Lenio TOP

Ohjelmiston kuvaus

Lenio TOP – Helppo käyttää kentällä, mobiilissa ja pöytäkoneella.

Lenio TOP järjestää päivittäisen työarjen tärkeimmät tehtävät, vastuualueet ja kirjaukset samaan paikkaan. Palvelun avulla käyttäjä tietää mitä yrityksessä tapahtuu, kenen toimesta ja mitä seuraavaksi on suunniteltu tehtävän.

Palvelu sopii monelle alalle, jossa liikkuvalla työllä on suuri merkitys. Lenio TOP asiakkaita löytyy muun muassa rakentamisen, logistiikan ja huoltoyhtiöiden saralta.

Kun työhön liittyvät kirjaukset, tilaukset ja työvuorot löytyvät selkeästi järjestelmästä, säästyy sekä aikaa että turhia piilokuluja. Ohjelmisto toimii kätevästi puhelimella, tabletilla, tietokoneella ja leimauspäätteellä.

Lenio TOP:sta löytyy muun muassa seuraavia ominaisuuksia:

  • Työaika: kirjaukset, seuranta, laskutus, palkanmaksu, aliurakoitsijat.
  • Työmaat: työntekijäilmoitukset (verottaja + AVI), tilaukset ja työtunnit.
  • Työnohjaus: kuka, mitä, koska, jonojen hallinta.
  • Myyntiprosessin hallinta: tarjoukset ja tilaukset.

Integraation kuvaus

Lenio TOP yhdistettynä Procountoriin tarjoaa monipuolisen toimialariippumattoman ratkaisun työnohjauksen ja taloushallinnan järjestämiseen. Tilauksista muodostetaan laskut Lenio TOP:ssa ja ne siirtyvät automaattisesti (API-rajapinnan avulla) Procountoriin, josta laskujen lähetys verkkolaskuina on nopeaa.

Ostolaskut saapuvat Procountoriin, joten niiden käsittely sekä hyväksyntä voidaan tehdä täysin sähköisesti. Kohdelaskennalla projektien ja työmaiden kulut ovat aina käyttäjän tiedossa.

Työaika- ja kulukirjaukset siirtyvät Lenio TOP:ista Procountoriin palkanlaskentaa varten määrämuotoisella tiedostolla. Oikea-aikaisen, hyväksytyn ja määrämuotoisen palkka-aineiston siirtäminen mahdollistaa palkanlaskennan pitkälle viedyn automaation ja laadun.

 

Integraation käyttöönotto

API:

  1. Jätä yhteydenottopyyntö tämän sivun ”Jätä yhteydenottopyyntö” -panikkeesta tai ota yhteyttä Lenio TOP kumppaniin
  2. Salli Procountorissa API-rajapinnan käyttö (Hallinta > Yrityksen asetukset > Käyttöasetukset, lisää valinta kohtaan Salli laskutettavien rajapintojen käyttö).
  3. Valitse tai luo Procountorin käyttäjätunnus (API-käyttäjä) , johon integraatio liitetään.
  4. Varmista, että käyttäjälle on Procountorissa asetettu integraatiossa tarvittavat käyttöoikeudet.
  5. Ota integraatio käyttöön kumppanin puolella. Käyttöönotto edellyttää tunnistautumista rajapinnassa. Tunnistautuminen tapahtuu Procountoriin luodulla käyttäjätunnuksella ja salasanaa käyttäen tai API-avaimella. API-avain luodaan joko itse Procountorin käyttöliittymässä tai toisen ohjelmiston API-kirjautumissivulla, jonka jälkeen integraattori voi noutaa API-avaimen rajapinnan kautta.

CSV:

Aineiston sisäänlukun -toiminnon avulla Procountoriin voidaan tuoda aineistoa, joka on peräisin muista järjestelmistä, tai joka on luotu manuaalisesti esimerkiksi Excel-taulukkoon. Palkka-aineiston sisäänluvulla tarkoitetaan tilannetta, jossa esimerkiksi työajanseurantajärjestelmästä tai toiminnanohjausjärjestelmästä siirretään palkkatietoja Procountoriin. Lisätietoja palkka-aineistojen sisäänlukemisesta löytyy täältä

Laskuaineiston siirtotiedoston avulla Procountoriin voidaan tuoda laskuja toisesta järjestelmästä. Lisätietoja Laskuaineiston sisäänlukemisesta löytyy täältä

member

Integraatiot ja hinnat:

APICSV


Kumppanin hintaa integraatiolle voi tiedustella suoraan kumppanilta.

Toimittaja:
Lenio TOP

Toimiala:
Huolto- ja korjauspalvelut, Kiinteistöala ja asunto-osakeyhtiöt, Logistiikka, Rakentaminen ja asennustyöt

Ratkaisualue:
Toiminnan- ja tuotannonohjaus

Kumppanin tuki:
010 292 7777 / myynti@lenio.fi / Verkkosivut

Lenio TOP