MyCashflow

Ohjelmiston kuvaus

MyCashflow on kotimainen, täysin ylläpidetty palvelu, joka sisältää kaiken mitä tarvitaan menestyvään verkkokauppaan:

  • Helppokäyttöinen hallintapaneeli
  • Suosituimmat maksutavat ilman kiinteitä kuluja
  • Valmiit integraatiot käytetyimpiin logistiikkayhtiöihin
  • Lukuisia valmiita laajennuksia ja kattavat rajapinnat
  • Kattavat ohjeet ja asiantunteva asiakaspalvelu
  • Muokattavat, modernit ja responsiiviset ulkoasut

MyCashflown monipuolisilla ominaisuuksilla verkkokaupan rakentaminen sujuu ja automatisoidut toiminnot säästävät aikaa ylläpidon päivittäisissä rutiineissa. Säästyneen ajan voi käyttää sujuvasti liiketoiminnan kasvattamiseen ja verkkokaupan kehittämiseen, sillä ohjelmisto sisältää valmiiksi kaikki tärkeimmät verkkokaupan markkinointi- ja myynninedistämistyökalut.

Integraation kuvaus

MyCashflow:sta on saatavilla kaksi liittymätoteutusta: Pulse247 Oy:n toteuttama MyCashflow -liittymä sekä integraatiopalveluntarjoaja Flashnoden toteuttama liittymä. MyCashflow on Pulse247 Oy:n kehittämä ja ylläpitämä ohjelmisto. Flashnode on puolestaan yritys, joka tarjoaa palveluna liittymärajapintojen rakentamista ja ylläpitoa.

Pulse247:n liittymä

Verkkokauppa-rajapinnan ja MyCashflow-laajennuksen avulla yritys saa verkkokauppan ja kirjanpidon integroitua keskenään. Tällöin verkkokaupan tilaukset siirtyvät suoraan Procountoriin ja niille luodaan automaattisesti kirjanpito sekä tuotteiden myyntiraportit. Kyseinen liittymä on toteutettu SFTP-teknologialla.

Käyttämällä Procountorin dimensioita saa kaikki verkkokaupan kirjanpitoraportit koko yrityksen taloudesta tai pelkän verkkokaupan osalta.

Flashnoden liittymä

Yhteistyökumppanimme Flashnode hoitaa integraatiot aina suunnittelusta käyttöönottoon, tukeen ja ylläpitoon. Palvelussa on kiinteä kuukausimaksu – ei siis yllättäviä piilokuluja!  Flashnode on tuottanut yli 1000 integraatiota vuosien varrella ja tällä hetkellä yrityksen palveluita käyttää yli 200 suomalaista verkkokauppaa.

Flashnoden avulla:

  • tilaustiedot siirtyvät verkkokaupasta taloushallintoon ilman näpyttelyä
  • varastosaldot pysyvät synkassa verkkokaupassa, kivijalassa sekä taloushallinnossa ilman aikaa vievää seurantaa ja manuaalista päivittämistä
  • taloushallintoon syötetty tuotetieto päivittyy automaattisesti verkkokauppaan ilman copy pastea

Lisätietoja Flashnoden toteuttamista integraatioista löytyy täältä tai saa Flashnodelta: sales@flashnode.com.

Toimialat

Kaupan ala

Ratkaisualue

Verkkokauppa

Integraatiot

SFTP

Kysy lisää tietoa!

020 741 9172

info@mycashflow.fi

Yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä ohjelmistokumppaniin

Toivon yhteydenottoa *: