HRSuunti Net   

Ohjelmiston kuvaus

HRSuunti Net on helppokäyttöinen työvuorosuunnitteluohjelmisto, joka toimii netissä pilvipalveluna. Ohjelmiston käyttöönottoon ei tarvita mitään asennuksia, vaan ohjelmaan kirjaudutaan selaimella. HRMobi työntekijäliittymä on älylinkki työnantajan ja työntekijän välillä. Työvuorojen, toiveiden, sähköisen ilmoitustaulun lisäksi järjestelmä sisältää tehokkaan töihinkutsujärjestelmän.

HRSuunti Net ohjelmisto skaalautuu alle 10 työntekijän pk-yrityksistä aina usean sadan ja tuhannen työntekijän yrityksiin. HRSuunti sopii erityisesti MaRa-alan yrityksiin. Ohjelmassa on TES-tulkinta yli 10 eri työehtosopimukseen.

Integraation kuvaus

HRSuunti –ohjelmasta saadaan siirtoaineisto, jossa on valmiiksi TES-tulkatut tuntitiedot. Siirtotiedosto voidaan helposti siirtää Procountoriin palkanlaskentaa varten. Tämä säästää erityisesti palkanlaskijan työtä, eli tietoja ei tarvitse syöttää käsin järjestelmien välillä. Samalla säästytään mahdollisilta inhimillisiltä näppäilyvirheiltä ja turhilta palkanmaksuun liittyvien asioiden selvittelyltä.

Liittymän käyttö on hyvin helppoa HRSuunti -ohjelman käyttäjälle. HRSuunnissa ajetaan palkkaraportti, muodostetaan valikkokäskyllä sähköinen siirtoaineisto ja lähetetään se suoraan ohjelmasta tilitoimistolle / palkanlaskijalle. Toinen vaihtoehto on, että tilitoimisto / palkanlaskija ajaa aineiston suoraan itse.

Kysy lisää tietoa!

020 769 4260

myynti@hrsuunti.fi

Yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä ohjelmistokumppaniin

Toivon yhteydenottoa *: