Fikuro

Ohjelmiston kuvaus

Fikuro on nykyaikainen toiminnanohjausjärjestelmä, jolla hoidetaan yrityksen tuotanto, varastot ja myynti. Se on tarkoitettu erityisesti pk-yrityksille, jotka tekevät tuotteiden valmistusta ja kokoonpanoa.

Fikuro on täysin selainpohjainen ratkaisu, eli kaikki toiminta on käytössä tietokoneella, tabletilla ja puhelimella. Ratkaisu on optimoitu valmistusta ja kokoonpanoa tekevien pk-yritysten tarpeisiin. Siitä on siten riisuttu pois ylimääräiset asiat, joten käyttäjät voivat keskittyä oleelliseen. Tuotannon ja varastonhallinnan kirjaukset ovat Fikurossa suoraviivaisia ja helppoja. Fikuron yksinkertaiset näkymät soveltuvat käytettäväksi myös tuotantotiloissa.

Fikurossa on selkeä hinnoittelu. Fikuro on aloitus- ja käyttökustannuksiltaan edullinen. Lisäksi käyttöönotto onnistuu jopa yhdessä päivässä.

Fikuro on ainoa suomalainen ratkaisu, jossa ERP ja MES-toiminnallisuudet toimivat yhteen täysin selainpohjaisesti. Tuotantoa voidaan tarvittaessa seurata tarkasti ilman manuaalisia kirjauksia MES-moduulin avulla ja reaaliaikainen tieto siirtyy kaikille – myös myynnin puolelle.

Integraation kuvaus

Käyttöönotossa Procountorista haetaan asiakas- ja toimittajarekisterit suoraan Fikuroon. Lisäksi tuotetiedot haetaan .csv-tiedostoon, jotta niitä voidaan muokata ennen Fikuroon tuomista ja varmistaa, mitkä tuotteet tarvitsevat tuoterakenteen.

Fikurossa tehdyt myyntilaskut siirtyvät automaattisesti Procountoriin reaaliaikaisesti. Myös Fikurossa luodut dimensiot (laskentakohteet) siirtyvät Procountoriin. Lisäksi Fikurosta saadaan palkanlaskentaa varten tuntilistaus, joka voidaan viedä Procountoriin palkanlaskennan tueksi.

Fikurossa hoidetaan tuotanto, varastot ja myynti. Procountorissa hoituu laskujen lähettäminen loppuasiakkaalle, reskontra, kirjanpito sekä palkanlaskenta.

Integraation saa käyttöön ottamalla yhteyttä Visman asiakaspalveluun: myynti.software@visma.com.

Kysy lisää tietoa!

+358 10 7562 989 (8,4snt/min + pvm)

myynti.software@visma.com

Yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä ohjelmistokumppaniin

Toivon yhteydenottoa *: