myClub

Ohjelmiston kuvaus

Helpotusta seura-arkeen ja aikaa toiminnan kehittämiselle: myClubilla voidaan hoitaa parilla klikkauksella ja muutamassa minuutissa iso osa seuratoimintaan liittyvistä rutiinitehtävistä kuten laskut, tiedotteet, läsnäoloseuranta sekä tapahtumailmoittautumiset.

Seuran talouden parantaminen: Jäsen- ja kausimaksut ovat yleensä suurin tulonlähde urheiluseuroille, joten ajanmukainen jäsenrekisteri yhteystietoineen on perusvaatimus, jotta laskutus voidaan suunnata oikein kaikille aktiivisille harrastajille.

Turvallista seuratoimintaa – tietosuoja-asiat huomioitu: myClub ottaa teknisesti GDPR:n tietoturva- ja tietosuojavaatimukset huomioon urheiluseuran puolesta ja kehittää menetelmiä, joilla urheiluseura voi ottaa toiminnassaan sisäänrakennetusti huomioon EUn tietosuoja-asetuksen vaatimuksia myClub-asiakkaana.

Parempaa palvelua harrastajille: Käyttäjät luovat itselleen oman myClub ID:n (käyttäjätunnus ja salasana), jolla he pääsevät kirjautumaan palveluun. Ollessaan kirjautuneena käyttäjä voi siirtyä kätevästi eri jäsentilien välillä, mikäli hänellä on useampi myClub-jäsentili yhdessä tai useammassa seurassa.

Integraation kuvaus

MyClubin Kirjanpito-lisäpalvelu integroituu saumattomasti Procountorin taloushallinnon ohjelmistoon. Kirjanpitoaineisto toimitetaan automaattisesti kuukausittain suorite- tai maksuperusteisesti koontina Procountor-ohjelmaan. Kirjanpito-lisäpalvelu ja Procountor-integraatio helpottavat seuratoimintaa: mm. rahastonhoitajien työtaakka vähenee, kirjanpito- ja tilitoimistokulut alenevat ja seuran talous on ryhdikkäämmässä kunnossa.

Kysy lisää tietoa!

045 181 9841

support@myclub.fi

Yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä ohjelmistokumppaniin

Toivon yhteydenottoa *: