riskrate

Ohjelmiston kuvaus

Riskrate kertoo, kuinka asiakas ostaa ja maksaa, mihin rahaa menee ja miltä tuleva kassavirta näyttää. Riskrate analysoi talouttasi yksikköjen tarkkuudella, toimii yhteen ohjelmistojesi kanssa ja antaa vastaukset tärkeisiin kysymyksiisi heti. Markkinoiden kattavin reaaliajan tieto ja erinomaiset koneoppimismallit rikastavat myyntilaskuja ja ennustavat, kuinka asiakas ostaa ja maksaa tai miltä tuleva kassavirta näyttää.

Hyödyt

Tiedä, kuinka asiakas ostaa ja maksaa. Saat vastauksen kysynnän muutoksesta, poistuneesta tai hiipuvasta asiakkaasta tai voit segmentoida asiakkaat, jotka tuovat parhaan tuoton. Saat hälytyksen ennustetuita maksuviiveestä ja voit reagoida heti.

Ymmärrä, mihin käytät rahaa tänään ja huomenna. Liian raskas kulurakenne voi romuttaa hyvänkin suunnitelman. Voit saada kokonaiskuvan kuluista ja analyysin toimittajasta, mukaan lukien myös ne ostolaskut, jotka eivät ole vielä hyväksynnässä.

Voit ennustaa kassaa ylivoimaisella nopeudella ja varmuudella. Valmis 90 päivän ennuste tulevista rahavaroista on käytössäsi päivällä ja yöllä, ilman sekuntiakaan käsin syöttöä. Voit saada automaattiset skenaariot ja simuloida tililimiitin tai lainan lyhennyksen 12 kuukauden kassaan hetkessä.

Viikkoanalyysi sähköpostiin antaa dataan perustuvan yhteenvedon rahavirrasta ja sen muutoksista.

Kenelle?

  • Vahvoille tiimeille, jotka palvelevat tehokkaasti yli 100 b2b asiakasta kuukaudessa
  • Riskratea käyttävät toimitusjohtaja, talouspäällikkö, myyntitiimi sekä talousassistentit
  • Toimialat kuten kuljetus-ja logistiikkapalvelut, tukkukaupat, verkkokaupat, ohjelmistoyritykset, palvelu- ja/tai vuokraliiketoiminnan yritykset. Riskrate sopii myös konserneille, usean yrityksen tiedot voidaan yhdistellä yhdeksi kassaennusteeksi.

Vain 8 minuutin käyttöönotto, näe tulokset heti

  • 8 minuutin käyttöönotto, näe tulokset heti
  • 14 päivän ilmainen testikäyttö, alk. 129 €/kk
  • Rajaton määrä käyttäjiä

Jäitkö miettimään jotain?

Riskrate palvelee sinua mielellään ja aina henkilökohtaisesti.

Ota siis rohkeasti yhteyttä!

Päivi Kangasmäki, toimitusjohtaja, paivi@riskrate.io, + 358 50 367 0261

Integraation kuvaus

Riskrate-palvelua käyttöönotettaessa asiakkaan Procountor-ympäristö integroidaan riskrateen. Procountor rajapinnan avulla riskrate analysoi käyttäjän myynti- ja ostolaskut, jonka lisäksi riskrate analysoi myös pankkitilitransaktiot, valuutasta riippumatta.

Riskraten ja Procountor rajapinnan saa käyttöönsä aloittamalla 14 päivän ilmaisen testikäytön osoitteessa www.riskrate.io.

Ratkaisualue

Raportointi

Integraatiot

API

Kysy lisää tietoa!

+358 50 367 0261

paivi@riskrate.io

Yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä ohjelmistokumppaniin

Toivon yhteydenottoa *: