Kiho  

Ohjelmiston kuvaus

Kiho on digitaalinen liiketoiminta-alusta, jonka avulla yritystä voi johtaa reaaliajassa. Kiho paikantaa kaluston aina porakoneista kuorma-autoihin, kirjaa työt reaaliajassa sekä vastaanottaa ja välittää työtilaukset suoraan mobiililaitteisiin. Älykäs automaatio valvoo kalustoa, ilmoittaa ongelmista ja tekee rutiinityöt käyttäjän puolesta.

Kiho Laskutus -palvelu muodostaa myyntilaskuja Kiho Tehtävät ja Kiho Työaika -palveluiden keräämistä tiedoista. Tiedot ovat tyypillisesti työtunteja, ajokilometrejä ja työsuorituksen yhteydessä kirjattuja tuotteita.

Integraation kuvaus

Myyntilaskut muodostetaan Kihossa asiakaskohtaisia hintoja ja maksuehtoja käyttäen. Valmiit myyntilaskut siirretään rajapinnan (API) yli Procountoriin, jossa laskuille muodostuu viitenumero ja josta laskut lähetetään edelleen asiakkaille. Palvelu vähentää myyntilaskutustietojen keräämisestä aiheutuvaa manuaalista työtä.

Kihosta saa myös tuntikirjaustiedot nappia painamalla tiedostoksi, joka on siirrettävissä sellaisenaan Procountoriin palkanlaskentaa varten.

Kysy lisää tietoa!

010 411 7740

asiakaspalvelu@kiho.fi

Yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä ohjelmistokumppaniin

Toivon yhteydenottoa *: