Unes Isännöinti

Ohjelmiston kuvaus

Unes-isännöintiohjelma on kehitetty vastikkeiden ja vuokrien valvontaan, sekä tekniseen isännöintiin. Ohjelmaa ovat käyttäneet jo useamman vuosikymmenen ajan useat sadat isännöintiyhtiöt ja tilitoimistot, kuntien ja kaupunkien vuokrataloyhtiöt, kiinteistöyhtiöt, kiinteistösijoitusyritykset, seurakunnat, palvelulaitokset ym. yritykset, joilla on hoidettavana kiinteistöjen ja taloyhtiöiden taloushallintaa.

Unes-isännöinti on helppokäyttöinen ja monipuolinen ohjelmisto. Ohjelmiston voi ottaa käyttöön joko pilvipalveluna tai perinteisenä työasemaversiona.

Yksi ohjelmiston tärkeimmistä ominaisuuksista on vuokrankanto osio, jolla hoidetaan taloyhtiöiden vastiketavoitteiden laskenta, laskujen lähettäminen sähköisesti tai perinteisellä paperilaskulla, sekä suoritusten kirjaaminen pankkien aineistoista koneellisesti.

Isännöitsijäntodistus on myös tulostettavissa ohjelmasta. Nykyinen isännöitsijäntodistus on hyvin laaja kokonaisuus, joka muodostetaan taloyhtiön sekä osakehuoneiston perus-, laina- ja vastiketiedoista.

Integraation kuvaus

Unes-isännöinnistä voi muodostaa kirjanpitoaineiston myös sähköisessä tiedostomuodossa, joten kuukausittainen tietojen siirto onnistuu Procountoriin huomattavasti nopeammin ja virheettömämmin, kuin perinteisesti ”käsin näpytellen”.

Kysy lisää tietoa!

03 6121900

myynti@unes.fi

Yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä ohjelmistokumppaniin

Toivon yhteydenottoa *: