Tocoman

Ohjelmiston kuvaus

Tocoman-ohjelmistot ja palvelut on kehitetty suomalaista rakentamista varten. Tocoman Oy onkin digitalisoinut suomalaista rakentamista jo 30 vuotta. Tocomanin tavoitteena on tehdä rakentamisesta tehokkaampaa, riskittömämpää ja tuottavampaa. Tocoman-ohjelmistot kattavat laajasti rakennushankkeen elinkaaren, jossa tieto virtaa saumattomasti rakentamisen vaiheesta toiseen.

Tocoman-ratkaisu kasvaa yrityksen tarpeiden mukaan. Tocomanin henkilöstöllä on vankka kokemus niin rakennusalasta kuin IT-järjestelmistä ja he tekevät tiivistä kehitystyötä yhdessä asiakkaiden kanssa. Ohjelmistojen lisäksi Tocoman pystyy tarjoamaan asiakkailleen apua myös prosessien uudistamisessa.

Tocoman Kustannusraportointi

Tocoman-ratkaisu sisältää sekä kokonaisratkaisuna että yksittäin hankittavina ohjelmistoina seuraavat ohjelmistot: BIM3, Määrä- ja Kustannuslaskenta, Tuotannonsuunnittelu, Aikataulu, Kustannusraportointi ja Työmaa sekä tiiviit integraatiot taloushallinnon ohjelmistoihin. Lisätietoja Tocoman-ratkaisusta löytyy osoitteesta https://www.tocoman.fi/tocoman-kokonaisratkaisu/

Integraation kuvaus

Tocomanin Kustannusraportoinnin voi integroida Procountoriin, jolloin tiedot siirtyvät ohjelmistojen välillä automaattisesti. Tiedot siirtyvät ohjelmistojen välillä myös kaksisuuntaisesti ja reaaliaikaisesti.

Liittymärajapinta on toteutettu API-liittymänä (WS REST -rajapintateknologia). Procountorista siirtyy Tocoman Kustannusraportointiin reaaliaikainen ja automaattinen osto- ja myyntilaskutieto, palkkatieto ja ostolaskujen kuvat. Vastaavasti Tocoman Kustannusraportoinnista siirtyy automaattisesti myyntilaskujen tietosisältö Procountoriin, josta Procountor muodostaa myyntilaskun asiakkaan muokattavaksi ja hyväksyttäväksi.

Kysy lisää tietoa!

040 843 9437

timo.jarnfors@tocoman.com

Yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä ohjelmistokumppaniin

Toivon yhteydenottoa *: