KoneFutur

Ohjelmiston kuvaus

KoneFutur on käytössä jo yli 200 konealan yrityksessä.

Integroituna ohjelmana KoneFutur käsittelee kaikkia yrityksen tietoja yhtenä selkeänä kokonaisuutena. Perustoimintojen ohella yrityksen toimintaa voidaan kehittää mm. nopeasti tehtävillä kustannusarvioilla, tilaussopimuksilla ja automaattisilla tekstiviesteillä asiakkaille.

Ominaisuudet

  • Asiakaspalvelut
  • Kone- ja varaosamyynti
  • Tukkuri-liitännät
  • Toiminnan ohjaus
  • Korjaamohuoltotoiminta

Lue lisää ohjelmistosta esitteestä

Lataa esite tästä

Integraation kuvaus

KoneFutur-integraatio on toteutettu Laskujen automaattisiirto -liittymä sftp:llä. Laskujen automaattisiirtoliittymä on tilattavissa lisäpalveluna Procountor-ohjelmistoon. Käyttöönotto tilataan Accountor Finagon -liittymät asiakaspalvelusta (liittymat@procountor.com) tai yrityksen omalta yhteyshenkilöltä. Tilauksen yhteydessä mainitse, että olet FuturSoftin asiakas.

Tilauksen yhdessä Procountorille ilmoitetaan, onko kyseessä asiakaskohtainen asennus vai pilvipalvelu (asiakaskohtaisessa asennuksessa tarvitaan asiakkaan ip-osoite palomuuriavausta varten).

KoneFuturista siirtyy myyntilaskujen tiedot Procountoriin.

Auto- ja KoneFuturin Procountor-integraatiota käytetään myös Futursoft laskutuspalvelun kanssa, jolloin myyntilaskut lähetetään Strålforssille ja myyntireskontran tiedot taas samassa yhteydessä Procountorille.

Kuvat ja videot

Kysy lisää tietoa!

020 7288 730

info.futursoft@vitecsoftware.com

Yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä ohjelmistokumppaniin

Toivon yhteydenottoa *: