TyövuoroVelho

Ohjelmiston kuvaus

TyövuoroVelho on työvuorojen suunnitteluun ja työajanseurantaan tarkoitettu selainpohjainen ohjelmisto.

TyövuoroVelho soveltuu erinomaisesti muun muassa sosiaali- ja terveysalalle, apteekeille, seurakunnille, kuljetusalalle ja kunta-alan toimijoille. Ohjelmassa on taustalla kyseisten alojen TES-tulkinnat, jolloin ohjelma laskee mm. lisiin oikeuttavat tunnit.

Ohjelmasta löytyy useita työvuorosuunnittelua helpottavia toimintoja, kuten vahvuuslaskurit, tase-toiminto ja oletuspohjat, sekä työntekijöille ja esimiehille omat mobiilikäyttöliittymät. Lisäpalveluina on mahdollista liittää ohjelmaan myös kellokortti jolloin tunnit voidaan leimata reaaliajassa, tai Työvuorot automaattisesti -lisäpalvelu, joka tuottaa työvuorolistan automaattisesti napin painalluksella.

TyövuoroVelho on Accountor-konserniin kuuluvan Accountor HR Solutionsin tarjoama ohjelmisto.

Integraation kuvaus

Palkkalajitapahtumat voidaan siirtää TyövuoroVelhosta palkkaohjelmaan (Procountoriin) helposti siirtotiedoston avulla. Myös dimensiotiedot (esim. projekti tai työmaa) on mahdollista siirtää TyövuoroVelhosta palkkalajitapahtuma-aineiston mukana Procountoriin. Siirtotiedostona käytetään csv-tyyppistä tekstitiedostoa puolipisteillä eroteltuna.

Integraation käyttöönotto

CSV:

Aineiston sisäänlukun -toiminnon avulla Procountoriin voidaan tuoda aineistoa, joka on peräisin muista järjestelmistä, tai joka on luotu manuaalisesti esimerkiksi Excel-taulukkoon. Palkka-aineiston sisäänluvulla tarkoitetaan tilannetta, jossa esimerkiksi työajanseurantajärjestelmästä tai toiminnanohjausjärjestelmästä siirretään palkkatietoja Procountoriin. Lisätietoja palkka-aineistojen sisäänlukemisesta löytyy täältä

Laskuaineiston siirtotiedoston avulla Procountoriin voidaan tuoda laskuja toisesta järjestelmästä. Lisätietoja Laskuaineiston sisäänlukemisesta löytyy täältä

member

Integraatiot ja hinnat:

CSV


Kumppanin hintaa integraatiolle voi tiedustella suoraan kumppanilta.

Toimittaja:
TyövuoroVelho

Toimiala:
Logistiikka, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Yhdistykset

Ratkaisualue:
Työajanhallinta

Kumppanin tuki:
040 028 0238 / velho.myynti@accountorhr.fi / Verkkosivut

TyövuoroVelho