Fikuro

Ohjelmiston kuvaus

Fikuro on nykyaikainen ohjelmisto, jolla hoidetaan yrityksen tuotanto, varastot ja myynti. Se on tarkoitettu erityisesti pk-yrityksille, jotka tekevät tuotteiden valmistusta ja kokoonpanoa.

Fikuro on täysin selainpohjainen ratkaisu, eli kaikki toiminta on käytössä tietokoneella, tabletilla ja puhelimella. Ratkaisu on optimoitu valmistusta ja kokoonpanoa tekevien pk-yritysten tarpeisiin. Siitä on siten riisuttu pois ylimääräiset asiat, joten käyttäjät voivat keskittyä oleelliseen. Tuotannon ja varastonhallinnan kirjaukset ovat Fikurossa suoraviivaisia ja helppoja. Fikuron yksinkertaiset näytöt soveltuvat käytettäväksi myös tuotantotiloissa.

Fikurossa on selkeä hinnoittelu. Fikuro on aloitus- ja käyttökustannuksiltaan edullinen. Lisäksi käyttöönotto onnistuu jo yhdessä päivässä.

Fikuro on ainoa suomalainen ratkaisu, jossa ERP ja MES-toiminnallisuudet toimivat yhteen täysin selainpohjaisesti. Tuotantoa voidaan tarvittaessa seurata tarkasti ilman manuaalisia kirjauksia MES-moduulin avulla ja reaaliaikainen tieto siirtyy kaikille – myös myynnin puolelle.

Integraation kuvaus

Fikurossa tehdyt myyntilaskut siirtyvät automaattisesti Procountoriin reaaliaikaisesti. Fikurossa hoidetaan tuotanto, varastot ja myynti. Procountorissa hoituu laskujen lähettäminen loppuasiakkaalle, reskontra sekä palkanlaskenta.

Integraation saa käyttöön ottamalla yhteyttä Visman asiakaspalveluun: myynti.software@visma.com.

Kysy lisää tietoa!

+358 10 7562 989 (8,4snt/min + pvm)

myynti.software@visma.com

Yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä ohjelmistokumppaniin

Toivon yhteydenottoa *: