Clausion

Ohjelmiston kuvaus

Clausion Business Tools on suunnitteluun, raportointiin ja sisäiseen laskentaan tarkoitettu järjestelmä, joka auttaa yrityksen talousosastoa ja koko liiketoimintaa. Business Tools on erityisesti pk-yritysten tarpeisiin sopiva, helposti ja nopeasti käyttöön otettava järjestelmä, joka tekee budjetoinnista, ennustamisesta ja suunnittelusta sujuvaa.

Clausion ja Tabella yhdistyivät vuoden 2022 alusta ja yritys toimii Clausion-nimen alla.

Integraation kuvaus

Clausionin ja Procountorin välillä on API-integraatio, jonka avulla kirjanpitotiedot siirtyvät automaattisesti Procountorista Business Tools -ohjelmistoon.  Integraatio on turvallinen ja nykyaikainen malli, jonka kautta saatavien tietojen laajuus muokkaantuu Procountorin laajentaessa rajapintaan liitettyjä kirjanpitotietoja. Integraatio mahdollistaa tietojen tuonnin automatisoinnin halutulle aikafrekvenssille (kuukausi, päivä tai jopa päivän sisäiset lataukset). Clausion seuraa API-liittymän versioita ja muokkaa osaltaan Business Tools -ohjelmistoa hyödyntämään kattavampaa tietomäärää.

Katso Clausionin asiakastarinoita osoitteesta: www.clausion.fi/asiakkaat

Integraation käyttöönotto

API:

  1. Jätä yhteydenottopyyntö tämän sivun ”Jätä yhteydenottopyyntö” -panikkeesta tai ota yhteyttä Clausion kumppaniin
  2. Salli Procountorissa API-rajapinnan käyttö (Hallinta > Yrityksen asetukset > Käyttöasetukset, lisää valinta kohtaan Salli laskutettavien rajapintojen käyttö).
  3. Valitse tai luo Procountorin käyttäjätunnus (API-käyttäjä) , johon integraatio liitetään.
  4. Varmista, että käyttäjälle on Procountorissa asetettu integraatiossa tarvittavat käyttöoikeudet.
  5. Ota integraatio käyttöön kumppanin puolella. Käyttöönotto edellyttää tunnistautumista rajapinnassa. Tunnistautuminen tapahtuu Procountoriin luodulla käyttäjätunnuksella ja salasanaa käyttäen tai API-avaimella. API-avain luodaan joko itse Procountorin käyttöliittymässä tai toisen ohjelmiston API-kirjautumissivulla, jonka jälkeen integraattori voi noutaa API-avaimen rajapinnan kautta.

CSV:

Aineiston sisäänlukun -toiminnon avulla Procountoriin voidaan tuoda aineistoa, joka on peräisin muista järjestelmistä, tai joka on luotu manuaalisesti esimerkiksi Excel-taulukkoon. Palkka-aineiston sisäänluvulla tarkoitetaan tilannetta, jossa esimerkiksi työajanseurantajärjestelmästä tai toiminnanohjausjärjestelmästä siirretään palkkatietoja Procountoriin. Lisätietoja palkka-aineistojen sisäänlukemisesta löytyy täältä

Laskuaineiston siirtotiedoston avulla Procountoriin voidaan tuoda laskuja toisesta järjestelmästä. Lisätietoja Laskuaineiston sisäänlukemisesta löytyy täältä


Muita vastaavia ohjelmistoja

partner


Finazilla

APICSV

partner


Finadeck

APICSV

partner


Fuusor

API

member

Integraatiot ja hinnat:

APICSV


Kumppanin hintaa integraatiolle voi tiedustella suoraan kumppanilta.

Toimittaja:
Clausion

Toimiala:
Toimialariippumaton

Ratkaisualue:
Raportointi

Kumppanin tuki:
010 337 7400 / info@clausion.com / Verkkosivut


Muita vastaavia ohjelmistoja

partner


Finazilla

APICSV

partner


Finadeck

APICSV

partner


Fuusor

API

Clausion