TuloPOS

Ohjelmiston kuvaus

TuloPOS on ravintola-alan ammattilaisten kehittämä ohjelmisto ravintola-alan yrityksille. Ohjelmisto sisältää kassajärjestelmän lisäksi myös muut ravintoloiden tarvitsemat toiminnallisuudet kuten tuote- ja varastonhallinnan.

TuloPOS:in on suunnitellut RavinteliSofta Oy, jonka työntekijöillä on laaja kokemus eri maiden ravintolakulttuureista ja palveluprosesseista.

TuloPOS:in käytön hyötyjä ovat helppokäyttöisyys ja edulliset laitepalveluhinnat. Helppokäyttöisyys tulee ilmi esimerkiksi tilanteissa, joissa asiakas haluaa jakaa laskun usealle maksajalle. Laskun jakaminen onnistuu TuloPOS:ssa helposti ja nopeasti.

RavinteliSofta tarjoaa asiakkailleen maksuttoman puhelintuen ma-su 08:00-23:30.

 

”TuloPOS:in käyttäjinä olemme olleet erityisen tyytyväisiä Procountor-integraatioon. Laskut voi koota asiakkaan toiveen mukaan ja lähettää vaikka kuun päätteeksi muutamalla napin painalluksella ilman skannauksia ja erillisiä sähköposteja. Kuun vaihteen raportointi on myös integraation vuoksi helpottunut huomattavasti ja tieto kulkee kassoilta kirjanpitoon sujuvasti.” 

Minna Lappeteläinen, Kehitysjohtaja, Soupster

Integraation kuvaus

TuloPOS:in ja Procountorin välinen rajapinta helpottaa ohjelmistojen yhteiskäyttöä. Tiedot ohjelmistojen välillä liikkuvat automaattisesti ja korvaavat työvaiheet, jossa käyttäjä kirjaisi tietoja manuaalisesti (esimerkiksi kortilla tapahtuneiden myyntien kirjaaminen Procountoriin kirjanpitoa varten).

Kassamyynnit

Kassamyynnillä tarkoitetaan tilannetta, jossa asiakas maksaa ostoksensa käteisellä tai luotto- / pankkikortilla. Kassamyynnit siirtyvät rajapinnan avulla valmiiksi tiliöityinä TuloPOS:sta Procountoriin kirjanpitoa varten kerran päivässä / viikossa tai kuukaudessa. Myyntien siirtymisen tiheys valitaan, kun rajapinta otetaan käyttöön.

Asiakkaille lähetettävät laskut

Kun asiakasta halutaan laskuttaa, onnistuu myös tämä TuloPOS ja Procountor yhdistelmällä. Kassakäyttäjä valitsee TuloPOS:ssa laskutettavat tuotteet, maksutavan ja lopuksi laskutettavan asiakkaan. Laskut siirtyvät TuloPOS-pilveen, jossa ne vahvistetaan erikseen ja mahdolliset virheet voi korjata. TuloPOS:sta laskut siirtyvät automaattisesti rajapinnan yli (tyypillisesti kerran päivässä) Procountoriin, jossa laskun lähetys ja myyntireskontran seuranta tapahtuvat.

Yksittäisten laskujen lisäksi TuloPOS:ssa voidaan hallinnoida myös koontilaskuja, joissa tietyn asiakkaan laskut tietyltä ajanjaksolta kootaan yhdelle koontilaskulle. Myös koontilaskut liikkuvat automaattisesti rajapinnan avulla TuloPOS:sta Procountoriin.

TuloPOS + Procountor integraatio on kaksisuuntainen. Procountorista TuloPOS:iin päin siirtyvät automaattisesti muun muassa tiedot dimensioista (esimerkiksi kustannuspaikat) ja asiakkaan laskutustiedot tilanteissa, joissa asiakasta halutaan laskuttaa.

TuloPOS:in ja Procountorin välisen API-rajapinnan saa käyttöönsä olemalla yhteydessä RavinteliSoftan tukeen.

Integraation käyttöönotto

API:

  1. Jätä yhteydenottopyyntö tämän sivun ”Jätä yhteydenottopyyntö” -panikkeesta tai ota yhteyttä TuloPOS kumppaniin
  2. Salli Procountorissa API-rajapinnan käyttö (Hallinta > Yrityksen asetukset > Käyttöasetukset, lisää valinta kohtaan Salli laskutettavien rajapintojen käyttö).
  3. Valitse tai luo Procountorin käyttäjätunnus (API-käyttäjä) , johon integraatio liitetään.
  4. Varmista, että käyttäjälle on Procountorissa asetettu integraatiossa tarvittavat käyttöoikeudet.
  5. Ota integraatio käyttöön kumppanin puolella. Käyttöönotto edellyttää tunnistautumista rajapinnassa. Tunnistautuminen tapahtuu Procountoriin luodulla käyttäjätunnuksella ja salasanaa käyttäen tai API-avaimella. API-avain luodaan joko itse Procountorin käyttöliittymässä tai toisen ohjelmiston API-kirjautumissivulla, jonka jälkeen integraattori voi noutaa API-avaimen rajapinnan kautta.

member

Integraatiot ja hinnat:

API


Kumppanin hintaa integraatiolle voi tiedustella suoraan kumppanilta.

Toimittaja:
TuloPOS

Toimiala:
Majoitus- ja ravintola-ala

Ratkaisualue:
Kassa, Varastonhallinta

Kumppanin tuki:
+358 40 413 0690 / juhani@tulopos.fi / Verkkosivut

TuloPOS