Koho

Ohjelmiston kuvaus

Koho on pilvipalveluna toteutettu asiantuntijayritysten liiketoimintajärjestelmä, projektinhallinta, työajanseuranta, laskutusjärjestelmä ja toiminnanohjaus. Kohon avulla voi laskuttaa helposti kaikki työt, seurata kattavasti projekteja, hallinnoida sopimuksia, resursoida henkilöstöä ja seurata työaikaa.

Koho on suunnattu kaikenkokoisille asiantuntija- ja projektiyrityksille, kuten tilitoimistoille, isännöintiyrityksille, insinööritoimistoille, konsultointiin toiminnanohjaukseen, tuntikirjauksiin, projektien hallintaan sekä myyntilaskutukseen.

Procountor Toiminnanohjaus tilitoimistoille

Tilitoimistoille Koho Sales Oy on toteuttanut yhteistyössä Accountor Finagon kanssa toiminnanohjausjärjestelmän Procountor Toiminnanohjaus.

Procountor Toiminnanohjauksessa on tilitoimistoille suunnitellut valmiit mallit sekä ohjelmiston käyttöönotolle että päivittäistä Procountor taloushallinto-ohjelmistojen asiakkuuksien hoitoa varten. Lisätietoja Procountor Toiminnanohjauksesta löytyy täältä.

Integraation kuvaus

Kohon ohjelmisto on yhteensopiva Procountor-ohjelmiston kanssa.

Kohossa käsitellään laskutusta, tuntitöitä ja projekteja. Koho muodostaa valmiita laskuja, jotka siirretään napin painalluksella Procountoriin. Myyntilaskut lähetetään Procountorista ja myös myyntireskontra on Procountorissa. Laskujen siirto rajanpintojen välityksellä nopeuttaa laskutusta merkittävästi. Koko yrityksen liiketoiminnan hallinta ja taloushallinto toimivat saumattomasti yhteen.

Procountor-rajapinta

Toteutus: API-rajapinta. Rajapinnan avulla siirtyvät tiedot: asiakastiedot, laskutustiedot (sis. verkkolaskutiedot), laskutustapa, tuotteet. Samat myös takaisinpäin Kohoon.

Procountor-rajapinnan saa käyttöön olemalla yhteydessä Kohoon.

Kysy lisää tietoa!

010 526 2600

asiakaspalvelu@kohosales.com

Yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä ohjelmistokumppaniin

Toivon yhteydenottoa *: