Tocoman

Ohjelmiston kuvaus

Tocoman-ohjelmistot ja palvelut on kehitetty suomalaista rakentamista varten. Tocoman Oy onkin digitalisoinut suomalaista rakentamista jo 30 vuotta. Tocomanin tavoitteena on tehdä rakentamisesta tehokkaampaa, riskittömämpää ja tuottavampaa. Tocoman-ohjelmistot kattavat laajasti rakennushankkeen elinkaaren, jossa tieto virtaa saumattomasti rakentamisen vaiheesta toiseen.

Tocoman-ratkaisu kasvaa yrityksen tarpeiden mukaan. Tocomanin henkilöstöllä on vankka kokemus niin rakennusalasta kuin IT-järjestelmistä ja he tekevät tiivistä kehitystyötä yhdessä asiakkaiden kanssa. Ohjelmistojen lisäksi Tocoman pystyy tarjoamaan asiakkailleen apua myös prosessien uudistamisessa.

Tocoman Kustannusraportointi

Tocoman-ratkaisu sisältää sekä kokonaisratkaisuna että yksittäin hankittavina ohjelmistoina seuraavat ohjelmistot: BIM3, Määrä- ja Kustannuslaskenta, Tuotannonsuunnittelu, Aikataulu, Kustannusraportointi ja Työmaa sekä tiiviit integraatiot taloushallinnon ohjelmistoihin. Lisätietoja Tocoman-ratkaisusta löytyy osoitteesta https://www.tocoman.fi/tocoman-kokonaisratkaisu/

Integraation kuvaus

Tocomanin Kustannusraportoinnin voi integroida Procountoriin, jolloin tiedot siirtyvät ohjelmistojen välillä automaattisesti. Tiedot siirtyvät ohjelmistojen välillä myös kaksisuuntaisesti ja reaaliaikaisesti.

Liittymärajapinta on toteutettu API-liittymänä (WS REST -rajapintateknologia). Procountorista siirtyy Tocoman Kustannusraportointiin reaaliaikainen ja automaattinen osto- ja myyntilaskutieto, palkkatieto ja ostolaskujen kuvat. Vastaavasti Tocoman Kustannusraportoinnista siirtyy automaattisesti myyntilaskujen tietosisältö Procountoriin, josta Procountor muodostaa myyntilaskun asiakkaan muokattavaksi ja hyväksyttäväksi.

Integraation käyttöönotto

API:

  1. Jätä yhteydenottopyyntö tämän sivun ”Jätä yhteydenottopyyntö” -panikkeesta tai ota yhteyttä Tocoman kumppaniin
  2. Salli Procountorissa API-rajapinnan käyttö (Hallinta > Yrityksen asetukset > Käyttöasetukset, lisää valinta kohtaan Salli laskutettavien rajapintojen käyttö).
  3. Valitse tai luo Procountorin käyttäjätunnus (API-käyttäjä) , johon integraatio liitetään.
  4. Varmista, että käyttäjälle on Procountorissa asetettu integraatiossa tarvittavat käyttöoikeudet.
  5. Ota integraatio käyttöön kumppanin puolella. Käyttöönotto edellyttää tunnistautumista rajapinnassa. Tunnistautuminen tapahtuu Procountoriin luodulla käyttäjätunnuksella ja salasanaa käyttäen tai API-avaimella. API-avain luodaan joko itse Procountorin käyttöliittymässä tai toisen ohjelmiston API-kirjautumissivulla, jonka jälkeen integraattori voi noutaa API-avaimen rajapinnan kautta.

CSV:

Aineiston sisäänlukun -toiminnon avulla Procountoriin voidaan tuoda aineistoa, joka on peräisin muista järjestelmistä, tai joka on luotu manuaalisesti esimerkiksi Excel-taulukkoon. Palkka-aineiston sisäänluvulla tarkoitetaan tilannetta, jossa esimerkiksi työajanseurantajärjestelmästä tai toiminnanohjausjärjestelmästä siirretään palkkatietoja Procountoriin. Lisätietoja palkka-aineistojen sisäänlukemisesta löytyy täältä

Laskuaineiston siirtotiedoston avulla Procountoriin voidaan tuoda laskuja toisesta järjestelmästä. Lisätietoja Laskuaineiston sisäänlukemisesta löytyy täältä

member

Integraatiot ja hinnat:

APICSV


Kumppanin hintaa integraatiolle voi tiedustella suoraan kumppanilta.

Toimittaja:
Tocoman

Toimiala:
Rakentaminen ja asennustyöt

Ratkaisualue:
Toiminnan- ja tuotannonohjaus

Kumppanin tuki:
040 843 9437 / timo.jarnfors@tocoman.com / Verkkosivut

Tocoman