myClub

Ohjelmiston kuvaus

Helpotusta seura-arkeen ja aikaa toiminnan kehittämiselle: myClubilla voidaan hoitaa parilla klikkauksella ja muutamassa minuutissa iso osa seuratoimintaan liittyvistä rutiinitehtävistä kuten laskut, tiedotteet, läsnäoloseuranta sekä tapahtumailmoittautumiset.

Seuran talouden parantaminen: Jäsen- ja kausimaksut ovat yleensä suurin tulonlähde urheiluseuroille, joten ajanmukainen jäsenrekisteri yhteystietoineen on perusvaatimus, jotta laskutus voidaan suunnata oikein kaikille aktiivisille harrastajille.

Turvallista seuratoimintaa – tietosuoja-asiat huomioitu: myClub ottaa teknisesti GDPR:n tietoturva- ja tietosuojavaatimukset huomioon urheiluseuran puolesta ja kehittää menetelmiä, joilla urheiluseura voi ottaa toiminnassaan sisäänrakennetusti huomioon EUn tietosuoja-asetuksen vaatimuksia myClub-asiakkaana.

Parempaa palvelua harrastajille: Käyttäjät luovat itselleen oman myClub ID:n (käyttäjätunnus ja salasana), jolla he pääsevät kirjautumaan palveluun. Ollessaan kirjautuneena käyttäjä voi siirtyä kätevästi eri jäsentilien välillä, mikäli hänellä on useampi myClub-jäsentili yhdessä tai useammassa seurassa.

Integraation kuvaus

MyClubin Kirjanpito-lisäpalvelu integroituu saumattomasti Procountorin taloushallinnon ohjelmistoon. Kirjanpitoaineisto toimitetaan automaattisesti kuukausittain suorite- tai maksuperusteisesti koontina Procountor-ohjelmaan. Kirjanpito-lisäpalvelu ja Procountor-integraatio helpottavat seuratoimintaa: mm. rahastonhoitajien työtaakka vähenee, kirjanpito- ja tilitoimistokulut alenevat ja seuran talous on ryhdikkäämmässä kunnossa.

Integraation käyttöönotto

API:

  1. Jätä yhteydenottopyyntö tämän sivun ”Jätä yhteydenottopyyntö” -panikkeesta tai ota yhteyttä myClub kumppaniin
  2. Salli Procountorissa API-rajapinnan käyttö (Hallinta > Yrityksen asetukset > Käyttöasetukset, lisää valinta kohtaan Salli laskutettavien rajapintojen käyttö).
  3. Valitse tai luo Procountorin käyttäjätunnus (API-käyttäjä) , johon integraatio liitetään.
  4. Varmista, että käyttäjälle on Procountorissa asetettu integraatiossa tarvittavat käyttöoikeudet.
  5. Ota integraatio käyttöön kumppanin puolella. Käyttöönotto edellyttää tunnistautumista rajapinnassa. Tunnistautuminen tapahtuu Procountoriin luodulla käyttäjätunnuksella ja salasanaa käyttäen tai API-avaimella. API-avain luodaan joko itse Procountorin käyttöliittymässä tai toisen ohjelmiston API-kirjautumissivulla, jonka jälkeen integraattori voi noutaa API-avaimen rajapinnan kautta.

member

Integraatiot ja hinnat:

API


Kumppanin hintaa integraatiolle voi tiedustella suoraan kumppanilta.

Toimittaja:
myClub

Toimiala:
Yhdistykset

Ratkaisualue:
Asiakkuuksien ja myynnin hallinta, Toiminnan- ja tuotannonohjaus, Verkkokauppa

Kumppanin tuki:
045 181 9841 / support@myclub.fi / Verkkosivut

myClub