Timber by Pinja

Ohjelmiston kuvaus

Timber by Pinja ymmärtää sahauksen, höyläyksen, liimauksen sekä erilaisten pintakäsittelyjen ja kyllästyksen toimintaprosessit ja tarjoaa niihin oikeanlaiset työkalut. Se on ammattilaisille suunniteltu työkalu, jonka sisältämien ohjelmistomoduulien avulla sahan ja puunjalostuksen koko toiminnanohjaus on vaivatonta, täsmällistä ja nykyaikaista!

Timber by Pinja eroaa yleiskäyttöisistä ERP-järjestelmistä. Sahan toiminnanohjausjärjestelmän oleellinen suunnitteluperiaate on hajoava tuoterakenne, sillä yksi tukki voi sahattaessa hajota jopa 80 eri tuotteeseen (sivutuotteet, sydäntavara, pintalaudat, eri laadut ja dimensiot). Lisäksi sahan toiminnanohjausjärjestelmän tulee joustavasti käsitellä pituudet ja mahdolliset jalostuksen ominaispiirteet, kuten höyläyksen profiilit sekä mahdolliset pintakäsittelytiedot.

Tarjoukset, sopimukset, myynti- ja toimitusasiakirjat sekä laskutus tapahtuvat sähköisesti. Kun koko tuotannon ohjeistus siirretään sähköiseksi, niin turhan paperityön säästö lisää henkilöstön tehokkuutta ja vähentää virheitä. Lisäksi tuotantotiedot ja tuotannon tilanne ovat näkyvissä kaikille henkilöille riippumatta sijainnista. Järjestelmä tukee konsernirakennetta mahdollistaen saman tietokannan hyödyntämisen yhtiön kaikissa tuotantolaitoksissa ja tytäryhtiöissä.

Timber by Pinja -järjestelmän avulla tukkivarastot ja kappaletavaravarastot pysyvät hallussa. Tiedät aina mitä tukkeja tukkipihallasi on ja paljonko olet tehnyt mitäkin sahatuotetta varastoon. Varastopaikkojen sijainti, arvo ja käyttötarkoitus on tiedossasi koko ajan. Kun tilaukselle tarvittava materiaali on tiedossa, pystyt helposti tarkistamaan varastotilanteen, tulevan puutavaran määrän sekä laadun ja tekemään tarvittaessa lisätilauksen, jotta sovittu toimitusaika ja laatu pystytään pitämään.

Integraation kuvaus

Timber by Pinja on yhteensopiva Procountorin kanssa. Integraatio Procountorin ja Timberin välille on toteutettu API:lla.

Integraation avulla Timber by Pinja -järjestelmästa siirtyvät myyntilaskut ja maksutapahtumat Procountor taloushallinto-ohjelmaan.

Kysy lisää tietoa!

+358 40 158 2100

veli-pekka.hamalainen@pinja.com

Yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä ohjelmistokumppaniin

Toivon yhteydenottoa *: