Svea – Laskurahoitus

Ohjelmiston kuvaus

Laskurahoitus, eli laskujen myynti tai factoring-palvelu, täydentää yrityksen kassaa välittömästi. Procountor-asiakkaille käyttö on helppoa: Svean kanssa solmitun sopimuksen jälkeen asiakas voi rahoittaa laskut yhdellä klikkauksella Procountorissa.

Laskurahoitusta voi käyttää niin investointeihin kuin yrityksen omien velvoitteiden hoitamiseen – se tulee usein edullisemmaksi kuin erääntyneiden velvoitteiden korot ja muut kulut.

Svea tarjoaa sekä laskujen myyntiä, jossa myyntisaatavien luottoriski siirtyy Svealle, että factoring-palvelua, jossa saatavat toimivat rahoitukset vakuutena eli erillistä vakuutta ei tarvita. Factoring-palvelulla voi rahoittaa myös kuluttajalaskuja. Yritysten välisessä laskutuksessa myyntisaatavat voi rahoittaa ilman toimialarajoitteita.

Svea rahoittaa myös ulkomaan laskut EU:n alueella.

Integraation kuvaus

Svean tarjoamat palvelut löytyvät suoraan Procountorista, ja siten ne eivät edellytä sinulta erillistä integraatiota. Solmittuasi sopimuksen Svean kanssa rahoitus- ja/tai perintäpalveluista voit siirtää haluamasi laskut Svealle yhdellä klikkauksella – joko ennen eräpäivää rahoitettavaksi tai laskun eräännyttyä perintään.

Ratkaisualue

Rahoitus

Integraatiot

SFTP

Kysy lisää tietoa!

0400 484 489

esa.stenberg@svea.fi

Yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä ohjelmistokumppaniin

Toivon yhteydenottoa *: