Ropo – Muistutus- ja perintäpalvelut

Ohjelmiston kuvaus

Ropon ammattitaitoisen muistutus- ja perintäpalvelun avulla Procountor -asiakkaat saavat kotiutettua erääntyneet saatavat tehokkaasti ja vaivattomasti. Erääntyneiden laskujen tiedot saa toimitettua Ropolle huomautettavaksi tai perittäväksi suoraan Procountorista.

Accountor Finago ei veloita laskujen huomautus- ja perintäpalveluun siirrosta. Palvelun käytöstä tehdään sopimus perintäkumppanin kanssa.

Ropon muistutus- ja perintäpalveluiden hyödyt:

Resurssisäästöt – Omaan ydinosaamisen keskittyminen laskujen huomauttamisen sijaan.

Laskukohtaiset tilitykset – Perityt pääomat tilitetään laskukohtaisilla viitteillä ja suoritukset kirjautuvat automaattisesti myyntireskontraan.

Ohimaksujen automaattinen kirjaus – Mikäli asiakas maksaa Ropolle toimitetun laskun suoraan asiakkaan tilille, niin rajapinta ilmoittaa Ropolle tehdyistä ohimaksuista automaattisesti.

Luottotappioriskin hallinta – Palvelun avulla voi pienentää luottotappioriskiä.

Kustannustehokas – Ei avaus- tai vuosimaksuja.

Muistutus- ja perintäpalvelu kuuluu Ropo 24 -ohjelmiston käyttö sekä palveluihin liittyvä käyttötuki. Ropo 24:n kautta näkee huomautus- ja perintätoimeksiantojen tilanne- ja historiatietoa sekä voi vastata toimeksiantoihin liittyviin kyselyihin.

Integraation kuvaus

Ropon muistutus- ja perintäpalvelu on integroitu Procountoriin eikä edellytä yksittäiseltä asiakkaalta erillisen integraation rakentamista.

Käyttöönotto

Käyttöönotto tapahtuu suoraan Procountor -ohjelmasta: käyttöasetuksista valitaan perintäkumppaniksi Ropo Capital. Ensimmäisen Ropolle lähetetyn huomautuksen ja perintään siirron jälkeen Ropo ottaa perintään siirtäneeseen yritykseen yhteyttä ja tekee huomautus- ja perintäpalveluista sopimuksen.

Integraation käyttöönotto

  1. Jätä yhteydenottopyyntö tämän sivun ”Jätä yhteydenottopyyntö” -panikkeesta tai ota yhteyttä Ropo – Muistutus- ja perintäpalvelut kumppaniin
  2. Salli Procountorissa API-rajapinnan käyttö (Hallinta > Yrityksen asetukset > Käyttöasetukset, lisää valinta kohtaan Salli laskutettavien rajapintojen käyttö).
  3. Valitse tai luo Procountorin käyttäjätunnus (API-käyttäjä) , johon integraatio liitetään.
  4. Varmista, että käyttäjälle on Procountorissa asetettu integraatiossa tarvittavat käyttöoikeudet.
  5. Ota integraatio käyttöön kumppanin puolella. Käyttöönotto edellyttää tunnistautumista rajapinnassa. Tunnistautuminen tapahtuu Procountoriin luodulla käyttäjätunnuksella ja salasanaa käyttäen.

partner

Integraatiot ja hinnat:

SFTP


Kumppanin hintaa integraatiolle voi tiedustella suoraan kumppanilta.

Toimittaja:
Ropo – Muistutus- ja perintäpalvelut

Toimiala:
Toimialariippumaton

Ratkaisualue:
Perintä

Kumppanin tuki:
030 688 6553 / myynti@ropocapital.fi / Verkkosivut

Ropo – Muistutus- ja perintäpalvelut