Ropo – Muistutus- ja perintäpalvelut

Ohjelmiston kuvaus

Ropon ammattitaitoisen muistutus- ja perintäpalvelun avulla Procountor -asiakkaat saavat kotiutettua erääntyneet saatavat tehokkaasti ja vaivattomasti. Erääntyneiden laskujen tiedot saa toimitettua Ropolle huomautettavaksi tai perittäväksi suoraan Procountorista.

Accountor Finago ei veloita laskujen huomautus- ja perintäpalveluun siirrosta. Palvelun käytöstä tehdään sopimus perintäkumppanin kanssa.

Ropon muistutus- ja perintäpalveluiden hyödyt:

Resurssisäästöt – Omaan ydinosaamisen keskittyminen laskujen huomauttamisen sijaan.

Laskukohtaiset tilitykset – Perityt pääomat tilitetään laskukohtaisilla viitteillä ja suoritukset kirjautuvat automaattisesti myyntireskontraan.

Ohimaksujen automaattinen kirjaus – Mikäli asiakas maksaa Ropolle toimitetun laskun suoraan asiakkaan tilille, niin rajapinta ilmoittaa Ropolle tehdyistä ohimaksuista automaattisesti.

Luottotappioriskin hallinta – Palvelun avulla voi pienentää luottotappioriskiä.

Kustannustehokas – Ei avaus- tai vuosimaksuja.

Muistutus- ja perintäpalvelu kuuluu Ropo 24 -ohjelmiston käyttö sekä palveluihin liittyvä käyttötuki. Ropo 24:n kautta näkee huomautus- ja perintätoimeksiantojen tilanne- ja historiatietoa sekä voi vastata toimeksiantoihin liittyviin kyselyihin.

Integraation kuvaus

Ropon muistutus- ja perintäpalvelu on integroitu Procountoriin eikä edellytä yksittäiseltä asiakkaalta erillisen integraation rakentamista.

Käyttöönotto

Käyttöönotto tapahtuu suoraan Procountor -ohjelmasta: käyttöasetuksista valitaan perintäkumppaniksi Ropo Capital. Ensimmäisen Ropolle lähetetyn huomautuksen ja perintään siirron jälkeen Ropo ottaa perintään siirtäneeseen yritykseen yhteyttä ja tekee huomautus- ja perintäpalveluista sopimuksen.

Ratkaisualue

Perintä

Integraatiot

SFTP

Kysy lisää tietoa!

030 688 6553

myynti@ropocapital.fi

Yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä ohjelmistokumppaniin

Toivon yhteydenottoa *: