Lenio TOP

Ohjelmiston kuvaus

Lenio TOP – Helppo käyttää kentällä, mobiilissa ja pöytäkoneella.

Lenio TOP järjestää päivittäisen työarjen tärkeimmät tehtävät, vastuualueet ja kirjaukset samaan paikkaan. Palvelun avulla käyttäjä tietää mitä yrityksessä tapahtuu, kenen toimesta ja mitä seuraavaksi on suunniteltu tehtävän.

Palvelu sopii monelle alalle, jossa liikkuvalla työllä on suuri merkitys. Lenio TOP asiakkaita löytyy muun muassa rakentamisen, logistiikan ja huoltoyhtiöiden saralta.

Kun työhön liittyvät kirjaukset, tilaukset ja työvuorot löytyvät selkeästi järjestelmästä, säästyy sekä aikaa että turhia piilokuluja. Ohjelmisto toimii kätevästi puhelimella, tabletilla, tietokoneella ja leimauspäätteellä.

Lenio TOP:sta löytyy muun muassa seuraavia ominaisuuksia:

  • Työaika: kirjaukset, seuranta, laskutus, palkanmaksu, aliurakoitsijat.
  • Työmaat: työntekijäilmoitukset (verottaja + AVI), tilaukset ja työtunnit.
  • Työnohjaus: kuka, mitä, koska, jonojen hallinta.
  • Myyntiprosessin hallinta: tarjoukset ja tilaukset.

Integraation kuvaus

Lenio TOP yhdistettynä Procountoriin tarjoaa monipuolisen toimialariippumattoman ratkaisun työnohjauksen ja taloushallinnan järjestämiseen. Tilauksista muodostetaan laskut Lenio TOP:ssa ja ne siirtyvät automaattisesti (API-rajapinnan avulla) Procountoriin, josta laskujen lähetys verkkolaskuina on nopeaa.

Ostolaskut saapuvat Procountoriin, joten niiden käsittely sekä hyväksyntä voidaan tehdä täysin sähköisesti. Kohdelaskennalla projektien ja työmaiden kulut ovat aina käyttäjän tiedossa.

Työaika- ja kulukirjaukset siirtyvät Lenio TOP:ista Procountoriin palkanlaskentaa varten määrämuotoisella tiedostolla. Oikea-aikaisen, hyväksytyn ja määrämuotoisen palkka-aineiston siirtäminen mahdollistaa palkanlaskennan pitkälle viedyn automaation ja laadun.

 

Kysy lisää tietoa!

010 292 7777

myynti@lenio.fi

Yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä ohjelmistokumppaniin

Toivon yhteydenottoa *: