Jeemly by SKJ®

Ohjelmiston kuvaus

”Olemme olleet tyytyväisiä integraatioon ja yhteistyö on ollut sujuvaa. Asiat ovat sujuneet jouhevasti ja palvelu on toiminut.”
Jani Åfelt, Kenttäpäällikkö, Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus

Jeemly – Enemmän kuin kassajärjestelmä

Jeemlyn peruspaketti sisältää juuri ne kassatoiminnot, jotka ovat tarpeellisia yrittäjälle. Nopea käyttöönotto ja toimituksen mukana tulevat hyvät käyttöohjeet säästävät käynnistämisvaiheen kustannuksia. Jeemly yhdistää kassa-, toiminnanohjaus- ja verkkokauppajärjestelmien tärkeimmät ominaisuudet yhdeksi helposti hallittavaksi virraksi. Jeemly kasvaa ominaisuuksiltaan yrityksesi mukana. Se tarjoaa käyttöösi tarvitsemasi toiminnot, sekä nyt että tulevaisuudessa.

Jeemlyn käyttäjät ovat varautuneet kasvuun, mutta he eivät maksa kuin tarvitsemistaan ominaisuuksista.

Jeemlyn perusratkaisulla hallitset asiakaspalvelun perustoiminnot sujuvasti. Toimintamallisi mukaan voit laajentaa järjestelmän toimintoja tai lisätä käyttäjiä ja toimipaikkoja nopeasti. Kaikki laajennuksetkin ovat viimeisteltyjä heti käyttöönotettavia komponentteja. Hyviä esimerkkejä yleisimmistä laajennuksista ovat kanta-asiakashallinta ja lisäkassa.

Jeemlyn laitealustana on markkinajohtaja Toshiban kassalaitteisto. Siksi Jeemly on luotettavin myös laitteiden osalta.

Jeemlyn avulla yrityksesi toiminta säilyy joustavana koko sen elinkaaren ajan. Voit perustaa toisen toimipisteen, laajentaa uudelle toimialalle, perustaa verkkokaupan, myydä kivijalassa tai pop-up-tapahtumissa. Jeemlyn saat aina päivitettyä vaivatta tarpeitasi vastaavaksi.

Jeemly sopii millaiselle yritykselle tahansa. Tyypillisesti Jeemly on käytössä eri alojen myymälöissä, verkkokauppoissa, kahviloissa ja ravintoloissa. Pienimmät asiakkaat ovat yhden naisen tai miehen pyörittämiä pienyrityksiä, jotka lyövät kassaan muutamia kuitteja päivässä. Suurimmat asiakkaat ovat tunnettuja kauppaketjuja, joka myyvät satojen miljoonien edestä tuotteita vuodessa verkossa ja myymälöissä. Molemmissa ryhmissä on runsaasti tyytyväisiä käyttäjiä, jotka eivät halua vaihtaa Jeemlystä pois.

Yli 9/10 asiakkaista on pitänyt Jeemlyn kumppaninaan jo vuosia. Jeemlyssä on laajasti toimialakohtaisia ominaisuuksia sekä suuren käyttäjämäärän vuoksi kokemusta on kertynyt lukuisilta eri toimialoilta.

Integraation kuvaus

Jeemly ja Procountor toimivat yhdessä rajapinnan avulla. Tiedot myynneistä saadaan siirtymään automaattisesti Jeemlystä Procountoriin, oli kyseessä sitten ”kassamyynti”, jossa asiakas maksaa ostoksensa esimerkiksi käteisellä / kortilla tai ”laskutusmyynti”, jossa asiakasta halutaan laskuttaa.

Jeemlyn ja Procountorin välille löytyy kaksi liittymää: kirjanpitoliittymä ja laskuliittymä. Yrityksen on mahdollista käyttää molempia liittymiä tai vain toista näistä. Procountorin API-veloitus tulee ainoastaan kerran, vaikka molemmat liittymät olisivat käytössä. Pelkkä kirjanpitoliittymä on käytössä tyypillisesti silloin, kun asiakkaita ei ole tarve laskuttaa tai laskutusta on hyvin vähän. Mikäli laskutusta on säännöllisesti, tällöin käytössä on tyypillisesti molemmat liittymät. On myös mahdollista käyttää pelkkää laskuliittymää. Tämä tulee kysymykseen tilanteessa, jossa yrityksellä ei ole lainkaan käteis- tai korttimyyntiä.

Kirjanpitoliittymä

 • Käteis- ja korttimyynnit siirretään Procountoriin kirjanpitoa varten
 • Mahdollista siirtää tiedot myös Jeemlyssä laskutetuista laskuista Procountoriin kirjanpitoa varten

Käytännössä Jeemlystä siirtyy myyntiaineisto Procountoriin kirjanpitoa varten tiliöitynä liiketoiminta-alueittain ja maksutavoittain.

Laskuliittymä

 • Myyntilaskut muodostetaan Jeemlyssä
 • Myyntilaskut siirretään Procountoriin ja myyntireskontra on Procountorissa
 • Myyntilaskut voidaan lähettää joko Procountorista tai Jeemlystä
 • Laskuliittymän kautta siirretyt myynnit puretaan kirjanpitoliittymän myynneistä automaattisesti

Olennainen osa Jeemlyn palvelua on liittymässä siirrettävän aineiston jatkuva seuranta. Liittymien palvelutuotannnon valvontakonsolissa nähdään aineistojen siirtotilanne. Mikäli suunnitellussa siiirtoprosessissa on poikkeama, hälyttää valvonta tästä ja tilanteeseen päästään käsiksi välittömästi. Aineistojen siirtoon sisältyy siis aina seurantajärjestelmän tuottama lähetys- ja vastaanottokuittaus, jonka ansiosta virhetilanteet saadaan korjattua nopeasti.

Integraation käyttöönotto

API:

 1. Jätä yhteydenottopyyntö tämän sivun ”Jätä yhteydenottopyyntö” -panikkeesta tai ota yhteyttä Jeemly by SKJ® kumppaniin
 2. Salli Procountorissa API-rajapinnan käyttö (Hallinta > Yrityksen asetukset > Käyttöasetukset, lisää valinta kohtaan Salli laskutettavien rajapintojen käyttö).
 3. Valitse tai luo Procountorin käyttäjätunnus (API-käyttäjä) , johon integraatio liitetään.
 4. Varmista, että käyttäjälle on Procountorissa asetettu integraatiossa tarvittavat käyttöoikeudet.
 5. Ota integraatio käyttöön kumppanin puolella. Käyttöönotto edellyttää tunnistautumista rajapinnassa. Tunnistautuminen tapahtuu Procountoriin luodulla käyttäjätunnuksella ja salasanaa käyttäen tai API-avaimella. API-avain luodaan joko itse Procountorin käyttöliittymässä tai toisen ohjelmiston API-kirjautumissivulla, jonka jälkeen integraattori voi noutaa API-avaimen rajapinnan kautta.

member

Integraatiot ja hinnat:

API


Kumppanin hintaa integraatiolle voi tiedustella suoraan kumppanilta.

Toimittaja:
Jeemly by SKJ®

Toimiala:
Huolto- ja korjauspalvelut, Kaupan ala, Kulttuuri- ja vapaa-aika, Majoitus- ja ravintola-ala, Yhdistykset

Ratkaisualue:
Kassa, Toiminnan- ja tuotannonohjaus, Varastonhallinta

Kumppanin tuki:
010 504 5900 / myynti@skj.fi / Verkkosivut

Jeemly by SKJ®