Kiho  

Ohjelmiston kuvaus

Kiho on digitaalinen liiketoiminta-alusta, jonka avulla yritystä voi johtaa reaaliajassa. Kiho paikantaa kaluston aina porakoneista kuorma-autoihin, kirjaa työt reaaliajassa sekä vastaanottaa ja välittää työtilaukset suoraan mobiililaitteisiin. Älykäs automaatio valvoo kalustoa, ilmoittaa ongelmista ja tekee rutiinityöt käyttäjän puolesta.

Kiho Laskutus -palvelu muodostaa myyntilaskuja Kiho Tehtävät ja Kiho Työaika -palveluiden keräämistä tiedoista. Tiedot ovat tyypillisesti työtunteja, ajokilometrejä ja työsuorituksen yhteydessä kirjattuja tuotteita.

Integraation kuvaus

Myyntilaskut muodostetaan Kihossa asiakaskohtaisia hintoja ja maksuehtoja käyttäen. Valmiit myyntilaskut siirretään rajapinnan (API) yli Procountoriin, jossa laskuille muodostuu viitenumero ja josta laskut lähetetään edelleen asiakkaille. Palvelu vähentää myyntilaskutustietojen keräämisestä aiheutuvaa manuaalista työtä.

Kihosta saa myös tuntikirjaustiedot nappia painamalla tiedostoksi, joka on siirrettävissä sellaisenaan Procountoriin palkanlaskentaa varten.

Integraation käyttöönotto

API:

  1. Jätä yhteydenottopyyntö tämän sivun ”Jätä yhteydenottopyyntö” -panikkeesta tai ota yhteyttä Kiho   kumppaniin
  2. Salli Procountorissa API-rajapinnan käyttö (Hallinta > Yrityksen asetukset > Käyttöasetukset, lisää valinta kohtaan Salli laskutettavien rajapintojen käyttö).
  3. Valitse tai luo Procountorin käyttäjätunnus (API-käyttäjä) , johon integraatio liitetään.
  4. Varmista, että käyttäjälle on Procountorissa asetettu integraatiossa tarvittavat käyttöoikeudet.
  5. Ota integraatio käyttöön kumppanin puolella. Käyttöönotto edellyttää tunnistautumista rajapinnassa. Tunnistautuminen tapahtuu Procountoriin luodulla käyttäjätunnuksella ja salasanaa käyttäen tai API-avaimella. API-avain luodaan joko itse Procountorin käyttöliittymässä tai toisen ohjelmiston API-kirjautumissivulla, jonka jälkeen integraattori voi noutaa API-avaimen rajapinnan kautta.

CSV:

Aineiston sisäänlukun -toiminnon avulla Procountoriin voidaan tuoda aineistoa, joka on peräisin muista järjestelmistä, tai joka on luotu manuaalisesti esimerkiksi Excel-taulukkoon. Palkka-aineiston sisäänluvulla tarkoitetaan tilannetta, jossa esimerkiksi työajanseurantajärjestelmästä tai toiminnanohjausjärjestelmästä siirretään palkkatietoja Procountoriin. Lisätietoja palkka-aineistojen sisäänlukemisesta löytyy täältä

Laskuaineiston siirtotiedoston avulla Procountoriin voidaan tuoda laskuja toisesta järjestelmästä. Lisätietoja Laskuaineiston sisäänlukemisesta löytyy täältä

member

Integraatiot ja hinnat:

APICSV


Kumppanin hintaa integraatiolle voi tiedustella suoraan kumppanilta.

Toimittaja:
Kiho  

Toimiala:
Huolto- ja korjauspalvelut, Kiinteistöala ja asunto-osakeyhtiöt, Logistiikka, Maa-, metsä- ja kalatalous, Rakentaminen ja asennustyöt

Ratkaisualue:
Toiminnan- ja tuotannonohjaus

Kumppanin tuki:
010 411 7740 / asiakaspalvelu@kiho.fi / Verkkosivut

Kiho