Tarmo

Ohjelmiston kuvaus

Tarmo on kotimaisin voimin kehitetty liikkuvan työn suunnittelun helpottamiseen tarkoitettu ohjelmisto. Tarmo soveltuu erityisesti kiinteistöhuollon alalla, jossa Tarmoa käyttää jo yli 100 asiakasta. Tarmo toimii myös siivous- ja kotipalvelualoilla. Lisäksi monet koneurakoitsijat ja rakennusalan ammattilaiset käyttävät Tarmoa kenttätyön helpottamiseen. Viimeisimpänä Tarmoa on kehitetty vastaamaan lukkohuollon toimialan tarpeita.

Tarmossa saa hallittua niin keikat kuin asennusprojektit alusta loppuun. Asiakkaat ovat antaneet positiivista palautetta ennen kaikkea Tarmon helppokäyttöisyydestä, mobiilisovelluksesta Tarmo Mobiilista ja siitä, että Tarmo on suunniteltu käyttäjien ehdoin. Puheella tapahtuva kuittaus on kenttätyössä havaittu myös pidetyksi ominaisuudeksi.

Yrittäjälle on kaikkein kalleinta laskuttamaton työ. Tarmo ei auraa, ei siivoa, ei hoida pihoja eikä ihmisiä, mutta se kerää helpolla tavalla talteen kentällä tehdyt työt ja varmistaa osaltaan, että kaikki laskutettavaksi haluttu tulee laskutetuksi. Asiakkailta kerätyn palautteen mukaan Tarmoon siirtyneillä yrityksillä keikkalaskutus on kasvanut keskimäärin 10-40 %.

Integraation kuvaus

Tarmo ja Procountor ohjelmistojen välille on toteutettu rajapinta API-teknologialla. Integraatiossa siirretään myyntilaskuja Tarmosta Procountoriin API-rajapintaa pitkin.

Tarmo ohjelmiston työtilauksilta pystytään siirtämään Procountoriin API-rajapinnan kautta mm. asiakastiedot, laskutettavat tuotteet, laskutustapa (posti, email, elasku), asiakkaan laskutustiedot. Uudet asiakkaat ja tuotteet päivittyvät siirron yhteydessä.

Valmis laskutettava aineisto löytyy Procountorista ja sitä voidaan muokata ennen lopullista lähettämistä.

Tarmo -asiakkaille integraation käyttöönotto on helppoa. Tarmon henkilökunta tekee Procountorista saatavan asiakas- ja tuotelistauksen perusteella asiakkaiden päivitykset Tarmoon, avaa rajapinnan ja liikennöinti voi alkaa. Jos asiakkaita ei ole Procountorissa, siirtyvät ne Tarmosta sinne laskun siirron yhteydessä.

Kysy lisää tietoa!

0400 250 533

jorma@tarmok.fi

Yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä ohjelmistokumppaniin

Toivon yhteydenottoa *: