Mepco HRM

Ohjelmiston kuvaus

Kokonaisratkaisu palkka- ja henkilöstöhallintoon

Mepco on Suomen monipuolisin ja pisimmälle automatisoitu palkanlaskentaohjelma. Mepco-ratkaisun ainutlaatuisuuden takana on se, että samassa järjestelmässä on sekä HR- että palkanlaskentatoiminnallisuudet. Mepco tukee organisaatioita lähes kaikilla toimialoilla.

Palkat ja HR toimivat saumattomasti yhdellä ainoalla henkilö- ja työsuhdetiedolla. Mepco-ohjelma sopii parhaiten keskisuurille ja suurille organisaatiolle, tilitoimistojen kautta Mepco-ratkaisun hankkiminen onnistuu myös pienyrityksille.

Palkanlaskijan työkalut Mepco HRM:ssä

  • Aineiston keruu (esim. työntekijöiden tuntitietojen ja lomien syöttö)
  • Palkkojen käsittely (esim. TES-tulkinnat, palkankorotukset ja palkkataulukot)
  • Käytettävyys (palkanlaskijan liittymä ja loppukäyttäjän nettiliittymä)
  • Tieto suoraan organisaatiosta (esim. sähköiset lomakkeet työsuhteista, loma- ja poissaoloilmoitukset)
  • Raportit ja ilmoitukset (esim. EK- ja TK-raportointi ja henkilöstötilinpäätöksen aineistot)

Integraation kuvaus

Mepcon ja Procountorin välille on toteutettu API-integraatio, joka automatisoi tietojen liikkumista ohjelmistojen välillä. Integraation avulla automatisoidaan kirjanpitoaineiston ja lomapalkkavarauksien siirto Mepcosta Procountoriin. Mepcossa luodut palkanmaksuaineistot sekä AY- ja ulosottotilitykset maksetaan Procountorissa.

Mepcosta voidaan myös muodostaa kirjanpitoaineisto CSV-muotoisena ja lukea tämä sisään käyttäjän toimesta Procountorin käyttöliittymästä.

Mepco-ratkaisun takana on Accountor konserniin kuuluva Accountor HR Solutions Oy. Mepcon ja Procountorin välisestä API-integraation käytöstä Accountor Finago ei veloita normaalia kk-maksua.

Integraation käyttöönotto

API:

  1. Jätä yhteydenottopyyntö tämän sivun ”Jätä yhteydenottopyyntö” -panikkeesta tai ota yhteyttä Mepco HRM kumppaniin
  2. Salli Procountorissa API-rajapinnan käyttö (Hallinta > Yrityksen asetukset > Käyttöasetukset, lisää valinta kohtaan Salli laskutettavien rajapintojen käyttö).
  3. Valitse tai luo Procountorin käyttäjätunnus (API-käyttäjä) , johon integraatio liitetään.
  4. Varmista, että käyttäjälle on Procountorissa asetettu integraatiossa tarvittavat käyttöoikeudet.
  5. Ota integraatio käyttöön kumppanin puolella. Käyttöönotto edellyttää tunnistautumista rajapinnassa. Tunnistautuminen tapahtuu Procountoriin luodulla käyttäjätunnuksella ja salasanaa käyttäen tai API-avaimella. API-avain luodaan joko itse Procountorin käyttöliittymässä tai toisen ohjelmiston API-kirjautumissivulla, jonka jälkeen integraattori voi noutaa API-avaimen rajapinnan kautta.

CSV:

Aineiston sisäänlukun -toiminnon avulla Procountoriin voidaan tuoda aineistoa, joka on peräisin muista järjestelmistä, tai joka on luotu manuaalisesti esimerkiksi Excel-taulukkoon. Palkka-aineiston sisäänluvulla tarkoitetaan tilannetta, jossa esimerkiksi työajanseurantajärjestelmästä tai toiminnanohjausjärjestelmästä siirretään palkkatietoja Procountoriin. Lisätietoja palkka-aineistojen sisäänlukemisesta löytyy täältä

Laskuaineiston siirtotiedoston avulla Procountoriin voidaan tuoda laskuja toisesta järjestelmästä. Lisätietoja Laskuaineiston sisäänlukemisesta löytyy täältä

Video

partner

Integraatiot ja hinnat:

APICSV


Kumppanin hintaa integraatiolle voi tiedustella suoraan kumppanilta.

Toimittaja:
Mepco HRM

Toimiala:
Toimialariippumaton

Ratkaisualue:
Palkat ja HR

Kumppanin tuki:
020 7425 400 / myynti@accountorhr.fi / Verkkosivut

Mepco HRM