HRSuunti Net   

Ohjelmiston kuvaus

HRSuunti Net on helppokäyttöinen työvuorosuunnitteluohjelmisto, joka toimii netissä pilvipalveluna. Ohjelmiston käyttöönottoon ei tarvita mitään asennuksia, vaan ohjelmaan kirjaudutaan selaimella. HRMobi työntekijäliittymä on älylinkki työnantajan ja työntekijän välillä. Työvuorojen, toiveiden, sähköisen ilmoitustaulun lisäksi järjestelmä sisältää tehokkaan töihinkutsujärjestelmän.

HRSuunti Net ohjelmisto skaalautuu alle 10 työntekijän pk-yrityksistä aina usean sadan ja tuhannen työntekijän yrityksiin. HRSuunti sopii erityisesti MaRa-alan yrityksiin. Ohjelmassa on TES-tulkinta yli 10 eri työehtosopimukseen.

Integraation kuvaus

HRSuunti –ohjelmasta saadaan siirtoaineisto, jossa on valmiiksi TES-tulkatut tuntitiedot. Siirtotiedosto voidaan helposti siirtää Procountoriin palkanlaskentaa varten. Tämä säästää erityisesti palkanlaskijan työtä, eli tietoja ei tarvitse syöttää käsin järjestelmien välillä. Samalla säästytään mahdollisilta inhimillisiltä näppäilyvirheiltä ja turhilta palkanmaksuun liittyvien asioiden selvittelyltä.

Liittymän käyttö on hyvin helppoa HRSuunti -ohjelman käyttäjälle. HRSuunnissa ajetaan palkkaraportti, muodostetaan valikkokäskyllä sähköinen siirtoaineisto ja lähetetään se suoraan ohjelmasta tilitoimistolle / palkanlaskijalle. Toinen vaihtoehto on, että tilitoimisto / palkanlaskija ajaa aineiston suoraan itse.

Integraation käyttöönotto

CSV:

Aineiston sisäänlukun -toiminnon avulla Procountoriin voidaan tuoda aineistoa, joka on peräisin muista järjestelmistä, tai joka on luotu manuaalisesti esimerkiksi Excel-taulukkoon. Palkka-aineiston sisäänluvulla tarkoitetaan tilannetta, jossa esimerkiksi työajanseurantajärjestelmästä tai toiminnanohjausjärjestelmästä siirretään palkkatietoja Procountoriin. Lisätietoja palkka-aineistojen sisäänlukemisesta löytyy täältä

Laskuaineiston siirtotiedoston avulla Procountoriin voidaan tuoda laskuja toisesta järjestelmästä. Lisätietoja Laskuaineiston sisäänlukemisesta löytyy täältä

member

Integraatiot ja hinnat:

CSV


Kumppanin hintaa integraatiolle voi tiedustella suoraan kumppanilta.

Toimittaja:
HRSuunti Net   

Toimiala:
Majoitus- ja ravintola-ala, Terveys- ja sosiaalipalvelut

Ratkaisualue:
Työajanhallinta

Kumppanin tuki:
020 769 4260 / myynti@hrsuunti.fi / Verkkosivut

HRSuunti Net