Tehden

Ohjelmiston kuvaus

Tällä hetkellä jo yli 700 eri kokoista yritystä käyttää Tehdeniä yrityksen ydintoimintoihin. Asiakkaat ovat mm. kaupan, liikunnan ja kauneuden alan yrityksiä. Tehdenin suurin asiakas on Broman Group -konserni, johon kuuluu tunnettuja ketjuja kuten Motonet ja AD VaraosaMaailma.

Verrattuna perinteisiin, kiinteisiin järjestelmiin, selainkäyttöinen Tehden tarjoaa käyttäjälleen merkittävä etuja:

  • Palvelu on käytettävissä milloin ja missä vain. Voit hallita tuotetietoja tai tehdä liiketoiminnan analysointia, kampanjoita ja kanta-asiakasviestintää silloin kuin itsellesi parhaiten sopii, ajasta ja paikasta riippumatta.
  • Järjestelmä kasvaa ja skaalautuu yrityksen koon ja tarpeiden mukaan. Kassatoimintojen lisäksi ohjelmisto sisältää helppokäyttöiset työkalut tuote- ja varastonhallintaan, raportointiin, asiakashallintaan sekä markkinointiin. Lisäosia voit ottaa käyttöön tarpeen mukaan.
  • Järjestelmän käytettävyys on hyvä ja kaikki data on saatavilla reaaliajassa. Käyttöliittymä on selkeä ja eri toiminnallisuudet loogisia sekä helposti opittavissa. Jokaisella käyttäjällä omat tunnukset palveluun mikä helpottaa ja nopeuttaa sekä asiakaspalvelijoiden että esimiesten työtä. Myös esimerkiksi uusien toimipisteiden perustaminen, hallinnointi sekä tulosten seuraaminen on Tehdenissä tehty helpoksi.
  • Verkkokaupan integroiminen on mahdollista ilman kallista räätälöintiä. API-rajapintojen ja valmiiden rajapintakumppaneiden avulla verkkokauppa-integraatio on mahdollista toteuttaa kustannustehokkaasti.
  • Järjestelmän ylläpito ei vaadi erityisiä toimia käyttäjältä. Et tarvitse omia palvelimia, paikallisasennettuja ohjelmistoja tai raskaita sisäverkkoja. Tehden huolehtii ohjelmiston ylläpidosta, kehityksestä ja uusien ominaisuuksien päivityksistä, jolloin käyttäjät voivat huoletta keskittyä liiketoimintaansa.

Integraation kuvaus

Tehden-Procountor-integraatio on niin kattava, että tilitoimisto voi tarvittaessa hoitaa asiakkaan koko taloushallinnon ja kirjanpidon omassa järjestelmässään. Integraation avulla voidaan automatisoida kirjanpitoaineiston siirto Tehdenistä Procountoriin, ja myyntilaskut voidaan kopioida Tehdenistä Procountoriin myyntireskontran hoitoa varten. Myös ostolaskujen kopiointi täsmäytystä ja hyväksyntää varten Procountorista Tehdeniin on mahdollista. Integraatio vähentää virheitä, säästää aikaa ja helpottaa kirjanpitoa.

Integraatio on helppo ottaa käyttöön ottamalla yhteyttä Tehdenin myyntiin.

Kysy lisää tietoa!

+358 40 734 4173

myynti@tehden.com

Yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä ohjelmistokumppaniin

Toivon yhteydenottoa *: