Salesforce

Ohjelmiston kuvaus

Salesforce on pilvipohjainen asiakkuudenhallintajärjestelmä (CRM) uusien asiakkaiden löytämiseen ja voittamiseen sekä olemassa olevista asiakkaista huolehtimiseen. Ohjelmisto tarjoaa yhden alustan, jossa eri osastot (esim. myynti, markkinointi, asiakaspalvelu) saavat näkyvyyden asiakkaisiin. Salesforce tarjoaa työkalut muun muassa myyntiin ja asiakkuudenhallintaan, markkinointiin, asiakaspalveluun ja verkkokauppaan.

Accountor Finago, Salesforce ja Flashnode ovat toteuttaneet yhteistyössä CRM & taloushallinto-oppaan, joka tarjoaa käytännönläheisiä vinkkejä CRM- ja taloushallinto-ohjelmistojen yhteiskäyttöön. Oppaasta voit lukea mm. miten Nordic Business Forum automatisoi toimintaansa.  Opas on ladattavissa Flashnoden sivujen kautta täältä.

Integraation kuvaus

Accountor Finagon yhteistyökumppanin Flashnoden integraatiopalvelulla saa Salesforcen toimimaan saumattomasti Procountorin kanssa.

Procountorin ja Salesforcen välinen tiedonsiirto vaatii aina jonkun verran räätälöintiä, mutta Flashnoden aiemmin toteutettuja Procountor-Salesforce -integraatioita voidaan hyödyntää uusia rajapintoja rakennettaessa. Tyypillisesti Salesforcessa kauppaan johtaneet “diilit” viedään automaattisesti Procountoriin laskutettavaksi. Vastaavasti maksettujen laskujen statukset voidaan viedä Procountorista takaisin Salesforceen, jotta myynti/asiakaspalvelu tietää ryhtyä toimiin, mikäli laskun maksustatus liittyy esimerkiksi lisätietojen tai esimerkiksi pääsylippujen lähettämiseen.

Mitä hyötyä Procountor + Salesforce integraatiosta on?

  • Integraation avulla saat asiakkaan tilaukset laskuiksi automaattisesti, jolloin laskuja ei tarvitse luoda käsin Procountoriin.
  • Kustannuspaikkatiedot siirtyvät automaattisesti, eikä kirjanpitäjän ei tarvitse määritellä niitä erikseen Procountorissa.
  • Käyttäjä voi luottaa siihen, että asiakkaat tulevat automaattisesti laskutetuiksi.

Flashnoden toteuttama Salesforce-Procountor -integraatio on käytössä mm. Nordic Business Forumilla ja Finlandia-talolla.

”Integraatio ja reaaliaikainen taloushallinnon ohjelmisto mahdollistavat nyt eri kuluerien seurannan ja raportoinnin suoraan ohjelmistosta tapahtumatasolla.”
– Heidi Kuusava, Finlandia-talo

“Integraatio tuo varmuutta ja tarkkuutta sekä säästää aikaa.”
– Marjo Hiekkala, Nordic Business Forum

Integraation käyttöönotto

API:

  1. Jätä yhteydenottopyyntö tämän sivun ”Jätä yhteydenottopyyntö” -panikkeesta tai ota yhteyttä Salesforce kumppaniin
  2. Salli Procountorissa API-rajapinnan käyttö (Hallinta > Yrityksen asetukset > Käyttöasetukset, lisää valinta kohtaan Salli laskutettavien rajapintojen käyttö).
  3. Valitse tai luo Procountorin käyttäjätunnus (API-käyttäjä) , johon integraatio liitetään.
  4. Varmista, että käyttäjälle on Procountorissa asetettu integraatiossa tarvittavat käyttöoikeudet.
  5. Ota integraatio käyttöön kumppanin puolella. Käyttöönotto edellyttää tunnistautumista rajapinnassa. Tunnistautuminen tapahtuu Procountoriin luodulla käyttäjätunnuksella ja salasanaa käyttäen tai API-avaimella. API-avain luodaan joko itse Procountorin käyttöliittymässä tai toisen ohjelmiston API-kirjautumissivulla, jonka jälkeen integraattori voi noutaa API-avaimen rajapinnan kautta.

member

Integraatiot ja hinnat:

API


Kumppanin hintaa integraatiolle voi tiedustella suoraan kumppanilta.

Toimittaja:
Salesforce

Toimiala:
Toimialariippumaton

Ratkaisualue:
Asiakkuuksien ja myynnin hallinta

Kumppanin tuki:
+358 50 5732555 / sales@flashnode.com / Verkkosivut

Salesforce