Muster by Pinja

Ohjelmiston kuvaus

Muster-katsastusjärjestelmä

Pinjan tarjoamalla Muster-palvelulla voi hallita kaikki katsastustoiminnan liiketoimintaprosessit – ajoneuvojen ajanvaraukset, kassatoiminnot, tarkastuskortin täytön ja katsastusten päättämisen. Muster mahdollistaa myös asiakastietojen hallinnan, laskutuksen sekä monipuolisen raportoinnin.

Katsastus

Katsastusta tehdessä, mittaustulokset sekä vikatiedot voi saada helposti ja nopeasti suoraan tablet-laitteella Musteriin. Kun katsastus on valmis, käyttäjä voi viedä tabletilla päätöksen suoraan ATJ:hin ja tulostaa asiakkaalle katsastus- sekä rekisteröintitodistuksen.

Ajanvaraus

Nettiajanvarauksen yhteydessä voi tarjota asiakkaille vapaita aikoja, erilaisia tarjouksia sekä periä maksun jo etukäteen verkkomaksuna. Nettiajanvaraukseen voi liittää myös ajoneuvotietojen haun tehostamaan käytettävyyttä.

Kassa

Musterin monipuolisilla kassa- ja laskutusominaisuuksilla pystyy hallitsemaan tuotteita, alennuksia ja katsastussuoritteita. Järjestelmä tukee yleisimpiä maksutapoja ja siihen on mahdollista liittää maksupäätteitä.

Laskutus

Musterin avulla voi myydä palveluita laskulle, saaden ne paperisena tai sähköisenä Finvoice-aineistona. Siirto erilliseen kirjanpito- ja laskutusohjelmaan, kuten Procountoriin on mahdollista. Musterin laskureskontrassa voi kirjata ja hallita laskuja sekä lähettää maksumuistutuksia.

Raportointi

Musterista saa kassa- ja laskutusraportit kirjanpitotarpeisiin. Katsastuskohtaista dataa voi analysoida laajoista vikaraporteista. Määrittämällä provisioperusteet, näkee palkkauksen tarpeet. Laadunvalvonnan työkaluilla voi huolehtia omavalvonnasta.

Asiakkuuksien hallinta

Asiakasrekisterissä voi hallita sekä yritysasiakkaiden että kuluttaja-asiakkaiden yhteystietoja, laskutusosoitteita ja erilaisia alennuksia turvallisesti. Asiakastietojen hallinnasta voi räätälöidä, mitä tietoja keräät asiakkaista ja asettaa rekisteriselosteen.

Integraation kuvaus

Muster-palvelu on integroitavissa Procountor Taloushallinto -ohjelmaan siirtotiedoston avulla. Lisäpalveluna saatavassa Procountor-laskutustyypissä Muster tekee laskuista CSV-tiedoston, joka on siirrettävissä Procountoriin. CSV-tiedosto voi sisältää yhden tai useamman asiakkaan laskuja ja laskuja voi ladata myöhemmin uudelleen yksitellen.

Integraation käyttöönotto

CSV:

Aineiston sisäänlukun -toiminnon avulla Procountoriin voidaan tuoda aineistoa, joka on peräisin muista järjestelmistä, tai joka on luotu manuaalisesti esimerkiksi Excel-taulukkoon. Palkka-aineiston sisäänluvulla tarkoitetaan tilannetta, jossa esimerkiksi työajanseurantajärjestelmästä tai toiminnanohjausjärjestelmästä siirretään palkkatietoja Procountoriin. Lisätietoja palkka-aineistojen sisäänlukemisesta löytyy täältä

Laskuaineiston siirtotiedoston avulla Procountoriin voidaan tuoda laskuja toisesta järjestelmästä. Lisätietoja Laskuaineiston sisäänlukemisesta löytyy täältä

member

Integraatiot ja hinnat:

CSV


Kumppanin hintaa integraatiolle voi tiedustella suoraan kumppanilta.

Toimittaja:
Muster by Pinja

Toimiala:
Huolto- ja korjauspalvelut, Kaupan ala

Ratkaisualue:
Kassa, Toiminnan- ja tuotannonohjaus

Kumppanin tuki:
+358 50 381 1225 / kimmo.kasurinen@pinja.com / Verkkosivut

Muster by Pinja