Linear

Linear-välitysjärjestelmä on kokonaisvaltainen kiinteistönvälittäjän työkalu, jonka avulla kohteiden myyntiprosessit hoituvat vaivattomasti alusta loppuun saakka.

Ohjelmiston kuvaus

Linear on uuden sukupolven välitysjärjestelmä, jonka misso on vähentää välittäjän manuaalista työtaakkaa. Välittäjä saa ensimmäistä kertaa kaiken työssään tarvittavan yhden järjestelmän sisältä; palvelut, asiakirjat, raportoinnin, CRM:n, rajapinnat ja integraatiot. Huippuunsa hiottu käyttöliittymä varmistaa sujuvan käytön ja on laiteriippumaton. Välittäjä voi käyttää järjestelmää vaikka pelkästään mobiililaitteella.

Linear on kehitetty moderneja teknologioita hyödyntäen ja sen punaisena lankana ovat olleet välittäjien aidot toiveet ja kokemukset. Linear on aina askeleen edellä kilpailijoitaan ja tarjoaa ennennäkemättömiä ominaisuuksia, kuten esittelytekstejä inspiraatioksi kirjoittavan tekoäly AIDAn.

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • Asiakkuudenhallinta (CRM)
  • Taloyhtiötietokanta
  • Markkinointimateriaalien tilauskanava
  • Kattavat rajapinnat ja integraatiot (esim. Etuovi, Oikotie, Kauppalehti, Vuokraovi, DIAS, Verohallinto, Suomen Asiakastieto)

 

”Linear-välitysjärjestelmä on kokonaisuudessaan välitysliikkeelle jouheva ja helppokäyttöinen muihin mainitsemattomiin kilpailijoihin nähden. Olen todella tyytyväinen!”

Toni Leskinen, Rive

”Olemme olleet erityisen tyytyväisiä Linearin järjestelmään. Järjestelmä on suunniteltu samaan aikaan moderniksi ja hyvin helppokäyttöiseksi. Kaikki toimii selkeästi ja loogisesti. Uskon järjestelmän olevan markkinoiden paras.”

Patrik Sariola, Local LKV

Integraation kuvaus

Linear tarjoaa Procountoriin yhteensopivan laskutusintegraation. Kun Linearin järjestelmää käyttävä välittäjä luo ja hyväksyy laskun Linearissa, siirtyy laskujen tiedot automaattisesti Procountoriin. Tämän jälkeen välittäjä voi valita haluaako hän tulostaa laskun Linearista tai Procountorista, tai vaihtoehtoisesti lähettää laskun verkkolaskulla Procountorista. Maksusuorituksen jälkeen voi laskun merkitä maksetuksi myös Linearissa, jotta Linearin raportoinnilta löytyvä laskutustaulukko myös pysyy ajan tasalla.

Integraatio on toteutettu API:lla. Saat integraation käyttöön ottamalla yhteyttä Linearin yhteyshenkilöösi tai asiakaspalveluun.

 

 

Integraation käyttöönotto

API:

  1. Jätä yhteydenottopyyntö tämän sivun ”Jätä yhteydenottopyyntö” -panikkeesta tai ota yhteyttä Linear kumppaniin
  2. Salli Procountorissa API-rajapinnan käyttö (Hallinta > Yrityksen asetukset > Käyttöasetukset, lisää valinta kohtaan Salli laskutettavien rajapintojen käyttö).
  3. Valitse tai luo Procountorin käyttäjätunnus (API-käyttäjä) , johon integraatio liitetään.
  4. Varmista, että käyttäjälle on Procountorissa asetettu integraatiossa tarvittavat käyttöoikeudet.
  5. Ota integraatio käyttöön kumppanin puolella. Käyttöönotto edellyttää tunnistautumista rajapinnassa. Tunnistautuminen tapahtuu Procountoriin luodulla käyttäjätunnuksella ja salasanaa käyttäen tai API-avaimella. API-avain luodaan joko itse Procountorin käyttöliittymässä tai toisen ohjelmiston API-kirjautumissivulla, jonka jälkeen integraattori voi noutaa API-avaimen rajapinnan kautta.

integrator

Integraatiot ja hinnat:

API


Kumppanin hintaa integraatiolle voi tiedustella suoraan kumppanilta.

Toimittaja:
Linear

Toimiala:
Kiinteistöala ja asunto-osakeyhtiöt

Ratkaisualue:
Asiakkuuksien ja myynnin hallinta

Kumppanin tuki:
010 384 1012 / info@linear.fi / Verkkosivut

Linear