PlanMill ERP

Ohjelmiston kuvaus

PlanMillin helppokäyttöiset ohjelmistoratkaisut tehostavat asiantuntijayrityksen liiketoimintaprosesseja sekä tekevät rutiineista nopeasti hoidettavia.

PlanMill laajenee kasvun myötä, kun yrityksesi lähtee kansainvälisille markinoille. Järjestelmästä löytyy mm. monivaluutta- ja yritystuki sekä modernit rajapinnat.

Kotimainen PlanMill Oy kehittää ja toimittaa reaaliaikaisuutta tukevia selainpohjaisia palvelu- ja projektiliiketoiminnan ohjelmistoratkaisuja sekä Cloud (SaaS) että On-Premise -pohjaisina. PlanMillin CRM, PROJECT ja ERP -järjestelmät auttavat tehostamaan asiakkuuksien, projektien, HR:n ja talouden kokonaishallintaa sekä parantamaan asiakasyritysten tuottavuutta että kannattavuutta.

PlanMillin ohjelmistoratkaisut on suunnattu erityisesti asiantuntijapalveluita ja projektiliiketoimintaa harjoittaville yrityksille. PlanMilliä käyttävät mm. mainos- ja viestintätoimistot, IT- ja ohjelmistotalot, insinööri- ja arkkitehtitoimistot, konsultit sekä tilitoimistot.

Integraation kuvaus

Yhdistämällä PlanMillin ja Procountorin yrityksen toiminnanohjaus ja talous integroituvat saumattomasti yhdeksi kokonaisuudeksi ja kaikki tieto on saatavilla suoraan pilvipalveluista ajasta ja paikasta riippumatta.

PlanMill Invoice Connector for Procountor -liittymän avulla myyntilaskuaineisto siirretään PlanMillistä Procountoriin automaattisesti. Myyntilaskujen mukana siirtyvät asiakastiedot, tuoterekisterissä olevat tuotteet, kustannuspaikat sekä myyntitilit.

PlanMill Expense Connector for Procountor -liittymän avulla matka- ja kululaskut liitteineen (PDF) siirretään PlanMillistä Procountoriin automaattisesti. Matka- ja kululaskujen mukana siirtyvät mm. henkilön osoite- ja pankkitiedot (IBAN), sosiaaliturvatunnus, pankkitiedot ja kululajit.

Kysy lisää tietoa!

010 322 9110

sales@planmill.com

Yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä ohjelmistokumppaniin

Toivon yhteydenottoa *: