Kasperi

Ohjelmiston kuvaus

Kasperi on markkinoiden monipuolisin käyttöomaisuusohjelma, jolla voit seurata kaikkea käyttöomaisuuteen liittyvää laskentaa (sumu- ja evl-poistot, poistoerot, hyllypoistot, IFRS-poistot, kiinteistöinvestointien alv-vastuut) yhdessä ja samassa järjestelmässä. Kasperi soveltuu kaikille toimialoille ja kaiken kokoisille yrityksille, yhteisöille ja tilitoimistoille.

Integroidun liittymän avulla siirrät helposti uudet käyttöomaisuushankinnat Procountorista Kasperiin ja vastavuoroisesti Kasperin tuottamat poisto-, poistoeron muutos-, myynti- ja tilisiirtotositteet Procountoriin, yleensä kuukausitasolla.

Kasperissa on kattavat valmisraportit niin kuukauden- kuin tilikauden vaihteeseen. Valmiit ja ohjaavat verolomakepohjat 62, 12A ja 6B säästävät aikaa ja minimoivat virheitä veroilmoitusten täytössä.

Kasperia kehittää ja ylläpitää käyttöomaisuuslaskentaan erikoistunut Espina Oy, jolla on yli 30 vuoden kokemus alalta. Espina tarjoaa kattavat tuki- ja konsultointipalvelut kaikkiin poistolaskennan ongelmatilanteisiin. Espina tarjoaa myös nopean ja vaivattoman Kasperi-ohjelman käyttöönoton avaimet käteen -periaatteella. Meiltä löytyy valmiit konversiorutiinit useimmista järjestelmistä Kasperiin.

Integraation kuvaus

Kasperissa on Procountorin kanssa valmis API-rajapinta, jonka välityksellä tietoja voidaan siirtää molempiin suuntiin. Liittymä hakee Procountorista taseen käyttöomaisuustilien tapahtumat ja vastaavasti siirtää Kasperin tositteet (poistot, myynnit, poistoeron muutokset ja tilisiirrot) Procountoriin.

Integraation käyttöönotto käy vaivattomasti. Kasperin siirtovalikosta päästään suoraan Procountorin integraatiorajapinnan sisäänkirjautumiseen, jonne kirjaudutaan Procountorin tunnuksilla (luo ensin Procountorissa käyttäjätunnus APIa varten) ja valitaan yhtiö, johon liittymä halutaan ottaa käyttöön. Tämän jälkeen Kasperi lukee yhtiön dimensiotiedot ja kysyy mihin Kasperin kenttiin tiedot halutaan yhdistää. Lopuksi Kasperi lataa kasperi.info -tukisivustolta viimeisimmän Procountor API-liittymän kuvauksen ja tallettaa sen Kasperin tietokantaan. Liittymät ovat nyt valmiit käyttöön!

Integraation käyttöönotto

API:

  1. Jätä yhteydenottopyyntö tämän sivun ”Jätä yhteydenottopyyntö” -panikkeesta tai ota yhteyttä Kasperi kumppaniin
  2. Salli Procountorissa API-rajapinnan käyttö (Hallinta > Yrityksen asetukset > Käyttöasetukset, lisää valinta kohtaan Salli laskutettavien rajapintojen käyttö).
  3. Valitse tai luo Procountorin käyttäjätunnus (API-käyttäjä) , johon integraatio liitetään.
  4. Varmista, että käyttäjälle on Procountorissa asetettu integraatiossa tarvittavat käyttöoikeudet.
  5. Ota integraatio käyttöön kumppanin puolella. Käyttöönotto edellyttää tunnistautumista rajapinnassa. Tunnistautuminen tapahtuu Procountoriin luodulla käyttäjätunnuksella ja salasanaa käyttäen tai API-avaimella. API-avain luodaan joko itse Procountorin käyttöliittymässä tai toisen ohjelmiston API-kirjautumissivulla, jonka jälkeen integraattori voi noutaa API-avaimen rajapinnan kautta.

member

Integraatiot ja hinnat:

API


Kumppanin hintaa integraatiolle voi tiedustella suoraan kumppanilta.

Toimittaja:
Kasperi

Toimiala:
Toimialariippumaton

Ratkaisualue:
Käyttöomaisuuden hallinta

Kumppanin tuki:
09 5866 0200 / kasperi@espina.fi / Verkkosivut

Kasperi