Koho

Ohjelmiston kuvaus

Koho on pilvipalveluna toteutettu asiantuntijayritysten liiketoimintajärjestelmä, projektinhallinta, työajanseuranta, laskutusjärjestelmä ja toiminnanohjaus. Kohon avulla voi laskuttaa helposti kaikki työt, seurata kattavasti projekteja, hallinnoida sopimuksia, resursoida henkilöstöä ja seurata työaikaa.

Koho on suunnattu kaikenkokoisille asiantuntija- ja projektiyrityksille, kuten tilitoimistoille, isännöintiyrityksille, insinööritoimistoille, konsultointiin toiminnanohjaukseen, tuntikirjauksiin, projektien hallintaan sekä myyntilaskutukseen.

Procountor Toiminnanohjaus tilitoimistoille

Tilitoimistoille Koho Sales Oy on toteuttanut yhteistyössä Accountor Finagon kanssa toiminnanohjausjärjestelmän Procountor Toiminnanohjaus.

Procountor Toiminnanohjauksessa on tilitoimistoille suunnitellut valmiit mallit sekä ohjelmiston käyttöönotolle että päivittäistä Procountor taloushallinto-ohjelmistojen asiakkuuksien hoitoa varten. Lisätietoja Procountor Toiminnanohjauksesta löytyy täältä.

Integraation kuvaus

Kohon ohjelmisto on yhteensopiva Procountor-ohjelmiston kanssa.

Kohossa käsitellään laskutusta, tuntitöitä ja projekteja. Koho muodostaa valmiita laskuja, jotka siirretään napin painalluksella Procountoriin. Myyntilaskut lähetetään Procountorista ja myös myyntireskontra on Procountorissa. Laskujen siirto rajanpintojen välityksellä nopeuttaa laskutusta merkittävästi. Koko yrityksen liiketoiminnan hallinta ja taloushallinto toimivat saumattomasti yhteen.

Procountor-rajapinta

Toteutus: API-rajapinta. Rajapinnan avulla siirtyvät tiedot: asiakastiedot, laskutustiedot (sis. verkkolaskutiedot), laskutustapa, tuotteet. Samat myös takaisinpäin Kohoon.

Procountor-rajapinnan saa käyttöön olemalla yhteydessä Kohoon.

Integraation käyttöönotto

API:

  1. Jätä yhteydenottopyyntö tämän sivun ”Jätä yhteydenottopyyntö” -panikkeesta tai ota yhteyttä Koho kumppaniin
  2. Salli Procountorissa API-rajapinnan käyttö (Hallinta > Yrityksen asetukset > Käyttöasetukset, lisää valinta kohtaan Salli laskutettavien rajapintojen käyttö).
  3. Valitse tai luo Procountorin käyttäjätunnus (API-käyttäjä) , johon integraatio liitetään.
  4. Varmista, että käyttäjälle on Procountorissa asetettu integraatiossa tarvittavat käyttöoikeudet.
  5. Ota integraatio käyttöön kumppanin puolella. Käyttöönotto edellyttää tunnistautumista rajapinnassa. Tunnistautuminen tapahtuu Procountoriin luodulla käyttäjätunnuksella ja salasanaa käyttäen tai API-avaimella. API-avain luodaan joko itse Procountorin käyttöliittymässä tai toisen ohjelmiston API-kirjautumissivulla, jonka jälkeen integraattori voi noutaa API-avaimen rajapinnan kautta.

CSV:

Aineiston sisäänlukun -toiminnon avulla Procountoriin voidaan tuoda aineistoa, joka on peräisin muista järjestelmistä, tai joka on luotu manuaalisesti esimerkiksi Excel-taulukkoon. Palkka-aineiston sisäänluvulla tarkoitetaan tilannetta, jossa esimerkiksi työajanseurantajärjestelmästä tai toiminnanohjausjärjestelmästä siirretään palkkatietoja Procountoriin. Lisätietoja palkka-aineistojen sisäänlukemisesta löytyy täältä

Laskuaineiston siirtotiedoston avulla Procountoriin voidaan tuoda laskuja toisesta järjestelmästä. Lisätietoja Laskuaineiston sisäänlukemisesta löytyy täältä

partner

Integraatiot ja hinnat:

APICSV


Kumppanin hintaa integraatiolle voi tiedustella suoraan kumppanilta.

Toimittaja:
Koho

Toimiala:
Asiantuntijapalvelut

Ratkaisualue:
Asiakkuuksien ja myynnin hallinta, Toiminnanohjaus (asiantuntijayritykset)

Kumppanin tuki:
010 526 2600 / asiakaspalvelu@kohosales.com / Verkkosivut

Koho