Unes Isännöinti

Ohjelmiston kuvaus

Unes-isännöintiohjelma on kehitetty vastikkeiden ja vuokrien valvontaan, sekä tekniseen isännöintiin. Ohjelmaa ovat käyttäneet jo useamman vuosikymmenen ajan useat sadat isännöintiyhtiöt ja tilitoimistot, kuntien ja kaupunkien vuokrataloyhtiöt, kiinteistöyhtiöt, kiinteistösijoitusyritykset, seurakunnat, palvelulaitokset ym. yritykset, joilla on hoidettavana kiinteistöjen ja taloyhtiöiden taloushallintaa.

Unes-isännöinti on helppokäyttöinen ja monipuolinen ohjelmisto. Ohjelmiston voi ottaa käyttöön joko pilvipalveluna tai perinteisenä työasemaversiona.

Yksi ohjelmiston tärkeimmistä ominaisuuksista on vuokrankanto osio, jolla hoidetaan taloyhtiöiden vastiketavoitteiden laskenta, laskujen lähettäminen sähköisesti tai perinteisellä paperilaskulla, sekä suoritusten kirjaaminen pankkien aineistoista koneellisesti.

Isännöitsijäntodistus on myös tulostettavissa ohjelmasta. Nykyinen isännöitsijäntodistus on hyvin laaja kokonaisuus, joka muodostetaan taloyhtiön sekä osakehuoneiston perus-, laina- ja vastiketiedoista.

Integraation kuvaus

Unes-isännöinnistä voi muodostaa kirjanpitoaineiston myös sähköisessä tiedostomuodossa, joten kuukausittainen tietojen siirto onnistuu Procountoriin huomattavasti nopeammin ja virheettömämmin, kuin perinteisesti ”käsin näpytellen”.

Integraation käyttöönotto

CSV:

Aineiston sisäänlukun -toiminnon avulla Procountoriin voidaan tuoda aineistoa, joka on peräisin muista järjestelmistä, tai joka on luotu manuaalisesti esimerkiksi Excel-taulukkoon. Palkka-aineiston sisäänluvulla tarkoitetaan tilannetta, jossa esimerkiksi työajanseurantajärjestelmästä tai toiminnanohjausjärjestelmästä siirretään palkkatietoja Procountoriin. Lisätietoja palkka-aineistojen sisäänlukemisesta löytyy täältä

Laskuaineiston siirtotiedoston avulla Procountoriin voidaan tuoda laskuja toisesta järjestelmästä. Lisätietoja Laskuaineiston sisäänlukemisesta löytyy täältä

member

Integraatiot ja hinnat:

CSV


Kumppanin hintaa integraatiolle voi tiedustella suoraan kumppanilta.

Toimittaja:
Unes Isännöinti

Toimiala:
Kiinteistöala ja asunto-osakeyhtiöt

Ratkaisualue:
Toiminnan- ja tuotannonohjaus

Kumppanin tuki:
03 6121900 / myynti@unes.fi / Verkkosivut

Unes Isännöinti