Fuusor

Ohjelmiston kuvaus

Fuusor BI -pilvipalvelun avulla voi hyödyntää liiketoimintatietoa helposti ja tehokkaasti tiedolla johtamisen ja suunnittelun tukena sekä jokapäiväisen toiminnan ohjauksessa. Liiketoimintatieto voi olla mitä dataa tahansa, esim. talous, myynti, hr, digimarkkinointi, crm. Eri järjestelmistä haettua tietoa voidaan tarkastella omina aihioinaan tai yhdisteltynä esim. tehokkuusmittareilla.

Tieto kulkee aina mukana. Fuusor toimii kaikilla nykyaikaisilla päätelaitteilla ja selaimilla ilman mitään asennuksia. Johdolla ja henkilöstöllä on valmiit dashboardit, raportit, mittarit ja analyysit aina käytettävissä. Monipuolisella käyttäjähallinnalla varmistetaan, että jokainen saa juuri hänelle relevanttia tietoa.

Fuusor on moderni ratkaisu, jonka toteutuksessa on voitu hyödyntää uusimpia tekniikoita ja niiden tarjoamia mahdollisuuksia. Nykyaikaisen käyttöliittymän ja interaktiivisten toimintojen avulla voi vaihtaa tarkastelun kohteita ja jaksoja sekä porautumisen tasoa käyttäjän mielenkiinnon mukaan. Fuusor skaalautuu vaivattomasti muuttuvien BI-tarpeiden ja datastrategian mukaisesti.

Fuusor tarjoaa koko BI-palvelukokonaisuuden yhdeltä luukulta: tarvekartoitus ja konsultointi, kaikki integraatiot eri järjestelmiinne, käyttövalmiit Fuusor BI ja Fuusor Budjetointi -pilvipalvelut, käyttäjäkoulutus sekä erinomainen asiakas- ja tukipalvelu.

Integraation kuvaus

Käyttövalmiin ja automatisoidun integraation avulla kaikki haluttu data siirtyy Procountorista Fuusoriin, jossa dataa voidaan visualisoida ja analysoida sekä tarvittaessa yhdistää muuhun dataan. Datan päivitys voidaan ajastaa vapaasti halutulle aikavälille, tiedot dashboardeilla, raporteilla ja mittareilla ovat aina ajan tasalla.

Integraation käyttöönotto

API:

  1. Jätä yhteydenottopyyntö tämän sivun ”Jätä yhteydenottopyyntö” -panikkeesta tai ota yhteyttä Fuusor kumppaniin
  2. Salli Procountorissa API-rajapinnan käyttö (Hallinta > Yrityksen asetukset > Käyttöasetukset, lisää valinta kohtaan Salli laskutettavien rajapintojen käyttö).
  3. Valitse tai luo Procountorin käyttäjätunnus (API-käyttäjä) , johon integraatio liitetään.
  4. Varmista, että käyttäjälle on Procountorissa asetettu integraatiossa tarvittavat käyttöoikeudet.
  5. Ota integraatio käyttöön kumppanin puolella. Käyttöönotto edellyttää tunnistautumista rajapinnassa. Tunnistautuminen tapahtuu Procountoriin luodulla käyttäjätunnuksella ja salasanaa käyttäen tai API-avaimella. API-avain luodaan joko itse Procountorin käyttöliittymässä tai toisen ohjelmiston API-kirjautumissivulla, jonka jälkeen integraattori voi noutaa API-avaimen rajapinnan kautta.

Muita vastaavia ohjelmistoja

partner


Finazilla

APICSV

partner


Finadeck

APICSV

partner


Accuna

APICSV

partner

Integraatiot ja hinnat:

API


Kumppanin hintaa integraatiolle voi tiedustella suoraan kumppanilta.

Toimittaja:
Fuusor

Toimiala:
Toimialariippumaton

Ratkaisualue:
Raportointi

Kumppanin tuki:
050 472 4200 / info@fuusor.fi / Verkkosivut


Muita vastaavia ohjelmistoja

partner


Finazilla

APICSV

partner


Finadeck

APICSV

partner


Accuna

APICSV

Fuusor