Tarmo

Ohjelmiston kuvaus

Tarmo on kotimaisin voimin kehitetty liikkuvan työn suunnittelun helpottamiseen tarkoitettu ohjelmisto. Tarmo soveltuu erityisesti kiinteistöhuollon alalla, jossa Tarmoa käyttää jo yli 100 asiakasta. Tarmo toimii myös siivous- ja kotipalvelualoilla. Lisäksi monet koneurakoitsijat ja rakennusalan ammattilaiset käyttävät Tarmoa kenttätyön helpottamiseen. Viimeisimpänä Tarmoa on kehitetty vastaamaan lukkohuollon toimialan tarpeita.

Tarmossa saa hallittua niin keikat kuin asennusprojektit alusta loppuun. Asiakkaat ovat antaneet positiivista palautetta ennen kaikkea Tarmon helppokäyttöisyydestä, mobiilisovelluksesta Tarmo Mobiilista ja siitä, että Tarmo on suunniteltu käyttäjien ehdoin. Puheella tapahtuva kuittaus on kenttätyössä havaittu myös pidetyksi ominaisuudeksi.

Yrittäjälle on kaikkein kalleinta laskuttamaton työ. Tarmo ei auraa, ei siivoa, ei hoida pihoja eikä ihmisiä, mutta se kerää helpolla tavalla talteen kentällä tehdyt työt ja varmistaa osaltaan, että kaikki laskutettavaksi haluttu tulee laskutetuksi. Asiakkailta kerätyn palautteen mukaan Tarmoon siirtyneillä yrityksillä keikkalaskutus on kasvanut keskimäärin 10-40 %.

Integraation kuvaus

Tarmo ja Procountor ohjelmistojen välille on toteutettu rajapinta API-teknologialla. Integraatiossa siirretään myyntilaskuja Tarmosta Procountoriin API-rajapintaa pitkin.

Tarmo ohjelmiston työtilauksilta pystytään siirtämään Procountoriin API-rajapinnan kautta mm. asiakastiedot, laskutettavat tuotteet, laskutustapa (posti, email, elasku), asiakkaan laskutustiedot. Uudet asiakkaat ja tuotteet päivittyvät siirron yhteydessä.

Valmis laskutettava aineisto löytyy Procountorista ja sitä voidaan muokata ennen lopullista lähettämistä.

Tarmo -asiakkaille integraation käyttöönotto on helppoa. Tarmon henkilökunta tekee Procountorista saatavan asiakas- ja tuotelistauksen perusteella asiakkaiden päivitykset Tarmoon, avaa rajapinnan ja liikennöinti voi alkaa. Jos asiakkaita ei ole Procountorissa, siirtyvät ne Tarmosta sinne laskun siirron yhteydessä.

Integraation käyttöönotto

API:

  1. Jätä yhteydenottopyyntö tämän sivun ”Jätä yhteydenottopyyntö” -panikkeesta tai ota yhteyttä Tarmo kumppaniin
  2. Salli Procountorissa API-rajapinnan käyttö (Hallinta > Yrityksen asetukset > Käyttöasetukset, lisää valinta kohtaan Salli laskutettavien rajapintojen käyttö).
  3. Valitse tai luo Procountorin käyttäjätunnus (API-käyttäjä) , johon integraatio liitetään.
  4. Varmista, että käyttäjälle on Procountorissa asetettu integraatiossa tarvittavat käyttöoikeudet.
  5. Ota integraatio käyttöön kumppanin puolella. Käyttöönotto edellyttää tunnistautumista rajapinnassa. Tunnistautuminen tapahtuu Procountoriin luodulla käyttäjätunnuksella ja salasanaa käyttäen tai API-avaimella. API-avain luodaan joko itse Procountorin käyttöliittymässä tai toisen ohjelmiston API-kirjautumissivulla, jonka jälkeen integraattori voi noutaa API-avaimen rajapinnan kautta.

CSV:

Aineiston sisäänlukun -toiminnon avulla Procountoriin voidaan tuoda aineistoa, joka on peräisin muista järjestelmistä, tai joka on luotu manuaalisesti esimerkiksi Excel-taulukkoon. Palkka-aineiston sisäänluvulla tarkoitetaan tilannetta, jossa esimerkiksi työajanseurantajärjestelmästä tai toiminnanohjausjärjestelmästä siirretään palkkatietoja Procountoriin. Lisätietoja palkka-aineistojen sisäänlukemisesta löytyy täältä

Laskuaineiston siirtotiedoston avulla Procountoriin voidaan tuoda laskuja toisesta järjestelmästä. Lisätietoja Laskuaineiston sisäänlukemisesta löytyy täältä


Muita vastaavia ohjelmistoja

member


Huoltokanava

API

member

Integraatiot ja hinnat:

APICSV


Kumppanin hintaa integraatiolle voi tiedustella suoraan kumppanilta.

Toimittaja:
Tarmo

Toimiala:
Huolto- ja korjauspalvelut, Kiinteistöala ja asunto-osakeyhtiöt, Rakentaminen ja asennustyöt

Ratkaisualue:
Toiminnan- ja tuotannonohjaus

Kumppanin tuki:
0400 250 533 / jorma@tarmok.fi / Verkkosivut


Muita vastaavia ohjelmistoja

member


Huoltokanava

API

Tarmo