Talosofta  

Ohjelmiston kuvaus

Talosoftan tarjoaa rakennusalan yrityksille liiketoiminnan arkea helpottavia digitaalisia työkaluja, joilla on suora vaikutus liiketoiminnan terveeseen kasvuun ja kehitykseen. Jo se, että kaikki tieto löytyy samasta järjestelmästä, säästää aikaa ja vaivaa, selkeyttää prosesseja ja esim. varmistaa, että kaikki tehdyt tunnit ja tarvikkeet tulee myös laskutettua.

Talosoftaa voidaan käyttää laajaan toiminnanohjaukseen tai ottaa vain soveltuvin osin käyttöön ja laajentaa käytettäviä ominaisuuksia yrityksen kasvavien tarpeiden mukaan.

Talosoftan tarjoamat hyödylliset ominaisuudet:
– Tarjouslaskenta on mukautuva ja taipuu niin suppeisiin kuin erittäin kompleksisiin tarjouslaskennan muotoihinkin.
– Asiakirjanmuotoilun avulla yritys pystyy muokkaamaan täysin personoidut asiakirjat
– Asentajille tarjottava mobiilinäkymä on kätevä tapa tiedon saamiseen ja kirjaamiseen
– Rajapinnat taloushallinnon järjestelmiin
– Reaaliaikainen kustannusseuranta

Integraation kuvaus

Procountorin ja Talosoftan välille on toteutettu kaksi rajapintaa: jo aikaisemmin käytettävissä ollut myyntilaskurajapinta (SFTP) ja uudempana API-rajapinta, jota hyödynnetään ostolaskujen siirtämiseen.

Myyntilaskurajapinta (SFTP) mahdollistaa myyntilaskujen lähetyksen liitteineen suoraan Procountoriin, josta lasku lähetetään eteenpäin asiakkaille normaalin prosessin mukaan.

Ottamalla käyttöön ostolaskurajapinta (API) yrityksen on mahdollista seurata toteutuneita kustannuksia Talosoftassa litteratasolla. Ostolaskut siirtyvät Procountorista Talosoftaan hyväksyttäväksi tai hylättäväksi ja tieto kulkee myös vastaavasti toiseen suuntaan. Iso hyöty ja ajansäästö muodostuu siitä, kun ostolaskuista voidaan siirtää rivejä muutamalla klikkauksella suoraan myyntilaskulle edelleen asiakkailta laskutettavaksi.

Talosoftan asiakaspalvelijat auttavat yrityksiä rajapintojen avaamisessa.

Kysy lisää tietoa!

010 328 1000

myynti@lemonsoft.fi

Yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä ohjelmistokumppaniin

Toivon yhteydenottoa *: