä laskutusta. Hilkka-järjestelmä mahdollistaa lisää aikaa varsinaiseen hoito- ja asiakastyöhön — näin tehtäväkuorma jakautuu työntekijöiden kesken tasaisemmin. Hermoja raastavan paperityön määrä vähenee, eikä hankalien ja vanhanaikaisten järjestelmien käyttö vaikeuta arkea.

Integraation kuvaus

Hilkka-järjestelmässä hoidetaan muun muassa

  • työvuorojen suunnittelu
  • asiakashallinta
  • käyntien suunnittelu, hallinta ja raportointi
  • sopimushallinta
  • työajanseuranta.

Hilkka-järjestelmästä voi siirtää myyntilaskut Procountoriin kahdella eri liittymävaihtoehdolla:

  1. Hilkka-järjestelmästä saa otettua ulos .csv tiedoston, joka siirretään sellaisenaan manuaalisesti Procountoriin.
  2. Hilkka ja Procountor ohjelmistojen välille on mahdollista saada laskujen automaattisiirtoliittymä (SFTP). Laskujen SFTP-siirto tapahtuu xml-muotoisena Finvoice-standardin mukaisesti.

Myyntilaskut luodaan Hilkka-järjestelmässä ja siirretään Procountoriin, josta puolestaan myyntilaskut lähetetään asiakkaille. Myyntireskontra on Procountorissa. Ostolaskujen vastaanottaminen ja maksaminen tapahtuvat Procountorissa.

Kysy lisää tietoa!

044 0386 117

sales@fastroi.com

Yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä ohjelmistokumppaniin

Toivon yhteydenottoa *: