Svea – Laskurahoitus

Ohjelmiston kuvaus

Laskurahoitus, eli laskujen myynti tai factoring-palvelu, täydentää yrityksen kassaa välittömästi. Procountor-asiakkaille käyttö on helppoa: Svean kanssa solmitun sopimuksen jälkeen asiakas voi rahoittaa laskut yhdellä klikkauksella Procountorissa.

Laskurahoitusta voi käyttää niin investointeihin kuin yrityksen omien velvoitteiden hoitamiseen – se tulee usein edullisemmaksi kuin erääntyneiden velvoitteiden korot ja muut kulut.

Svea tarjoaa sekä laskujen myyntiä, jossa myyntisaatavien luottoriski siirtyy Svealle, että factoring-palvelua, jossa saatavat toimivat rahoitukset vakuutena eli erillistä vakuutta ei tarvita. Factoring-palvelulla voi rahoittaa myös kuluttajalaskuja. Yritysten välisessä laskutuksessa myyntisaatavat voi rahoittaa ilman toimialarajoitteita.

Svea rahoittaa myös ulkomaan laskut EU:n alueella.

Integraation kuvaus

Svean tarjoamat palvelut löytyvät suoraan Procountorista, ja siten ne eivät edellytä sinulta erillistä integraatiota. Solmittuasi sopimuksen Svean kanssa rahoitus- ja/tai perintäpalveluista voit siirtää haluamasi laskut Svealle yhdellä klikkauksella – joko ennen eräpäivää rahoitettavaksi tai laskun eräännyttyä perintään.

Integraation käyttöönotto

  1. Jätä yhteydenottopyyntö tämän sivun ”Jätä yhteydenottopyyntö” -panikkeesta tai ota yhteyttä Svea – Laskurahoitus kumppaniin
  2. Salli Procountorissa API-rajapinnan käyttö (Hallinta > Yrityksen asetukset > Käyttöasetukset, lisää valinta kohtaan Salli laskutettavien rajapintojen käyttö).
  3. Valitse tai luo Procountorin käyttäjätunnus (API-käyttäjä) , johon integraatio liitetään.
  4. Varmista, että käyttäjälle on Procountorissa asetettu integraatiossa tarvittavat käyttöoikeudet.
  5. Ota integraatio käyttöön kumppanin puolella. Käyttöönotto edellyttää tunnistautumista rajapinnassa. Tunnistautuminen tapahtuu Procountoriin luodulla käyttäjätunnuksella ja salasanaa käyttäen.

Videot

member

Integraatiot ja hinnat:

SFTP


Kumppanin hintaa integraatiolle voi tiedustella suoraan kumppanilta.

Toimittaja:
Svea – Laskurahoitus

Toimiala:
Toimialariippumaton

Ratkaisualue:
Rahoitus

Kumppanin tuki:
0400 484 489 / esa.stenberg@svea.fi / Verkkosivut

Svea – Laskurahoitus